Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΡΝΟ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Αυτά βέβαια δεν θα μας τα δείξουν στα καλοπληρωμένα τουρκικά σήριαλ με τα οποία έχουν κατακλύσει το ηλίθιο-ποιούμενο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί σε κατάσταση αποχαύνωσης τις Τουρκάλες σε ένα μαγευτικό τύπου Μπέρβερλυ χιλ περιβάλλον το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την τουρκική πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα αυτή, όπως μας την ομολογεί η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Cumhüriyet, είναι ότι η σύγχρονη Τουρκία είναι πρωταθλήτρια στην σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών και στην σεξουαλική τους εκμετάλλευση σε διάφορες επιχειρήσεις και ιστοσελίδες παιδικού πορνό που ακμάζουν τα τελευταία χρόνια στην γειτονική χώρα. Άλλωστε η παιδεραστία είναι άλλη μια ραγδαία ανερχόμενη τουρκική βιομηχανία στην αναπτυσσόμενη οικονομία του ισλαμιστή πρωθυπουργού Ταΐπ Ερντογάν, ο οποίος θέλει να κάνει και μαθήματα ηθικής με ένα Ισλάμ που δεν διστάζει να παντρεύει κοριτσάκια οχτώ χρονών με γέρους εξήντα χρονών και να κακοποίει τις τρυφερές ψυχές τους με τον πιο αισχρό τρόπο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Cumhüriyet, σε συνέντευξη τύπου που έκανε στην Άγκυρα στις 17 Ιουλίου η βουλευτίνα του Λαϊκού κόμματος της αντιπολίτευσης, Aylin Nazlıaka, κατήγγειλε ότι στην Τουρκία τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί σε απίστευτο βαθμό οι περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο έχει πάρει εκπληκτικές διαστάσεις. Σύμφωνα με την Τουρκάλα βουλευτίνα που θαρραλέα έφερε στην επιφάνεια την αισχρή αυτή κατάσταση, κάθε τέσσερεις ώρες ένα μικρό παιδί κακοποιείτε σεξουαλικά στην Τουρκία Παράλληλα αποκάλυψε ότι η Τουρκία τα τελευταία χρόνια έχει αναρριχηθεί στην κορυφή στον τομέα της παραγωγής και παρακολούθησης πορνό ταινιών στο διαδίχτυο με αντικείμενο την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Στην ίδια αποκαλυπτική συνέντευξη η Aylin Nazlıaka κάλεσε την τουρκική κυβέρνηση του ισλαμιστή Ταΐπ Ερντογάν να πάρει άμεσα μέτρα για να αντιμετωπιστεί αυτή η άθλια κατάσταση με την παιδεραστία που σίγουρα, όπως τόνισε, δυσφημεί την Τουρκία σε διεθνές επίπεδο. Επέκρινε δε σε έντονο ύφος τον υπουργό Κοινωνικής Πολιτικής, Mehmet Sahin, ότι έχει αδιαφορήσει στο ζήτημα της παιδικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης καθώς καις στο μεγάλο θέμα των υποχρεωτικών γάμων μικρών κοριτσιών τα οποία πέφτουν έτσι και νόμιμα θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Το ζήτημα των καταναγκαστικών γάμων μικρών κοριτσιών τα τελευταία χρόνια αντί να περιοριστεί, όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις. Η κατάσταση αυτή δείχνει πως η ισλαμική Τουρκία ενώ θέλει να πατά με το ένα πόδι στην Ευρώπη, στη πραγματικότητα ακολουθεί τις ακραίες ισλαμικές αρχές των ισλαμιστών του Ερντογάν που θεωρούν φυσιολογική την σεξουαλική εκμετάλλευση μικρών κοριτσιών από αδίστακτους που στην ουσία τα αγοράζουν, ( το γνωστό başlık), κάνοντας ένα τυπικό θρησκευτικό γάμο για να τα βγάλουν στη συνέχεια ακόμα και στην πορνεία.

Αυτή είναι η Τουρκία της πραγματικότητας και όχι η Τουρκία των Καρανταΐ, του Εζέλ, της Φατμά, και όλων αυτών των σηριλιακών τουρκικών αθλιοτήτων που όσο τηλεθέαση τα δίνουμε τόσο μας ξεφτιλίζουν πνευματικά.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


ΠΗΓΗ:  http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/07/blog-post_6419.html

7 σχόλια:

γιωργος εκ φαρσαλων είπε...

Μπραβο στον κο Χειλαδακη που μας φωτιζει με τις τοσο σημαντικες πληροφορειες και μπραβο στους ανθρωπους του Οπου Γης που τις δημοσιοποιουν.Δυστυχως ομως οι νεοι και οι νεες μας χρησιμοποιουν το internet μονο για παραπληροφορηση.Αυτη ηταν , ειναι και θα ειναι η Τουρκια. Το θεμα ειναι οτι εμεις ειμαστε "λιγοι".

Ιωάννης είπε...

Είναι καλό να ενημερωνόμαστε. Όμως είμαι της γνώμης ότι άλλο "ενημέρωση" και άλλο... "κατάκριση/εξουθένωση". Πραγματικά αναρωτιέμαι : με αυτό το άρθρο τι προσπαθεί να πετύχει ο αρθρογράφος του;; Να μας "ενημερώσει" γιά τα κακώς κείμενα της γείτονος;;; 'Η βγάζει "ταξιδιωτική οδηγία";; Θα ήταν καλύτερα να κοιτάξουμε την τύφλα μας γιατί και εμείς ως κοινωνία είμαστε ο απόπατος. Δηλαδή εμείς που στην κατάταξη δεν είμαστε "πρωταθλητές" της ανωμαλίας σημαίνει ότι δεν είμαστε κοινωνία διαστεραμμένων και ανωμάλων;; Για ρίξτε γύρω-γύρω μιά ματιά το πως 11χρονα, 12χρονα αλλες μεγαλύτερης ηλικίας κοπέλλες πως κυκλοφορούν ενδεδυμένες στο δρόμο. Να πάρετε μία γεύση γιά το "σύνδρομο της λολίτας" που μαστίζει την κατά τα άλλα "ενάρετη" ελληνική κοινωνία... Επίσης ψάξτε να βρείτε τα ανεβασμένα ποσοστά κρυπτο-ομοφυλοφιλίας ανάμεσα στους 'Ελληνες και της Ελληνίδες, παντρεμένους και μη...
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω...

γιωργος είπε...

Αγαπητε Ιωαννη ισωςνα συμβαινει κι αυτο.Το θεμα ειναι με τι "ματια" βλεπεις τα 11χρονα και τα 12χρονα.Μπορεις να ξερεις τι κανει ο αλλος στη κρεβατοκαμαρα του;Και αν αμαρτανει εσυ το βλεπεις , την μετανοια του την βλεπεις;

Ιωάννης είπε...

@ γιώργος 10:17μμ

Αδελφέ μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις ελληνικά. Καταρχήν δεν μίλησα πουθενά για "κρεβατοκάμαρες"... Κατά δεύτερον : αυτό που "βλέπω" είναι ότι αυτές οι κοπέλες σπρωχνονται στην πορνεία από τις ίδιες τους τις μανάδες. Από τα ίδια τους τα σπίτια. Το φαινόμενο είναι τραγικό. Η εκπόρνευση της κοινωνίας μας είναι ολοσχερής σε όλο το μήκος και το πλάτος της. Δεν είναι μονάχα φαινόμενα "τουρκικά". Επειδή το παίζεις "του Θεού" και "της Εκκλησίας", δεν είδα να δικαιολογείς και να σκεπάζεις την αμαρτία των πολιτών της γειτονικής χώρας. Δεν ξέρω εάν είσαι εσύ ο "γιώργος εκ φαρσάλων" που γράφει ανοησίες του τύπου : "Αυτη ηταν , ειναι και θα ειναι η Τουρκια. Το θεμα ειναι οτι εμεις ειμαστε "λιγοι". Έχεις ζήσει στην Τουρκία για να ξέρεις πιά είναι η Τουρκία;; 'Εχεις κάνεις παρέα/μιλήσει με Τούρκους/Τουρκάλες γιά να γνωρίζεις το ποιόν των ανθρώπων;; Ποιοί είσαστε εσείς οι "λίγοι";;; Σε ποιούς "λίγους" ανήκεις και αναφέρεαι;; Στους "λίγους" που έχουν ή που δεν έχουν μυαλό;; Ανήκεις σε κανέναν περιούσιο λαό και θεωρείς τον εαυτό σου εκλεκτό και άμμωμο;; Λίγη αυτογνωσία και ενδοσκόπηση δεν βλάπτει!! Λοιπόν αδερφέ κοίτα την τύφλα τη δική σου και του λαού σου. Γίνετε παράδειγμα προς μίμηση και άστε τους Τούρκους κατά μέρος.

Φιλικά- Ιωάννης.

γιωργος εκ Φαρσαλων είπε...

Αγαπητε Ιωαννη.Αυτο που περιγραφεις ως φαινομενο ανησυχητικο , δηλ την εκπορνευση της κοινωνιας εγω το περιλαμβανω στη φραση μου ειμαστε "λιγοι".Δεν αντιλεγω σε αυτο που υποστηριζεις.Ναι υπαρχει εντονα στην εποχη μας ο αχαλινωτος σεξισμος.Απλα εγω δεν ανελυσα το θεμα στο βαθμο που το εκανες εσυ.Δεν το παιζω. της εκκλησιας , ειμαι ενεργο μελος αυτης , διοτι μετεχω στα μυστηρια της.Το οτι με χαρακτηριζεις εμμεσα πλιν σαφως ανοητο το αντιπαρερχομαι , διοτι η εκκλησια με εμαθε να δεχομαι τις ταπεινωσεις. Προφανως εισαι ανθελληνας κι αυτο φαινεται στην πιστη σου οτι ενα μεγαλο μερος των ελληνων , παντρεμενων και μη , ειναι κρυφο ομοφυλοφυλοι.Χρονια μας την πιπιλανε αυτη τη καραμελα περι ελληνικης ομοφυλοφυλιας αυτοι που θελουν να εξευτελισουν την φυλη μας. Οσον αφορα το θεμα της Τουρκιας , ενα εχω να πω.Ως απογονος ξεριζωμενων Ελληνων απο την περιοχη της Νικομηδειας επετρεψε μου να εχω αποψη για τους γειτονες μου. Δεν γραφω μας γιατι δεν ανηκεις σε μας.Υγιαινε.

Ανώνυμος είπε...

@γιωργος εκ Φαρσαλων.
το έγραψα και προχτές,και πολλές ακόμα φορές θα το γράψω,όπου κρίνω οτι ζτήται.
ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ !
το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για όλους τους αδελφούς μας.
αλλιώς επέρχεται η κατάκριση,και μάλιστα πολλές φορές,χωρίς να είναι σίγουρο οτι τα πράγματα είναι "έτσι".
ο νοών νοείτω...

γιωργος εκ Φαρσαλων είπε...

Αγαπητε Ανωνυμε χαιρε εν Κυριω.Πολλοι πνευματικοι ανθρωποι του παρελθοντος και του παροντος καιρου , τονισαν και τονιζουν την αγιοτητα της σιωπης.Οι καιροι που βιωνουμε ειναι χαλεποι και η αναγκαιοτητα τοσο της προσευχης οσο και της σιωπης ειναι μεγαλη.Ο γερων Παισιος ελεγε οτι οταν σιωπουν " αυτοι " θα σιωπουμε κι εμεις. Οπως τονισα προηγουμενως η χαλεποτητα των καιρων και το οτι αυτοι που διαχειριζονται τα θεματα μας( εθνικα , θρησκευτικα κλπ.) δεν σιωπουν , αλλα με ασυδοσια λειτουργουν εις βαρος του εθνους μας , τοτε θα πρεπει και να μιλησουμε.Ο ελληνισμος συρρικνωνεται και δε φταιει μονο η οικονομικη κριση και η λαθρομεταναστευση.Φταιμε κι εμεις που βγαλαμε τον Θεο απο τη ζωη μας.Τα δυσκολα χρονια της τουρκοκρατιας , ο ελληνας που γινοτανε μουσουλμανος ταυτοχρονα εχανε και την εθνικη του ταυτοτητα " τουρκος εγω δε γινομαι , μουρτατες να χαθητε.Εγω γραικος γεννηθηκα γραικος θε να πεθανω.".Πως λοιπον νοειται Ελληνας αυτος που δεν ειναι χριστιανος;Επιβραβευουμε φωνες σαν αυτην του κου Χειλαδακη που δε προτιμαει την σιωπη , αλλα βροντοφωναζει τα κακως κειμενα της γειτονος χωρας και με αυτον τον τροπο αντιδρα σ αυτη τη συρρικνωση .Υγιαινε.