Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Βόμβα στα θεμέλια της χώρας η δημιουργία μουσουλμανικής μειονότητας

Στην εφημερίδα το ΠΑΡΟΝ την Κυριακή 30 ιανουαρίου δημοσιεύθηκε το παρακάτω κείμενο του εκδότη Μάκη Κουρή. Αξίζει να το προσέξουμε.

Βόμβα στα θεμέλια της χώρας η δημιουργία μουσουλμανικής μειονότητας

Αυτά που συνέβησαν από την Κυριακή το βράδυ με την κατάληψη της Νομικής Σχολής από λαθρομετανάστες που ήρθαν με τυμπανοκρουσίες από τα Χανιά και ανεμπόδιστα έφτασαν στη Σόλωνος, στην καρδιά της Αθήνας, με την Αστυνομία άφαντη, είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ! Κι όποιος λέει, μετά την εκκένωση, τέλος καλό, απλώς δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.
Οι καταληψίες λαθρομετανάστες βγήκαν από τη Νομική νικητές. Και τροπαιούχοι! Έχοντας επιβάλει ΟΛΟΥΣ τους όρους τους! Σε ανάκτορο, διατηρητέο αρχοντικό, μετακόμισαν. Στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας. Δίπλα στην Πατησίων. Απέναντι από το Πολυτεχνείο-σύμβολο.
Το κράτος κυριολεκτικά παραδόθηκε. Σήκωσε ψηλά τα χέρια. Γελοιοποιήθηκε η κυβέρνηση. Ανίκανο το πολιτικό σύστημα και σ' αυτήν την κρίσιμη στιγμή να ομονοήσει. Στα ελάχιστα. Στην εφαρμογή του νόμου. Μια πολιτική ηγεσία όχι αντάξια της πατρίδας. Ανθρωπάκι και η Δικαιοσύνη. Επί ώρες διαπραγματεύονταν οι Εισαγγελείς. Για τα αυτονόητα. «Μικρός» και ο πρύτανης. Νόμιζε πως παίζει στο θέατρο. Λίγοι αποδείχθηκαν όλοι.
Εξοργισμένος είναι όλος ο ελληνικός λαός. Για το «μπάχαλο». Τη διάλυση παντού. Την εικόνα μιας Ελλάδας έρμαιο του κάθε Γιαννόπουλου και της κάθε ΜΚΟ που την πληρώνει το κράτος για να βγάζει τα μάτια της χώρας. Γίναμε ξένοι στον τόπο μας.
Ήταν ένας ακόμη γύρος... Είχαν βολιδοσκοπηθεί οι αντιδράσεις... Με τον ξεσηκωμό τότε με το δήθεν σκίσιμο του Κορανίου ενός μετανάστη από αστυνομικό. Μαζεύτηκαν αστραπιαία και πήγαν να κάψουν την Αθήνα... Είδαν ότι αντίσταση δεν υπάρχει. Έκαναν το δεύτερο προκλητικό βήμα. Με την «προσευχή» στα Προπύλαια. Η Αστυνομία, οι αρχές, η κυβέρνηση μιλιά.
Ελεύθερο το έδαφος για τη συνέχεια. Ο Άγιος Παντελεήμονας, η Ομόνοια και οι γύρω δρόμοι, χώροι υπό κατάληψη. Με θεατή την ελληνική Πολιτεία. Και τον Δήμο της Αθήνας να κάνει τα στραβά μάτια...
Μετά τη Νομική οι Αρχές Ασφαλείας αναμένουν το επόμενο «χτύπημα». Υπάρχει ανησυχία, φοβούνται μια ανάλογη κατάληψη σε κάποιο άλλο «ευαίσθητο» σημείο της Αθήνας. Με προτεραιότητα ξανά πανεπιστημιακό χώρο...
Κινήσεις μελετημένες. Στόχος να καταγραφούν ότι αποτελούν «κοινότητα» με ιδιαίτερη πολιτιστική και θρησκευτική ταυτότητα! Να οργανώσουν τον δικό τους ρόλο στην ελληνική κοινωνία! Να δημιουργήσουν ελεγχόμενες περιοχές, γκέτο, α λα Άγιο Παντελεήμονα. Να προβάλουν αιτήματα πέρα από νόμους. Και ήδη τη γεύση την πήραμε την εβδομάδα που πέρασε.
Δεν πρόκειται για υπερβολή. Ούτε είναι φαντασιώσεις. Ή φοβίες. Φρόντισαν και έδειξαν με την κατάληψη της Νομικής Σχολής πού το πάνε...

Φυσικά και δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες. Βρήκαν πόρτες ανοιχτές και μπήκαν... Η ευθύνη ανήκει σ' όλες τις κυβερνήσεις. Του Σημίτη, του Καραμανλή και του Παπανδρέου. Με μεγαλύτερη του τελευταίου. Που νόμισε ότι βρίσκεται στη Σουηδία του '60. Οι μετανάστες ήταν ένα από τα θέματα που προχώρησε με μέτρα υπέρ τους. Χωρίς κανέναν όρο. Και αφήνοντας τις πόρτες ανοιχτές... Και τα αποτελέσματα τα ζούμε σήμερα όλοι.
Πίσω δεν κοιτάμε. Τι γίνεται τώρα είναι το ζητούμενο. Αφού προηγουμένως συνειδητοποιήσουμε ΟΛΟΙ ότι αλλοιώνεται η εθνική ταυτότητα, πολιτιστική και θρησκευτική. Και η αναλογία του πληθυσμού της πατρίδας μας. Από μετανάστες που έχουν διαφορετικό θρήσκευμα, άλλη κουλτούρα. Και οι οποίοι δεν ενσωματώνονται στην ελληνική κοινωνία. Όποιος δε έχει αντίθετη άποψη ας δει πόσοι έχουν ζητήσει να γίνουν Έλληνες. Ελάχιστοι. Κι αυτό λέει πολλά...
Αυτό που ενώνει όλους τους προερχόμενους από Ασία και Αφρική λαθρομετανάστες, αλλά και τους νόμιμους, είναι ότι όλοι είναι μουσουλμάνοι. Και αυτό αποτελεί ένα εκρηκτικό μείγμα. Που γίνεται ακόμη πιο εκρηκτικό αν σκεφτεί κανείς –όπως άλλωστε εκτιμούν ή έχουν πληροφορίες οι Αρχές Ασφαλείας– ότι μεταξύ των μεταναστών υπάρχουν και εξτρεμιστικά στοιχεία. Ίσως και μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων. Που μπορεί να οδηγήσουν σε εκρηκτική κατάσταση, για διεκδικήσεις. Όπως συνέβη με την κατάληψη της Νομικής Σχολής.

Η Ελλάδα κάθεται πάνω σε μια βόμβα. Σ' ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Σιγοκαίει η φωτιά. Έτοιμη να φουντώσει σε κάθε στιγμή. Ως καύσιμη ύλη μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι εξεγέρσεις στην Τυνησία, στην Αίγυπτο, δίπλα μας στην Αλβανία. Το έδαφος εδώ προσφέρεται. Ας μην υποβαθμίσει αυτό το ενδεχόμενο η πολιτική ηγεσία της χώρας, κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Το μεταναστευτικό είναι το κυρίαρχο θέμα (η Ζήμενς και το Βατοπέδι είναι ψύλλοι στ' άχυρα μπροστά του).
Για το αύριο της Ελλάδας ΚΑΙ μετά την οικονομική κρίση πρέπει να παρθούν ΤΩΡΑ τολμηρές αποφάσεις. Πέραν του φράχτη, και ξεκαθάρισμα με τους παράνομους μετανάστες. Πόσοι χρειάζονται στη χώρα και πόσους μπορεί να θρέψει. Οι άλλοι πρέπει να γυρίσουν πίσω στις πατρίδες τους.
Η Νομική Σχολή πρέπει να γίνει ο εφιάλτης όλης της Βουλής... Οι προβλέψεις και οι εκτιμήσεις ξένων διπλωματών είναι ανησυχητικές. Η Ελλάδα μπορεί να εξελιχθεί σε Πακιστάν, είχε πει ο πρώην αμερικανός πρέσβης λίγο πριν φύγει για το Πακιστάν, όπου τοποθετήθηκε... Ας το σημειώσουν αυτό οι πολιτικοί μας...

Μια προαναγγελθείσα γελοιοποίηση!

Τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν επί πέντε μέρες στο κέντρο της Αθήνας, τα όσα ακολούθησαν την κατάληψη της Νομικής Σχολής απ' τους λαθρομετανάστες και τους... αλληλέγγυούς τους (βρήκαμε και νέο όρο για να περιγράφουμε τα χάλια μας!) ανέδειξαν με τον γλαφυρότερο τρόπο τη γύμνια και την αδυναμία του κράτους να περιφρουρήσει στοιχειωδώς την έννοια της νομιμότητας.
Στην ουσία, η κυβέρνηση διασύρθηκε. Αφενός εμφανίστηκε τραγικά ανήμπορη να προλάβει τα γεγονότα, ως ώφειλε, αφετέρου, και αφού η δυναμική των πραγμάτων εξελισσόταν ανεξέλεγκτα, παραδόθηκε στην κυριολεξία στις ορέξεις εκείνων οι οποίοι επιχείρησαν να εκβιάσουν και να καταλύσουν κάθε έννοια νομιμότητας. Αποδέχθηκε τα αιτήματά τους προκειμένου να αποφύγει το πολιτικό κόστος μιας σύγκρουσης, ακόμα κι αν αυτά τα αιτήματα ήσαν αντίθετα με κάθε έννοια δικαίου! Σήκωσε λευκή σημαία και παραδόθηκε στις ορέξεις παρανομούντων, αντί να πράξει το στοιχειώδες, δηλαδή να απαιτήσει και να επιβάλει τον νόμο. Φάνηκε άβουλη και αδύναμη, να άγεται και να φέρεται από εκείνους τους κατ' επάγγελμα «ευαίσθητους» και «προστάτες» όλων των μεταναστών, νόμιμων και παράνομων, ενταγμένων και παρανομούντων, αν και η φωνή του λαού άλλα ζητούσε, άλλα απαιτούσε.
Ακόμα, η ελληνική κυβέρνηση εμφανίζεται χωρίς σχέδιο, χωρίς στρατηγική αντιμετώπισης του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, που απειλεί να αποτελέσει βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας μεσοπρόθεσμα, ενώ οι βραχυπρόθεσμες παρενέργειές του είναι ορατές και ταλανίζουν τη χώρα μας, εν μέσω μάλιστα μιας δεινής οικονομικής κρίσης.
Και εξαιτίας αυτής της απαράδεκτης κυβερνητικής στάσης έχουμε ήδη και τις πρώτες παρενέργειες της τραγικής υποχώρησης της περασμένης Παρασκευής:
- Ήδη οι... νικητές αυτού του γύρου ετοιμάζουν την επόμενη κίνησή τους, η οποία θα είναι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, μια νέα σειρά καταλήψεων σε χώρους που θα επιλεγούν το επόμενο διάστημα και στη λογική του «αιφνίδιου χτυπήματος». Απόλυτα λογικό, αφού το αναμενόμενο είναι να υπάρξουν ξανά «διαπραγματεύσεις» με καταληψίες και... «αλληλέγγυους»!
Όμως αν κάτι τέτοιο θα είναι μια παρενέργεια που θα προκύψει σύντομα, τα χειρότερα έπονται. Έγκυροι αναλυτές επισημαίνουν συγκεκριμένα ότι μέσα σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα είναι μια χώρα με ισχυρή μουσουλμανική μειονότητα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ακόμα και για την ίδια την επιβίωσή μας. Οι ίδιοι αυτοί αναλυτές χαρακτηρίζουν μια τέτοια εξέλιξη ως βόμβα που σε κάποια στιγμή θα απειλήσει τα θεμέλια της χώρας μας!
Τέλος, η αναφορά στην επίσης τραγική αδυναμία της κυβέρνησης να παρέμβει στοιχειωδώς και να ελέγξει τις εξελίξεις, πριν τα πράγματα οδηγηθούν σε αδιέξοδο, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Και επ' αυτού έχουν πολλά γραφτεί και ειπωθεί.
Θα περιοριστούμε στα εξής, ενδεικτικά:
• Ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων είχε εγκαίρως ενημερώσει τις προϊστάμενες αρχές ότι από την Κρήτη έφυγαν δεκάδες λαθρομετανάστες, κατευθυνόμενοι στον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής με προορισμό τη Νομική Σχολή. Κατά τα άλλα όμως, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη περίμενε... επίσημη ενημέρωση από τον πρύτανη!
• Πληροφορίες υπήρχαν κι από άλλες πηγές. Αλλά πέραν αυτού, όλο το περασμένο Σαββατοκύριακο τα μπλογκ οργίαζαν ότι έρχονται λαθρομετανάστες από την Κρήτη με σκοπό να καταλάβουν τη Νομική! Οι δικαιολογίες τους είναι λοιπόν αστείες. Μάλλον επικίνδυνες. Και ήταν φαιδρή η εικόνα του συμβούλου του υπουργού, ο οποίος κι αυτός εγκαλούσε τον πρύτανη για... μη ενημέρωσή του! Καλά, ούτε μπλογκ δεν διαβάζει αυτός ή κάποιος συνεργάτης του;

Δεν υπάρχουν σχόλια: