Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ένα μήνυμα που λάβαμε από τη Μεσσηνία

Λάβαμε το παρακάτω mail και ευχαριστούμε πολύ την ακροάτριά μας που μας το έστειλε. Θα περιμένουμε και άλλα δικά σας mail.

Είναι η πρώτη φορά που ακούω την εκπομπή μας και σας γράφω, είναι περίεργη αίσθηση κυρίως γιατί δεν περίμενα να το κάνω ποτέ, αν και τον τελευταίο χρόνο, για να πω καλύτερα τα τελευταία περίπου 2 1/2 χρόνια,άπό τότε δηλαδή που άρχισα να έχω κάποια σχέση με τον Χριστό και την εκκλησία η ζωή μου έχει αλλάξει εντελώς σε όλα τα θέματα και κανονικά θα έπρεπε να μη με εκπλήσει τίποτα. Ωστόσο με εκπλήσουν πολλά.
Ένα από αυτά είστε κι εσείς, Εννοώ τον σταθμό αλλά κι όλους εσάς που τον αποτελείτε. Όταν σας ακούω λες και "έτσι είναι το φυσιολογικό να ζούμε", δηλαδή με Χριστό και ομολογώ ότι όταν πριν 2 μήνες έφυγα από την Αθήνα για επαρχία ξέροντας ότι δεν θα είχα τη δυνατότητα να σας ακούω καθημερινά, παρά μόνο όπως σήμερα από το PC μιας καλής φίλης είχα στεναχωρηθεί. Ήξερα ότι θα μου λείπατε, αλλά κι ότι θα σας εκτιμούσα περισσότερο μέσα από αυτήν ακριβώς την απουσία. Δεν θα ήσασταν το δεδομένο, αλλά το δώρο μία στο τόσο και αυτό θα σας έκανε πιο πολύτιμους.
Σήμερα απλά είχα την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχηθώ άλλη μία φορά να συνεχίσετε αυτό που πολύ εύστοχα επισημαίνετε στο σήμα του σταθμού και είναι η αλήθεια, το ραδιόφωνο που μιλάει στη ψυχή μας.
Είναι περίεργο αλλά τελικά δεν έχει καμία σημασία η απόσταση, ο χρόνος, το ότι δεν γνωριζόμαστε προσωπικά για να έρθουν κοντά οι καρδιές μας και να σας νιώθω πολύ δικούς μου ανθρώπους. Περίεργο αλλά τόσο αληθινό!!!!
Καλό  καλοκαιρινό βράδυ!
Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: