Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Καιρός να ενεργοποιήσουμε το άρθρο 120 του Συντάγματος της Ελλάδος

Διαβάζοντας τη σημερινή ανάρτηση του Σεβ. Μητροπολίτου Καλαβρύτων κ.κ. Αμβροσίου, (στο προσωπικού του ιστολόγιο)εκτός από την οργή που νιώσαμε, σπεύδουμε να τον συγχαρούμε και να συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί του. ΕΛΑΤΕ όλοι ΜΑΖΙ να αρνηθούμε την ΑΠΟΓΡΑΦΗ που ξεκίνησε στη χώρα μας. Κανένας ΔΕΝ μας υποχρεώνει να συμμετάσχουμε σε αυτό το στημένο έργο. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ενεργοποιηθεί. Ας δείξουμε ότι είμαστε γνήσιοι απόγονοι του Ένδοξου Γένους μας, για την Ελευθερία του οποίου αγωνίστηκαν οι Ήρωες του 1821, θέτοντας πρώτα «του Χριστού την Πίστη την Αγία» και στη συνέχεια «της Πατρίδος την Ελευθερία».
Αρκετή ταπείνωση έχουμε υπομείνει από τις περίτεχνες μεθοδεύσεις της νέας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης (που δυστυχώς για κακό όλων μας πρεσβεύει και προάγει η δήθεν δημοκρατική κυβέρνηση της μειοψηφίας στη χώρα μας). Αρκετά χρέη για δικά τους λάθη φορτώθηκαν στις πλάτες του λαού μας. Αρκετή ειρωνεία, κοροϊδία και εμπαιγμός! Οι άνθρωποι απλά ξεπουλάνε με ευκολία την Πατρίδα μας, ακολουθώντας το ενορχηστρωμένο νεοεποχίτικο σχέδιό τους.
Ας αντισταθούμε ΟΛΟΙ. Ο Μητροπολίτης της μαρτυρικής πόλης των Καλαβρύτων, με το σταματημένο ρολόι στην ώρα της μεγάλης σφαγής, με τα αθώα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας και τις αποζημιώσεις της επαρμένης Γερμανίας που ποτέ δεν δόθηκαν στους δικαιούχους, ανοίγει τον αγώνα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. Αφού δεν μας υπολογίζουν ΑΣ ΜΗΝ τους αφήσουμε να μας καταγράψουν. Διαβάστε τα όσα αποκαλύπτει ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Αμβρόσιος.  

Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΧΙΣΕ! O ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ!
ΟΣΟΙ ΕΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

Σήμερα έπεσε στα χέρια μου το έντυπο της απογραφής "κατοικίας-νοικοκυριού", η οποία άρχισε ήδη. Αποτελεῖται από δέκα (10) σελίδες. Φυλλομετρώντας στην αρχή και μελετώτας το έντυπο αυτό σε δεύτερη φάση ανεκάλυψα δύο μαργαριτάρια! Σας τα παρουσιάζω.

1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ! Παρά το γεγονός, ότι το ερωτηματολόγιο είναι εξαντλητικό, καλύπτοντας μύριες όσες λεπτομέρειες, για το θρήσκευμα του απογραφομένου δεν υπάρχει ερώτηση. Γιατί άραγε; Μήπως για να μη στενοχωρηθούν οι Μουσουλμάνοι μετανάστες, όπως έλεγε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ., Καμίνης; Μήπως, επειδή το θρήσκευμα εντάσσεται στα προσωπικά δεδομένα του ανθρώπου; Ασφαλώς όχι! Τότε γιατί παρέλειψαν τη σχετική ερώτηση: Κατά τη γνώμη μας οι ξένες δυνάμεις, που μας κυβερνούν, και σχεδιάζουν την "παγκοσμιοποίηση" αφ΄ενός και αφ΄έτέρου οι πολιτικοί μας, δηλ. οι υποτακτικοί τους, οι οποίοι αποτελούν τα εκτελεστικά τους όργανα στο ελλαδιστάν, μας οδηγούν με αργά, πλήν όμως σταθερά, βήματα, στο λεγόμενο "κοσμικό Κράτος" δηλ. στο Κράτος, όπου δεν γίνεται καμμιά αναφορά στο Θεό! Στο Κράτος αυτό ο Θεός είναι ο μεγάλος Εξόριστος από την ζωή της ανθρώπινης κοινωνίας! Οι Κοινωνίες στα Κράτη αυτά καί δαιμονίζονται και δαιμονοκρατούνται! Στην πορεία μας πρός συγκρότηση αυτού του κοσμικού Κράτους εδώ στη Χώρα μας τα πρώτα βήματα έγιναν! Αρχίσαμε με τον πολιτικό Γάμο. Προχωρήσαμε μέ τήν διαγραφή του θρησκεύματος από την αστυνομική ταυτότητα από την καταραμένη Κυβέρνηση Κωνστ. Σημίτη. Θεσπίσαμε την πολιτική Κηδεία. Το Πρόγραμμα της Globalization, δηλ. της παγκοσμιοποιήσεως, συμπληρώθηκε με τον πολιτικό Όρκο! Τώρα προσπαθούν να μας επιβάλουν την Κάρτα του Πολίτη. Καί έπεται συνέχεια! Ό,τι λοιπόν έχει σχέση με τον Χριστό πρέπει να αντικατασταθή! Επομένως δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε πόσοι είναι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί στην Ελλάδα, πόσοι οι Ρωμαιοκαθολικοί, πόσοι οι Εβραίοι, πόσοι Μουσουλμάνοι κλπ. Πρέπει όλοι να γίνουμε "ένας αχταρμάς", όπως ἐλεγε καί ο μακαριστός Χριστόδουλος. Προφανώς, σε εξυπηρέτηση των παραπάνω σχεδίων των Μασσωνο-Εβραίων, των αείποτε διωκτών του Σωτήρος Χριστού μας, οι συντάκτες του απογραφικού εντύπου διέγραψαν το θρήσκευμα από τό Έντυπο της Απογραφής και το έγραψαν στα "παληά τους υποδήματα"! Ντροπή σας, κύριοι, όποιοι κι αν είσθε, όσο ψηλά κι άν ευρίσκεσθε! Με τον τρόπο αυτό ανατρέπετε τίς ελληνοχριστιανικές Αρχές και Παραδόσεις του Λαού μας και με τον τρόπο αυτό παραβιάζετε θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος, τις οποίες θα επικαλεσθώ παρακάτω.
2. ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ"! Αυτοί λοιπόν οι ανεγκέφαλοι συντάκτες του ερωτηματολογίου προέβησαν και σε ένα δεύτερο έγκλημα. Ισοπεδώνουν τους όρους Σύζυγος καί Σύντροφος! Είναι εξ ίσου αποδεκτοί όσοι βιώνουν την νόμιμη συζυγία με όσους προτιμούν τήν παράνομη συμβίωση! Ωνόμασαν την πορνεία και την μοιχεία "ελεύθερη συμβίωση" για να τις δώσουν ένα νομικό φόρεμα! ΄ Σύμφωνα με τις ελληνοχριστιανικές παραδόσεις μας η γυναίκα που παντρεύεται "με παπά καί με κουμπάρο" ονομάζεται Σύζυγος, ενώ η γυναίκα που συζεί "αστεφάνωτη", δηλ. αυτή που πορνεύει η μοιχεύει με κάποιον άνδρα, δηλ. η "αστεφάνωτη" ονομάζεται "Σύντροφος"! Η πρώτη είναι νόμιμη, ενώ η δεύτερη είναι παράνομη! Μπορεί ίσως το αστικό δίκαιο να αναγνωρίζει κάποια αστικά δικαιώματα και σ' αυτήν, δηλ. την "αστεφάνωτη", ἠ την "παλλακίδα¨ κατά τους αρχαίους προγόνους μας, αλλά παρά ταύτα κατά τό νόμο του Θεού η αστεφάνωτη γυναίκα είναι η πόρνη του Ευαγγελίου, αν είναι άγαμη ή η μοιχαλίς, αν είναι παντρεμμένη, αν δηλ. παίζει σε δύο γήπεδα! Το ίδιο ισχύει και αντιστρόφως, προκειμένου δηλ. για τον άνδρα. Κι αυτός είναι πόρνος ή μοιχός! Μπορεί οι λέξεις να είναι σκληρές, αυτή όμως είναι η αρχαιόθεν εφαρμοσθείσα ορολογία, ου μήν αλλά και η ορολογία της "καθώς πρέπει Κοινωνίας". Ο όρος "Σύντροφος" είναι νεώτερη ορολογία, εισαχθείσα κατα τα τελευταία τούτα χρόνια από τήν "μη καθώς πρέπει Κοινωνίαν" για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα! Ο Νόμος του Χριστού καταδικάζει όλα αυτά τα αρρωστημένα φαινόμενα. Συνθέτουν την ανήθικη μερίδα της Κοινωνίας. Να τι μας λέγει ο Απ. Παύλος: "Μή πλανάσθε• ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτραι, ούτε μοιχοί, ούτε μαλακοί, ούτε αρσενοκοίται, ....Βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσιν"( Α΄Κορ. κεφ. 6, 9-10) Και όμως το Ελληνικό Κράτος, η συντεταγμένη Ελληνική Πολιτεία δια του εντύπου της απογραφής νομιμοποιεί αυτην την ηθική αθλιότητα! Διότι στη δεύτερη σελίδα του σχετικού εντύπου και κάτω από το κεφάλαιο "Β΄.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ" υπάρχουν επτά (7) στήλες, εκ των οποίων η τρίτη έχει επικεφαλίδα "Σύζυγος¨ η δέ τέταρτη στήλη έχει επικεφαλίδα τη λέξη "Σύντροφος". Με τον τρόπο αυτό καταπατείται η χριστιανική Ηθική και χλευάζεται ο Νόμος του Θεού! Επειδή δε στην ίδια σελίδα αναγράφεται το όνομα και το επωνυμο του απογραφομένου, τα λεγόμενα προσωπικά δεδομένα στην προκειμένη περίπτωση ρίπτονται στον κάλαθο των αχρήστων! Και ερωτώ: Πως είναι δυνατόν να αποτελεί απόρρητο στοιχείο το θρήσκευμα ενός ατόμου καί δεν αποτελεί απόρρητο επίσης στοιχείο η προσωπική -ανήθικη όμως- ζωή του;
ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣYΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
1. τό άρθρο 2 παράγρ. 1 του Συντάγματος, το οποίον επιτάσσει, ότι "Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας¨ Με την ισοπέδωση των εννοιών Σύζυγος και Σύντροφος ευτελίζετε τήν αξία του ανθρώπου!
2. Το άρθρο 5 παράγρ. 1, που ορίζει, ότι ¨Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του ....εφ΄όσον ........δεν παραβιάζει ...τα χρηστά ήθη"
3. το άρθρο 21 παράγρ. 1, που ορίζει ότι "η Οικογένεια ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους"
4. Το άρθρο 25 παράγαφ. 1, το οποίον ορίζει, ότι "Τα δικαιώματα του ανθρώπου ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου...τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους".
Φθάνει πια ο εμπαιγμός μας από τά αρμόδια Υπουργεία, τις διάφορες Αρχές Προστασίας κλπ. Όλοι μας εμπαίζουν! Ως Έλλην Πολίτης δια-μα-ρτύ-ρο-μαι!
ΔΗΛΩΣΙΣ
Επικαλούμενος λοιπόν τή διατάξη του άρθρου 120 παράγρ. 4 του Συντάγματος, δια της οποίας θεσπίζεται ότι ¨η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται καί υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει....."
ΔΗΛΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ότι,
για όλους τους παραπάνω λόγους, κυρίως δε διότι διά του εντύπου της Απογραφής νομιμοποιεῖται η ανήθικη ζωή και πολιτεία και χλευάζεται η χριστιανική Ηθική στη Χώρα τούτη των Αγίων και των Ηρώων εκφράζω όχι μόνο την αγανάκτησή μου, αλλά και τον αποτροπιασμό μου πρός τους αρμοδίους παράγοντες της Στατιστικής Υπηρεσίας,
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συμμετάσχω στην Απογραφή, διότι παθητικώς καθίσταμαι συνένοχος στα εξής αδικήματα:
α) Στην ταπείνωση της Ορθοδόξου χριστιανικής μου ιδιότητος,
β) Στον ευτελισμό και τον χλευασμό της Χριστιανικής Ηθικής, και
γ) Στην νομιμοποίηση της παρανόμου συμβιώσεως.
Αίγιον 10 Μαΐου 2001
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΠΗΓΗ:  http://mkka.blogspot.com/2011/05/blog-post.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ;; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ;;;

ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ;
Π.Χ. ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΕΧΟΥΜΕ- ΠΙΣΤΕΥΩ!

Ανώνυμος είπε...

... Από την άλλη μεριά βέβαια, αν οι Έλληνες είμαστε πολύ λιγότεροι από τους ξένους, μήπως επιτέλους αποκτήσουμε κι εμείς κάποια δικαιώματα ως μειονότητα;!;!

Το έντυπο της απογραφής μπορείτε να το δείτε εδώ: http://www.scribd.com/doc/55088278/%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%97%CE%A3-2011

Ανώνυμος είπε...

Μερικά ερωτήματα:

1) Τις άλλες φορές ήταν ονομαστική η απογραφή; Αν συνδυάσεις τα δεδομένα της απογραφής με τα αντίστοιχα ονοματεπώνυμα μήπως μπορείς και να φακελώσεις τους απογραφέντες; (ο ιδανικός συνδυασμός 2 σε 1 -- το όνειρο του παρανοϊκού πληροφορικάριου!)

2) Τι νόημα έχει η ερώτηση "Πού διανυκτερεύσατε τη Δευτέρα 9/5/2011"; Θέλουν να ελέγξουν αν η νοσοκόμα και ο γιατρός πήγαν στη νυχτερινή βάρδια τους; Αν το γραφείο "κοινωνικών εξυπηρετήσεων" (και όχι κηδειών!) όντως διανυκτερεύει; Είναι απλά ένα ερώτημα ροζ χαρακτήρα και περιεχομένου για να κάνει λίγο πιο πικάντικα τα βαρετά στατιστικά στοιχεία;

3) Γιατί το θρήσκευμα είναι προσωπικό δεδομένο και ως εκ τούτου δεν συμπεριλαμβάνεται στο ερωτηματολόγιο, ενώ η οικογενειακή μου κατάσταση δεν είναι;

Επιπλέον, μαθαίνουμε ότι εκτός των γνωστών κατηγοριών οικογενειακής κατάστασης (άγαμος-έγγαμος-διαζευγμένος-χήρος) υπάρχουν κι άλλες: με σύμφωνο συμβίωσης, σε διάσταση, χήρος από σύμφωνο συμβίωσης, διαζευγμένος από σύμφωνο συμβίωσης. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε κι εμείς μερικές; πχ "Άγαμος και δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να παντρευτώ" ή "Χήρα και θέλω να μείνω με την ανάμνησή του" ή "Έγγαμος και το μετανιώνω κάθε δευτερόλεπτο" κλπ κλπ;

4) Τι τιμή θα έχει το CDάκι με τα στοιχεία όλων των απογραφέντων (και όχι μόνο των δημοσίων υπαλλήλων) που θα κυκλοφορήσει αμέσως μετά το πέρας της απογραφής; Και πόσα τέτοια CDάκια θα πρέπει να πωληθούν για να γίνει απόσβεση από το υποτιθέμενο πρόστιμο που θα πληρώσουν αυτοί που θα διαρρεύσουν τα - υποτίθεται - απόρρητα δεδομένα; (Αυτό το τελευταίο μπορεί να λυθεί και ως πρόβλημα στην τάξη -- στο διαδραστικό πίνακα βέβαια! Τρομάρα μας!)