Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

«Μήπως στην κυβέρνηση έχουν χάσει τα λογικά τους;»

Ευχαριστούμε για την είδηση που μας στείλατε. Έχει απόλυτο δίκιο ο Σεβ. Μητροπολίτης Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας. Κρίμα που οι «φωστήρες» που μας διοικούν φαίνεται να μην καταλαβαίνουν τον άμεσο κίνδυνο που διατρέχει η Πατρίδα μας με την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών. Αλήθεια θα δεχόμαστε με άνεση ένα δάσκαλο, έναν χειρουργό, έναν οδηγό λεωφορείου, έναν πιλότο που θα έχει κάνει χρήση «μαλακών» ναρκωτικών; Επειδή θα είναι «πταισματάκι» θα μπορεί να εκτελεί άνετα τα καθήκοντά του;

«Μήπως στην κυβέρνηση έχουν χάσει τα λογικά τους;»

Mε αφορμή την απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης να αλλάξει τη νομοθεσία σε σχέση με τον χαρακτήρα των αδικημάτων που συνδέονται με την χρήση των ναρκωτικών ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέας, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις :
«Προκαλεί όχι μόνο κατάπληξη, αλλά οργή και αγανάκτηση η απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την αποποινικοποίηση της χρήσεως ναρκωτικών και την διαβάθμιση των ποινών για τους διακινητές. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, η προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και η καλλιέργεια φυτών κάνναβης αποκλεισιστικά για προσωπική χρήση, θα έχουν πλέον πταισματικό χαρακτήρα, ενώ διάφορες ποινές - κατά περίπτωση - θα επιβάλλωνται στους εμπόρους ναρκωτικών.

Μέσα στην γενική αναστάτωση, η οποία ταλανίζει την Ελλάδα, όπως επίσης την Ευρώπη και την Αμερική, έρχεται η αψυχολόγητη αυτή απόφαση για να καταφέρη ένα θανάσιμο πλήγμα στην κοινωνία, ιδιαίτερα όμως στην νεότητα και στην Ελληνική οικογένεια. Βέβαια, θυμόμαστε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός, πριν από μερικά χρόνια ως υπουργός κάποιας Κυβερνήσεως του κόμματός του, είχε πη, ότι μπορούν οι Έλληνες να καλλιεργούν χασίς σε γλάστρες, στα μπαλκόνια τους. Έτσι, λογικά, τα πράγματα δείχνουν ότι με πρωθυπουργική εντολή και συναίνεση εκδόθηκε η εξωφρενική αυτή απόφαση, που βάζει τρομακτική βόμβα στις οικογένειες και στην κοινωνία.

Διαμαρτύρομαι εντόνως. Και διερωτώμαι μήπως στην Κυβέρνηση έχουν χάσει τα λογικά τους. Γιατί μόνο παράφρονες διάνοιες πρέπει να έβγαλαν την απόφαση της αποποινικοποιήσεως των ναρκωτικών. Περιμένω από την Ιερά Σύνοδο και σύμπασα την Ιεραρχία να διαμαρτυρηθή και να κινήση πάντα λίθον για να αποτραπή η σίγουρη δολοφονία του Έθνους από τους καιροσκόπους πολιτικούς και από όσους ενδεχομένως κρύβονται πίσω τους. Περιμένω, ακόμη, από τους Συλλόγους των Πολυτέκνων, την πνευματική ηγεσία του τόπου και από άλλους παράγοντες να κινηθούν εναντίον της εγκληματικής αυτής αποφάσεως.

Τα «σημεία των καιρών», που πληθαίνουν συνεχώς και περισσότερο, μας καλούν να ξυπνήσουμε. Και να σκεφθούμε, ότι πέρα από το οικονομικό πρόβλημα, υπάρχει η νεολαία μας, την οποία κυρίως θα πλήξη ο κακούργος νόμος. Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας προτού να είναι αργά».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!
ΣΤΕΚΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ "ΟΠΤΙΚΗΣ", ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΕΙΘΗΝΕΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ...
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΤΩΡΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΜΠΩΣΑΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ...