Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Aυτό είναι το κλειδί για την καταπολέμηση καρκίνου και καρδιοπάθειας

Η ημερήσια πρόσληψη μικροθρεπτικών συστατικών όπως η βιταμίνη C , τα αμινοξέα λυσίνη και προλίνη και οι πολυφαινόλες από το πράσινο τσάι είναι το κλειδί για την πρόληψη και καταπολέμηση ασθενειών όπως ο καρκίνος και οι καρδιοπάθειες υποστηρίζουν οι γιατροί που ειδικεύονται στην κυτταρική ιατρική, επικαλούμενοι τα αποτελέσματα ερευνών του Ερευνητικού Ινστιτούτου Κυτταρικής Ιατρικής του δρ. Rath.

Η βιταμίνη C διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη και αντιμετώπιση της αρτηριοσκλήρυνσης, του σακχαρώδους διαβήτη αλλά και του καρκίνου επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κύπριος ειδικευμένος στην κυτταρική ιατρική γιατρός , Γιώργος Κατσώνης.
Η κυτταρική ιατρική μελετά τις μικρότερες ομάδες του σώματος , τα κύτταρα. Η υγεία του σώματός μας , καθορίζεται στο επίπεδο των εκατομμυρίων κυττάρων , που συναποτελούν τον οργανισμό μας και όχι στο επίπεδο των οργάνων. Τα κύτταρα σχηματίζουν τα όργανα και χρειάζονται συγκεκριμένες ουσίες για όλες τις βιοχημικές αντιδράσεις. Η χρόνια έλλειψη σε μικροθρεπτικά στοιχεία οδηγεί σε ελλιπείς κυτταρικές λειτουργίες και άρα σε ασθένειες, εξηγεί ο κ. Κατσώνης
Σύμφωνα με τον ίδιο ακόμη και οι υγιείς άνθρωποι δεν προσλαμβάνουν επαρκείς ποσότητες μικροθρεπτικών ουσιών, ενώ οι ανάγκες τους είναι αυξημένες λόγω του φυσικού και ψυχολογικού στρες.

ΠΗΓΗ: http://www.spirospero.gr/index.php/ygei-zoi-paidi/56334-ayto-einai-to-kleidi-gia-tin-katapolemisi-karkinou-kai-kardiopatheias  

Δεν υπάρχουν σχόλια: