Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Προωθούνται νέα πρότυπα στα νηπιαγωγεία: μέσα τα πρνό και η ομοφυλοφιλία, έξω τα παιδικά παραμύιθα!

Μία σειρά ειδήσεων που δείχνει και πάλι την πρόοδο στην Ευρώπη. Μία σειρά ειδήσεων που δεν μεταδίδεται από ραδιοτηλεοπτικά μέσα, για να μην καταλάβουμε τι πάνε να μας ετοιμάσουν. Οι διαστροφές ονομάζονται πια διαφορετικότητες.. Το αφύσικο και παρά φύσιν θεωρείται απολύτως φυσικό!
 
Τα Ευρωπαϊκά νηπιαγωγεία και σχολεία μπορούν να απαγορεύσουν τα παιδικά βιβλία και παραμύθια που απεικονίζουν την παραδοσιακή οικογένεια. Αυτό είναι ένα αίτημα της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. Σύμφωνα με την επιτροπή, τα παραμύθια θα πρέπει να μιλάνε για τη σεξουαλική διαφορετικότητα. Νορβηγοί ειδικοί πιστεύουν ότι τα παιδιά επωφελούνται βλέποντας πορνό.
Η Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δικαιώματα των Γυναικών και την Ισότητα των Φύλων παρασκευάζουν μια έκθεση που ζητά την απαγόρευση όλων των βιβλίων που παρουσιάζουν την παραδοσιακή οικογένεια όπου ο πατέρας είναι ο αρχηγός και κουβαλητής της οικογένειας και η μητέρα φροντίζει για τα παιδιά, στα σχολεία και τα κέντρα ημερήσιας φροντίδας της Ευρώπης. Σύμφωνα με τους συγγραφείς, τα βιβλία αυτά είναι κακά για την μελλοντική ζωή των παιδιών, ιδιαίτερα στα κορίτσια, και την προώθηση της λάθος συμπεριφοράς. Στο μέλλον, μπορεί να τα αποτρέψει από την οικοδόμηση μιας σταδιοδρομίας.
Οι φεμινίστριες ανησυχούν ότι τα παιδιά από μικρή ηλικία έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι με «αρνητικά στερεότυπα των φύλων» σε τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημιστικά. Η λέξη “αρνητικό” της έκθεσης είναι συνώνυμη με τη λέξη “παραδοσιακό”. Με την πάροδο του χρόνου, η απαγόρευση θα επεκταθεί και στην τηλεόραση και τη διαφήμιση. Μέχρι στιγμής, αποφασίστηκε να αρχίσει με τα σχολικά βιβλία.
Οι συντάκτες της έκθεσης συνιστούν επειγόντως νομοθετικά μέτρα στον τομέα της παιδικής λογοτεχνίας. Συγκεκριμένα, προτείνουν την εισαγωγή μιας πολιτικής της “ισότητας όλων των κοινωνικών τομέων”. Ένα παράδειγμα αυτής της εναλλακτικής λογοτεχνίας για τα παιδιά είναι ένα βιβλίο με τίτλο “Ο Βασιλιάς και ο Βασιλιάς” με εξώφυλλο δυο άνδρες να φιλιούνται. Σύμφωνα με την έκθεση, αυτό θα βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν για την “πραγματική σεξουαλική διαφορετικότητα της κοινωνίας”. 
Στην πραγματικότητα, τα εν λόγω μέτρα έχουν ήδη ληφθεί σε ορισμένες χώρες, ιδιαίτερα στις Σκανδιναβικές από αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους ως την εμπροσθοφυλακή της Δυτικής δημοκρατίας. Η “Pravda.Ru” ανέφερε πριν λίγο καιρό για έναν Σουηδό κατασκευαστή παιχνιδιών που εξέδωσε έναν κατάλογο πριν από τα Χριστούγεννα, όπου τα κορίτσια απεικονίζονται με όπλα λέιζερ να χτυπούν φανταστικούς εχθρούς και τα αγόρια αποτυπώθηκαν να παίζουν με κούκλες. 
Αυτό ήταν μια απαίτηση του Σουηδικού ΕΣΡ για τις διαφημίσεις, που κατηγόρησε τον κατασκευαστή παιχνιδιών για σεξισμό και της επιβολής των αρνητικών στερεοτύπων των φύλων. Στα Νορβηγικά νηπιαγωγεία το 2010 εισήχθηκε ένα πρόγραμμα υποχρεωτικής εκπαίδευσης, με επίκεντρο το φύλο των σεξουαλικών μειονοτήτων. 
Η έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επέμεινε επίσης ότι “η ομοφυλοφιλία πρέπει να διδάσκεται στο νηπιαγωγείο ως μια μορφή της εμπειρίας και της γνώσης”. Σύμφωνα με αυτούς, αυτό θα επεκτείνει την έννοια της «ταυτότητας φύλου» για τα παιδιά. «Η σεξουαλική διαφορετικότητα θα πρέπει να είναι εμφανής στα παιδιά. Τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό, όταν οι γονείς τους είναι γκέι ή λεσβίες.” 
Για κάποιο λόγο, δεν είναι όλοι οι γονείς πρόθυμοι να πιστέψουν ότι αυτό είναι «φυσιολογικό». Στη Νορβηγία η μουσουλμανική κοινότητα αντιτίθεται σθεναρά σε αυτή την εκπαίδευση στα νηπιαγωγεία. Απειλούσαν να αποσύρουν τα παιδιά τους από τα εν λόγω ιδρύματα ή να δημιουργήσουν μια εναλλακτική λύση. 
Για τους “νυχτωμένους” γονείς οι οποίοι δεν είναι ενήμεροι για τις τελευταίες τάσεις στον τομέα της εκπαίδευσης σχετικά με το φύλο στη σύγχρονη κοινωνία, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Νορβηγίας VG Nett, δημοσίευσε πρόσφατα μια γνώμη των ψυχολόγων και σεξο-θεραπευτών, οι οποίοι είπαν ότι ήταν ευεργετικό για τα παιδιά να παρακολουθούν πορνό στο διαδίκτυο. 
“Οι γονείς δεν θα πρέπει να φοβούνται τη σεξουαλικότητα των παιδιών τους. Αντίθετα, από την άποψη της υγείας, είναι ευεργετικό να παρακολουθούν πορνό σε μια εποχή που οι γονείς και τα παιδιά πρέπει να μιλήσουν ανοιχτά για αυτά τα θέματα”, δήλωσε ο ψυχολόγος και ερευνητής του σεξ Andres Lindskog. 
Ήταν μια δήλωση που εξέδωσε πρόσφατα, σχολιάζοντας έναν εμπειρογνώμονα από την οργάνωση Save the Children, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι όλο και περισσότερα παιδιά και έφηβοι εθίζονται να παρακολουθούν πορνογραφικές ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο. 
Ο Anders Lindskog είναι πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει καμία εξάρτηση ή ζημιά από αυτό. «Είναι σημαντικό για τους γονείς να κατανοήσουν ότι τα παιδιά γεννιούνται με τη σεξουαλικότητα και ακολουθούν τη βιολογία τους. Τα παιδιά έχουν τα ίδια συναισθήματα με τους ενήλικες», είπε ο εμπειρογνώμονας. 
Μετά από αυτό, θα πρέπει να μας εκπλήσσει ότι ο αριθμός των περιπτώσεων παιδοφιλίας αυξάνεται στη Νορβηγία; Οι περισσότερες από αυτές συμβαίνουν μέσα στην οικογένεια. Πριν από λίγες ημέρες, οι εφημερίδες έγραψαν για άλλη μια τέτοια περίπτωση. Ένα ζευγάρι, ο σύζυγος και η σύζυγος, υπέβαλλαν τα τρία παιδιά τους κάτω των 10 ετών στη βία και σε σεξουαλικές διαστροφές για χρόνια. 
Τα παιδιά επιβεβαίωσαν την βία στην αστυνομία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η τιμωρία θα είναι αρκετά σοβαρή. Στη Νορβηγία, η παιδοφιλία θεωρείται μια ασθένεια και είναι εισηγμένη στο Μητρώο Ιατρών. Για το λόγο αυτό, παιδεραστές δίδονται σύντομες ποινές – από μερικούς μήνες έως αρκετά χρόνια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η τιμωρία θα μπορούσε να περιοριστεί σε κύρωση μόνον. Στο τέλος, οι γονείς μπορούν πάντα να λένε ότι ασκείται «ποικιλία των σεξουαλικών σχέσεων.”

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπου να ναι θα τα δούμε και στην Ελλάδα μας αυτά τα αίσχη..γονείς ξυπνάτε..μανάδες και πατεράδες σηκωθείτε από τον καναπέ της αποβλάκωσης, αφήστε τα σκατοτούρκικα, τα ποδόσφαιρα και όλες τις αηδίες που σερβίρει η προπαγανδιστική τηλεόραση και ασχοληθείτε με τις εύπλαστες ψυχούλες των παιδιών σας..να γεμίσουν από Χριστό και Ελλάδα..αλλιώς αύριο μεθαύριο τα παιδιά τα δικά μας θα φωνάζουν "αλλάχ ακμπάρ"..Μη γένοιτο Θεέ μου....

Ανώνυμος είπε...

ευτυχώς που ξυπνήσαμε ορισμένοι...
τόσα χρόνια,αφήναμε τα παιδιά μπροστά στη δαιμονοτηλεόραση χωρίς να κατανοούμε οτι αυτή ήταν ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ζημιά,απο ένα βιβλίο ή κείμενο βιβλίου του νηπιαγωγείου ή του σχολείου(το οποίο το παιδάκι ανοίγει περιστασιακά,ή απλά δεν θυμάται με το πέρας της σχολικής χρονιάς).
όλο τον υπόλοιπο χρόνο(που είναι αρκετός)ένα παιδί τον περνάει μπροστά στην τηλεόραση/στο διαδίκτυο(δεν υπερβάλλω και το ξέρουμε όλοι)όπου είναι "ελεύθερο" να δεί ότι μα ΟΤΙ θέλει!
λίγο να χαθεί η επαφή με τους γονείς,πάει έγινε το κακό.
Την ευθύνη την έχουν όσοι θέλουν να λέγονται γονείς.αυτοί και μόνο!
κανένα σχολείο,και καμμιά κατεστραμένη(εδώ και χρόνια) παιδεία δεν πρόκειται να διδάξει στα παιδιά το σωστό.Αυτό είναι δική μας ευθύνη,και δεν πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια(όπως κάναμε μέχρι τώρα).ευτυχώς όπως έγραψα αρχίσαμε να ξυπνάμε(λίγοοοοο....).
Τα τελευταία γεγονότα δυστυχώς,δεν μου αφήνουν και πολλές ελπίδες οτι όταν ξυπνήσουμε ΌΛΟΙ τελείως,θα βρισκόμαστε σε έναν "νέο" κόσμο όπου δεν θα υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης,μην πώ ούτε κάν επιλογών!
Μόνο μην ακούσω κανένα να πεί οτι δεν τό 'ξερε,διότι δεν ξέρω και γώ πώς θα αντιδράσω απέναντί του!
Λυπάμαι τόσο που κάθομαι και γράφω απο τον καναπέ(όπως όλοι άλλωστε)!
Όσοι πονάνε την πατρίδα τους,μάλλον θα λυπούνται κι αυτοί μαζί μου τώρα.

Γιωργος είπε...

Υπαρχει σχεδιο προωθησης της ομοφυλοφιλιας απο συγκεκριμενα κεντρα. Ο λογος εμφανης , ατομα χωρις αρχες και ιδανικα θα ειναι ατομα ευκολα στη χειραγωγηση. Θα εξυπηρετουν τα συμφεροντα καποιων και μετα "γεια σας".

Ανώνυμος είπε...

υπάρχουν ένα κάρο "σχέδια προώθησης",και άλλα τόσα σενάρια συνομωσίας για διάφορα πράγματα.
υπάρχουν ψυχολιγικά τέστ και τέστ αντοχής,και άν δεν το έχουμε καταλάβει,ο Κύριος έχει δώσει εξουσία στον οξ'απο δώ να κάνει κουμάντο στα πάντα.Αυτό το κάνει ο Θεός,μπάς και μετανοήσει ο ξεπεσμένος άγγελος,αλλά του κάκου!
Το θέμα είναι τί κάνουμε εμείς,και όχι τί κάνει ο πονηρός.
Το λένε οι πατέρες χρόνια,το φωνάζουνε οι μοναχοί,το φιλοξενεί και το διαδίκτυο σε πολλά άρθρα(παρόλο που λένε οτι είναι το όπλο του διαβόλου για να κυριαρήσει στον κόσμο)..δίνει ο Θεός και συμβαίνουν όλα αυτά..
απλά όλα αυτά,πρέπει να τα χωνέψουμε επιτέλους,τουλάχιστον τώρα που επιτρέπει ο Κύριος να φαίνεται η αλήθεια τόσο καθαρά και ξάστερα.
Να αγρυπνούμε,έχει πολλά δεινά,αλλά μην φοβόμαστε!Ούτε άγχος χρειάζεται!
Πέρασμα είναι αυτή η ζωή,και τίποτε άλλο,και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε...και να μην ξεχνάμε τί αφήσαμε πίσω στο πέρασμα μας,και πως πρέπει να μας θυμάται ο Χριστός όταν με το καλό τον συναντήσουμε.
Δύσκολα πράγματα δηλαδή,αλλά όχι ακατόρθωτα,και υπάρχουν αποδείξεις παντού οτι μπορούμε να τα καταφέρουμε!

γιωργος είπε...

Αποδειξεις;Στο βιβλιο Τυφωνας Παγκοσμιοποιηση διαβαζουμε τα "παντα"(?) για το σχεδιο της ανομιας , για τους ναιτες ιπποτες κλπ. και μονο ενα κεφ για τα μυστικα οπλα των χριστιανων και για την χρηση τους.Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Ε Ι Σ!!!Θελω την στηριξη που μου χρειαζεται για να μπορεσω ως χριστιανος να αντεξω τις προκλησεις. Το βιωμα του καθενος απο τους χριστιανους.Οχι τον φαρισαισμο και την υποκρισια.Δεν ειναι να τα κραταμε για μας.Ο ιερεας που θα βγει στον αμβωνα να κηρυξει , να τα πει. Οχι αγαπολογιες φρου φρου κι αρωματα και θα περασει δισκος για τους φτωχους της ενοριας μας.Νηστευεις Ελληνα; Δειξτω , πως;Στην πραξη , οχι επιδεικτικα , αλλα ταπεινα.Λεμε οτι ειμαστε χριστιανοι και δεν αρκουμαστε στα λιγα.Παραδειγματα;Χμ , να φαν κι οι κοτες!Συγχωρηστε με αδελφοι για το υφος, απλα αγανακτω. Ευχαριστω σας.

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς τα "δεκανίκια" που περιγράφεις δεν θα σε βοηθήσουν!
Οι γύρω μας υπάρχουν για να μην αισθανόμαστε μόνοι μεσα στον κόσμο με τις τόσες δυσκολίες,και τίποτε παραπάνω.
Μην κάνεις το λάθος να ψάχνεις κουράγιο/δύναμη/ελπίδα στα λόγια των ανθρώπων(είτε πνευματικοί είναι αυτοί είτε φίλοι/γνωστοί).σε διαβεβαιώ απο προσωπική πείρα,οτι δεν βοηθάει αυτό.μπορεί να λειτουργεί σαν παυσίπονο,αλλά το "φάρμακο",είναι ο Χριστός,όσο κι αν ακούγεται περίεργο.
Δεν θα πίστευα ποτέ κανέναν πνευματικό ο οποίος θα διατεινόταν οτι μπορεί να "λύσει"τα προβλήματά μου,και σε συμβουλέυω να κάνεις το ίδιο.
Ο ρόλος της εκκλησίας και του κλήρου,δεν είναι αυτός.Παρηγοριά και ενδυνάμωση της πίστεως,και κουράγιο,μπορεί να βρείς,αλλά αν δεν πιστεύεις,δεν συμμετέχεις στα θεία μυστήρια,και κυρίως δεν προσεύχεσαι,δυστυχώς όλα αυτά θα είναι προσωρινά,και μετά,μόλις θα χεις πλησιάσει λίγο πιό κοντά,αν δεν έχεις σταθερές βάσεις,ο πονηρός θα σε απομακρύνει εύκολα...
Υπομονή,καλή πίστη και θα βρείς το δρόμο σου.καλή δύναμη αδελφέ!

γιωργος είπε...

Αγαπητε φιλε Ανωνυμε εθιξες ενα θεμα αρκετα σοβαρο. Εγραψες οτι κανενας πνευματικος δεν ειναι σε θεση να "λυσει" προβληματα. Μα τοσα και τοσα εχουν γραφτει και ειπωθει για τον σημαντικο ρολο του πνευματικου και φυσικα για την απαραιτητη υπακοη στον πνευματικο και εμεις να το αμφισβητησουμε;Η υπακοη στον πνευματικο χαλιναγωγει τον εγωισμο και ποιος ο λογος να ειπωθει απο τον ιδιο τον Κυριο προς τους Αποστολους το "...οτι λυσετε επι της γης θα λυνεται και στον ουρανο και οτι δεσετε επι της γης θα δενεται και στον ουρανο."Ποιος αραγε ηταν ο λογος;Γιατι δοθηκε απο τον ιδιο τον Κυριο σε ανθρωπους αυτην η εξουσια;

Ανώνυμος είπε...

αδελφέ,ο πενυματικός μας πατέρας απλά δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον Χριστό,συγγνώμη αν δεν έγινα σαφής!
οι περισσότεροι θεωρούν οτι αν απλά έχουν πνευματικό,χωρίς να προσεύχονται ή να πηγαίνουν στην εκκλησία,τότε θα αγειάσουν.
μπορείς να κάνει προσευχή,μαζί με τον πνευματικό σου,μα αν κάνει μόνο εκείνος,κι εσύ ραθυμείς τότε ξέχνα το.
ακούω που κάποιοι πάνε σε πνευματικούς,για τους οποίους γίνεται πολύς θόρυβος οτι είναι άγιοι και έχουν "καλό όνομα",κι επειδή πάνε σε αυτούς,θαρρούν πως όλοι οι άλλοι(που πάνε σε άλλους,που δεν είναι τόσο "γνωστοί")δεν θα σωθούν,ή θέτουν εαυτούς σε ανώτερο "επίπεδο".
αυτά εννοώ,γράφοντας τα παραπάνω.
ο πενυματικός πατέρας είναι απαραίτητος,αλλά όχι να κρέμεσαι απο εκείνον,απλά να τον ακούς(και να κάνεις εκείνο που σου λέει εννοείται),όχι όμως να θεωρείς οτι θα κάανει "μαγικά" για να σου λύσει κάποιο πρόβλημα,και μόνον αυτό,διότι αν πας με αυτή τη λογική,θα απογοητευτείς.
ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.
τα σέβη μου.