Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Μία διαρκής ληστεία σε βάρος του Ελληνικού Λαού!

Ίσως σε κάποιους να μην αρέσει το γεγονός ότι αναφερόμαστε σε θέματα που αφορούν άμεσα στην πολιτική που ασκείται στη χώρα μας. Όμως, πραγματικά αναρωτιέμαι: όταν το πετρέλαιο θα φθάσει στον Οκτώβριο που μας έρχεται σε τιμή απίστευτη και η βενζίνη για τα αυτοκίνητά μας έχει πλέον ξεπεράσει το 1,80 ευρώ το λίτρο, θα κρατάμε το στόμα μας κλειστό; ΟΧΙ! Θα μιλάμε, όσο μπορούμε και όσο μας το επιτρέπουν ακόμα… Γιατί σύντομα θα χάσουμε και το δικαίωμα του λόγο και θα μας επιβληθεί η απαγόρευση της έκφρασης γνώμης. Ναι, στην Ελλάδα του 21ου αιώνα που αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία!



Τον ερχόμενο Οκτώβριο, εις βάρος ενός λαού που το χειμώνα ξεπάγιασε γιατί δεν είχε να πληρώσει για θέρμανση, σχεδιάζουν να επιβάλουν νέες αυξήσεις στους ειδικούς φόρους κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο πετρέλαιο και να εκτινάξουν περαιτέρω την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα 1,4 ευρώ το λίτρο! Με αυτήν τη νέα επιβάρυνση, οι αυξήσεις στους ΕΦΚ στο πετρέλαιο θα έχουν αγγίξει μέσα στη διετία το 1.500%!!!
Ας γνωρίζουμε λοιπόν τι σχεδίασε ο τότε υπουργός της Οικονομίας με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι μετακινήσει των αυτοκινήτων. ΟΙ μετακινήσεις όλων μας δηλαδή!:
Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο τιμών της 26ης Μαρτίου 2012,  που εκδίδεται από την ίδια την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο (Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής), με μέσο όρο λιανικής τιμής της αμόλυβδης στα 1,804 ευρώ το λίτρο,
το 57% της τιμής (1,02 ευρώ) ήταν φόροι,
το 39% της τιμής (0,7 ευρώ) πηγαίνει στα διυλιστήρια,
το 3% (0,06 ευρώ) οι εταιρείες χονδρικής και
το 1% (μόλις 2 λεπτά του ευρώ) οι βενζινοπώλες.

Δεν πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε καλά τι ακριβώς πληρώνουμε στις αστρονομικές τιμές της βενζίνης; Φόρους μέχρι να μας ξεκάνουν… Θεσμοθετημένοι από τον πρώην πλέον πρωθυπουργό (που ούτε το κόμμα του τον θυμάται) ΑΛΛΑ και ΑΠΟ την αποτυχημένη συγκυβέρνηση των δύο υποψήφιων πρωθυπουργών της χώρας που έχουν προαποφασίσει, προσυμφωνήσει και προσυπογράψει το Μνημόνιο 2, που από τον Ιούνιο μας επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις…
ΕΚΤΟΣ και αν ο ΘΕΟΣ φωτίσει τα μυαλά μας και απαλλαγούμε μια και καλή από τα κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα, τα κόμματα που ψήφισαν την εξαθλίωση του τόπου και του Λαού! Αμήν!

(με πληροφορίες που αντλήσαμε από τις επίσημες πηγές και το http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=7/4/2012&columnId=1821)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΩΜΕΝ (ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ)ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.Ο ΔΕ ΑΛΛΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΕΙ ΤΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΛΑΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΩ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ.ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΩΣ ΜΕΣΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΝΣΤΟΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.