Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Αιδώς Αργείοι! Η Ελληνική Κυβέρνηση ανακαλεί τον Πρόξενό μας στην Κορυτσά!!!

Λάβαμε την παρακάτω είδηση. Από τη ΣΦΕΒΑ η πληροφορία. Από όλους μας όμως γεννάται η απορία: γιατί; Δυστυχώς ΔΕΝ μας θέλουν Έλληνες. Και το πιο απογοητευτικό είναι πως η ίδια η Κυβέρνηση του τόπου μας κάνει ό,τι μπορεί για να χάσουμε την εθνική μας συνοχή, συνείδηση και ιστορική συνέχεια... Διαβάστε την είδηση και τα σχόλια δικά σας...

Αιδώς Αργείοι! Η Ελληνική Κυβέρνηση ανακαλεί τον Πρόξενό μας στην Κορυτσά Θεόδωρο Οικονόμου

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, η Ελληνική Κυβέρνηση ανακαλεί τον Πρόξενό μας στην Κορυτσά Θεόδωρο Οικονόμου – Καμαρινό. Έγκλημά του, οι πρόσφατες εθνοπρεπείς του δηλώσεις σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό των Βορειοηπειρωτών αδελφών μας.
Ο Έλληνας Πρόξενος, διατύπωσε αυτονόητες ιστορικές αλήθειες, οι οποίες ενόχλησαν εκτός από την Αλβανική πλευρά και την Ελληνική Κυβέρνηση.
Ερωτούμε τους αρμοδίους. Σε τι διαφωνούν με τα διατυπωθέντα από τον Πρόξενό μας ;
Μήπως οι Κορυτσαίοι δεν είναι Έλληνες ;
Μήπως οι Βορειοηπειρώτες δεν έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα του εθνικού αυτοπροσδιορισμού στην επικείμενη Απογραφή ;
Αμφισβητείται μήπως η Ελληνική Εθνική Καταγωγή των Βλάχων ;
Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα δίνονται από τη ματωμένη ιστορική πορεία του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και δεν περνούν μέσα από το παραμορφωτικό φίλτρο μιας ενδοτικής πολιτικής.
Ως Σ.Φ.Ε.Β.Α. και ΠΑ.ΣΥ.Β.Α. απευθύνουμε στο Θεόδωρο Οικονόμου θερμό εθνικό χαιρετισμό. Η Ελληνική Κυβέρνηση ας αναλογιστεί επιτέλους τις ευθύνες της απέναντι στο Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.

Το Κ. Δ. Σ. της Σ.Φ.Ε.Β.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: