Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Facebook: η μεγαλύτερη παγίδα του παγκόσμιου πληθυσμού.

Αυτό που χρόνια μπορεί κάποιοι να υποψιάζονταν επιβεβαιώθηκε πλέον! Όσοι έχετε λογαριασμό στο facebook σκεφτείτε σοβαρά αν θα θέλατε να είστε μέρος ενός πολύ επιτυχημένου σχεδίου παρακολούθησης του παγκόσμιου πληθυσμού.
Στη συνέχεια θα βρείτε το link για ένα αποκαλυπτικό βίντεο που αναρτήθηκε πριν λίγες μέρες. Είναι σύντομο, αλλά είναι στα αγγλικά χωρίς υπότιτλους. Αποκαλύπτει όμως το «μεγαλείο» του προγράμματος κοινωνικής δικτύωσης…
Επίσημες δηλώσεις επιβεβαιώνουν αυτό που υποψιάζονταν πολλοί. Το Facebook... δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA και μάλιστα πείραμα το οποίο πήγε πολύ καλύτερα απ' ότι οι ίδιοι περίμεναν. Τα εύσημα, σύμφωνα με τον διευθυντή της CIA, ανήκουν στον Mark Zuckerberg, ο οποίος στην CIA είναι γνωστός με το κωδικό όνομα "The Overlord" (Ο Επικυρίαρχος). Ο ίδιος ο ιδρυτής δήλωσε για το facebook: «πρόκειται για το μοναδικό και πιο ισχυρό εργαλείο για τον έλεγχο του πληθυσμού που δημιουργήθηκε ποτέ».
Ο  Αναπληρωτής Διευθυντής της CIA Christofer Sartinsky, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Mark Zuckerberg δήλωσε τα εξής στην συνεδρίαση του Κονγκρέσου για τη συνέχιση της χρηματοδότησης του πειράματος (δείτε το βίντεο με το απόσπασμα στο link που σας παραθέτουμε:
«Μετά από χρόνια δημόσιας παρακολούθησης, μείναμε πραγματικά έκπληκτοι με το πόσο πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δημοσιεύσουν την διεύθυνσή τους, τις θρησκευτικές και πολιτικές τους πεποιθήσεις, αλφαβητική λίστα με όλους τους φίλους τους, προσωπικά e-mail, τηλέφωνα, εκατοντάδες φωτογραφίες του εαυτού τους, ακόμα και πληροφορίες για το τί ακριβώς κάνουν από λεπτό σε λεπτό. Πραγματικά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τη CIA».
Επίσης υπογράμμισε πόσα λεφτά γλυτώνει η CIA από το Facebook. Δυστυχώς, όπως δήλωσε, άλλα προγράμματα όπως το Twitter δεν πηγαίνουν τόσο καλά: “400 δισ tweets και ούτε μια χρήσιμη πληροφορία...”
Το πρόγραμμα με την απίστευτη δημοφιλία του σε ολόκληρο τον πλανήτη αποτελεί ένα πολυεργαλείο στα χέρια της CIA: εξοικονομεί τεράστια ποσά τη στιγμή που καταγράφει τι κάνει κάποιος, που πήγε, τι είδε, τι αγόρασε, ποιοι είναι οι φίλοι του, κ.α. Θα χρειάζονταν εκτός από χρήματα και πολύ χρόνο για να μπορέσει να έχει ένα τόσο ανεπτυγμένο σύστημα παρακολούθησης. Στα επόμενα σχέδιά της είναι η παροχή δειγμάτων αίματος μέσω facebook...! Η Υπηρεσία Πληροφοριών αποκαλεί το facebook «τον λόγογια τον οποίο εφευρέθηκε το Intenet». Η μόνη τους φοβία είναι το γεγονός πως πολλοί χρήστες χάνουν το ενδιαφέρον τους στο facebook (παρά τα δημοφιλή παιχνίδια που έχουν δημιουργήσει) και στρέφονται σε ένα κινέζικο αντίστοιχο πρόγραμμα κοινωνικής δικτύωσης (το wanbee).
Τι άλλο θέλουμε για να διαγράψουμε το facebook από τη ζωή μας; Και όσοι είστε χρήστε προσέξτε και κάτι άλλο πολύ σημαντικό:
Το Facebook θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει οι χρήστες σε διαφημίσεις που θα φαίνονται στην αρχική σελίδα των φίλων του κάθε χρήστη. Είναι νόμιμο και αναφέρεται στα ψιλά γράμματα όταν κάποιος δημιουργεί  το λογαριασμό του. Για να το σταματήσετε, κάντε το ακόλουθο: Λογαριασμός - Ρυθμίσεις λογαριασμού. Μετά κάντε "κλικ" στο Διαφημίσεις Facebook, επιλέξτε "κανείς" στο μενού και αποθήκευση αλλαγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: