Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Σοκ και δέος, τα νέα μέτρα μετά τις εκλογές. Φοβούνται εξέγερση των Ελλήνων!!

 Μας στείλατε το παρακάτω κείμενο και το αναρτούμε για ενημέρωση. Για να λυπηθούμε για όσα τα δύο (πρώην) μεγάλα κόμματα έκαναν για το μέλλον της Πατρίδας και του Λαού μας. Τα στοιχεία προκλούν οργή. Ας παρακαλέσουμε τον Κύριο και Θεό μας να μας λυπηθεί. και επειδή η 6η Μαΐου πλησιάζει, ας αποδείξουμε σε όλους πως μπορούμε να ξανακερδίσουμε την αξιοπρέπειά μας!




Τα πιο πολλά απο αυτά τα έχει διαρρεύσει η Τρόικα είτε επίσημα είτε ανεπίσημα για να τα εμπεδώσει ο κόσμος! Άλλωστε δηλώνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευτεί οτι θα εφαρμόσουν πλήρως το Μνημόνιο 2 αλλά και τα όποια Μεσοπρόθεσμα προκύψουν.
Δείτε αναλυτικά:

- Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα

- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200? καθαρά, μαζί με όποιες μειώσεις επιφέρει σε μισθούς, επιδόματα ανεργίας κλπ.!

- Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων

- Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας

- Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.

- Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων

- Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012. 200.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας

- Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα - Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά

- Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.

- Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.

- Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%

- Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά

- Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ

- Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα

- Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

- Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας

- Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου

- Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο

- Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης

- Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών

- Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.

- Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ενα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια)

- Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου

- Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές: (Φόρος εισοδήματος, Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, Τέλος επιτηδεύματος, ΕΤΑΚ 2009, Έκτακτη εισφορά ακινήτων, ΦΑΠ 2010, ΦΑΠ 2011, Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012)

- Ιδιώτες φοροεισπράκτορες

- Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην... Τουρκία!

Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι δεν ήξεραν. Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι παραπλανήθηκαν απο τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις περι επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας και άλλες τέτοιες μπαρούφες.

Ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ που αποχωρεί απο το αξιωμά του, δήλωσε σε συνομιλητές του πως φοβάται την εξέγερση των Ελλήνων, αφού καμία κοινωνία δεν θα μπορούσε να δεχθεί το νέο τσουνάμι μέτρων που έρχεται με αρχή τον Ιούνιο.

Ας ελπίσουμε να μην φτάσουμε μέχρι εκεί αλλά να τους δώσουμε ενα ηχηρό μήνυμα στις κάλπες...
πηγή: http://www.analystsforchange.org/2012/04/blog-post_7309.html?utm_source=BP_recent

10 σχόλια:

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ είπε...

"όσα νοεί κι ένας χωρικός"

filologos-hermes.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ. ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΝΕΤ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΦΙΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΛΩΝ "ΚΑΝΑΛΙΩΝ". ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ. ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΜΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ. " ΧΟΥΝΤ. ΑΡ. ".

Ανώνυμος είπε...

ντροπή σας να τρομοκρατείτε τον κόσμο. Δεν εύχομαι να υπερισχύσουν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις γιατί αυτό γνωρίζω ότι θα ήταν καταστροφικό για την χώρα μας αλλά αν η κοινωνία το επιθυμεί τότε όλοι εσείς έπειτα μην κρύβεστε στις φωλιές σας όταν δεν θα έχουμε ουτε να φάμε.

Ανώνυμος είπε...

ψηφιστε αντιμνημονιακά να δουμε τι θα καταλαβετε. ψηφιστε τον πανο καμενο που έχει καταχραστει τόσες περιουσιες γονιών και πεθερών και ότι άλλο εσεις νομιζετε. ψηφιστε καζακη και βαλτε γκαζακι σε αυτη την χωρα. τοσα χρονια που ησασταν να μας σωσετε?

Ανώνυμος είπε...

H ΚΟΙΝΩΝΙΑ-Συνεχιστές του Καποδίστρια, αποτελεί την έντιμη πολιτική πρόταση της Ρωμιοσύνης για όσους ασπάζονται τα πιστεύματα και το πατριωτικό ήθος των Πατέρων του Γένους μας και όποιος κατάλαβε...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Παλιότερα λέγαμε ότι αφού δεν μας αντιπροσωπεύει κανείς ας ψηφίσουμε το μη χείρον. Τώρα που υπάρχει παράταξη που μπορεί να μας αντιπροσωπεύσει είναι λογικό να συνεχίζουμε να ψηφίζουμε τα μεγάλα κόμματα;

Ανώνυμος είπε...

σοκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξυπνηστε επιτελους ελληνες!!!!!!!!!ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ!!! ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΣΑΣ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΗΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Αδελφοί μου, λυπάμαι για τα λάθη μου, λυπάμαι για την πατρίδα μας, λυπάμαι για τα παιδιά μας αλλά λυπάμαι και γι’ αυτά που διαβάζω. Διακρίνω ένα αδιέξοδο. Κι εγώ όπως και όλοι σας είμαι πικραμένος και συχνά αγανακτισμένος.
Όμως αδελφοί μου η αγανάκτηση και οι απερίσκεπτες εκρήξεις της δεν φέρνουν λύσεις λογικές, μόνο ισοπέδωση μπορούν να φέρουν και σύντομα περισσότερο πόνο.
Σίγουρα στο παρελθόν πολλοί μας ενέπαιξαν και μας εκμεταλλεύθηκαν. Το ερώτημα είναι: όλοι; Μήπως κάποιοι λίγοι ήσαν ειλικρινείς και πατριώτες και προσπάθησαν με κίνδυνο της ζωής τους να σώσουν την πατρίδα; Μήπως εμείς αντί να τους στηρίξουμε, τους λοιδορήσαμε και τους αποπέμψαμε πιστεύοντας τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ; Αν ναι, τότε αδελφοί μου, ας τους αναζητήσουμε, ας παραδεχθούμε το λάθος μας ταπεινά και αυτή τη φορά που όλα φαίνονται να χάνονται, ας τους ακούσουμε, ας τους εμπιστευθούμε. Ας μην επιτρέψουμε πάλι σε «σκοτισμένες πένες» να μας κάνουν αυτόχειρες.
Αν πάλι αυτό μας φαίνεται βαρύ, τότε ας στρέψουμε το βλέμμα μας ψηλά, ας μετανοήσουμε ειλικρινά, ο καθένας προσωπικά (και όλοι μαζί ως έθνος) ας ζητήσουμε με πόνο το έλεός του Θεού και Εκείνος πού υπομονετικά περιμένει και επιδιώκει την επιστροφή μας, σίγουρα δεν θα μας αφήσει!
Άλλωστε αδελφοί μου, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ είπε...

Συμφωνώ με τον προλάλησαντα...
Έξάλλου λύσις δεν είναι η διάσπασις εις λογιών λογιών μικρά κόμματα...
Δείτε γιατί όχι στο άρθρο μου

"όταν κυριάρχησαν οι πέρσες"
filologos-hermes.blogspot.com

Ευθύνη δική μας είναι να αναζητήσουμε τους ενάρετους και τους άξιους ως αντιπροσώπους μας.
Αυτοί υπάρχουν σε όλα τα κόμματα.
Αν τώρα κάποιος που ψηφίζει πασοκ φέρ ειπείν ξανάψηφίσει τα ίδια πρόσωπα που μας οδήγησαν στον γκρεμό τότε τω οντι διαπράττει μεγάλη αδικία έναντι της πατρίδας.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τους ακοινώνητους. Ψηφίστε ΚΟΙΝΩΝΙΑ!