Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Μία αληθινή μαρτυρία για το μέλι...

Μετά την ανάγνωση του κειμένου για τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και της κανέλας  κατά τη διάρκεια της πρωινής μας εκπομπής (Το Πρωί Εισάκουσον), υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τους ακροατές μας. Το αν όλα όσα αναφέρει το κείμενο (που είναι ήδη αναρτημένο στο blog μας από τις 14 Δεκεμβρίου 2011) πραγματικά συμβαίνουν με το μέλι και την κανέλα, δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά ούτε να το αποκλείσουμε. Το σίγουρο είναι πως και το μέλι και η κανέλα δεν μπορούν να μας βλάψουν. Όμως η επιβεβαίωση των όσων διαβάσαμε, μας ήρθε με ένα mail λίγο αργότερα. Διαβάστε το και εσείς. Πρόκειται για αληθινή μαρτυρία… 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ακούγοντας τις θεραπευτικές ιδιότητες του μελιού, θα ήθελα να σας πω κι εγώ μία προσωπική εμπειρία. Σε τροχαίο ατύχημα είχα χτυπήσει πολύ άσχημα το δεξί άκρο ποδός, καθολικά κατάγματα και νέκρωση δέρματος. Μετά από σειρά επεμβάσεων αφαιρέθηκε όλο το νεκρό δέρμα με αποτέλεσμα να περιμένουμε να ξαναδημιουργηθεί νέο. Αυτό όμως δεν γινόταν και είχε προβληματίσει τους γιατρούς δημιουργώντας σκέψεις για πλαστική επέμβαση. Πριν προχωρήσουν όμως στη λύση της πλαστικής ο επικεφαλής γιατρός ζήτησε να βρεθεί καθαρό αγνό μέλι με κερήθρα (Από μελισσοκόμο). Ξεκίνησε λοιπόν η θεραπεία με το μέλι γίνοντας κάθε δεύτερη μέρα σε κάθε αλλαγή επάλειψη στην ανοιχτή πληγή. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά, από αλλαγή σε αλλαγή βλέπαμε τη δημιουργία νέου δέρματος περιμετρικά της πληγής όπου σε λίγες ημέρες είχε κλήσει τελείως.Με αυτόν τον τρόπο γλιτώσαμε την πλαστική επέμβαση.   Τα όσα προανέφερα συνέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας το 1991.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Βασίλης, Νέα Αρτάκη - Χαλκίδα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απιστευτο!!!!!!!!!ναι το μελι κανει θαυματα.και η γυρη κ ο βασιλικος πολτος οταν κανεις χημειοθεραπειες. ειναι βαλσαμο ειναι οτι καλυτερο!

Ανώνυμος είπε...

Έχω και εγώ μια μαρτυρία σχετικά με το μέλι. Ο παππούς μου είχε ζάχαρο και κάποια στιγμή λόγω ενός μικρού κοψίματος στο κάτω μέρος του ποδιού του, άνοιξε μια μικρή στην αρχή πληγή που λόγω της ασθένειάς του δεν έκλεινε. Αντίθετα μεγάλωνε. Οι γιατροί δώσανε διάφορα φάρμακα, φαρμακευτικές σκόνες και αλοιφές αλλά δεν υπήρχε καμία απολύτως βελτίωση. Καποια στιγμή ο πατέρας μου βλέποντας ότι τα φάρμακα δεν κάνανε τίποτε αποφάσισε να δοκιμάσει το μέλι. Να μη τα πολυλογώ η πληγή μετά από κάποιο διάστημα έκλεισε. Να σημειωσω ότι την πληγή αυτή την έφερε ο παππούς μου πάνω από πεντε χρόνια.