Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Για την νέα εκδρομή στην Αγία Γη

Μόνο για 24 ώρες ακόμα, όσοι προλάβουν και εγγραφούν στην νέα εκδρομή που προετοιμάζουμε για την Αγία Γη των Ιεροσολύμων για την περίοδο της Αναλήψεως θα έχουν την προνομιακή τιμή με έκπτωση 50 ευρώ.

Η εκδρομή αυτή (για την οποία θα βρείτε πληροφορίες στο blog για τις εκδρομές μας:  http://proskinima.blogspot.com/2012/03/22-28-2012.html#more) προσφέρεται για 4 ημέρες σε ειδική προνομιακή τιμή μέσω διαδικτύου και δεν θα ανακοινωθεί από ραδιοφώνου. Στο επταήμερο πρόγραμμα της εκδρομής θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε όλα τα προσκυνήματα της Αγίας Γης, να παρευρεθούμε την ημέρα της Αναλήψεως στη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον ακριβή τόπο της Αναλήψεως του Κυρίου μας και θα διαμένουμε μέσα στην παλαιά πόλη των Ιεροσολύμων για να έχουμε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως.
Από την Τρίτη 3 Απριλίου που η εκδρομή αυτή θα ανακοινωθεί το κόστος της θα αλλάξει. Προσπαθώντας να κρατήσουμε χαμηλά τις τιμές, χωρίς να θυσιάσουμε την ποιότητα που πρέπει μία προσκυνηματική εκδρομή να διαθέτει, σας καλούμε να επισκεφθούμε την Αγία Γη των Ιεροσολύμων και να ζήσουμε στιγμές μοναδικά ευλογημένες και ευλογημένα μοναδικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: