Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Η τηλεόραση, η ύπνωση και η δημιουργία ενός έθνους ζόμπι


Όταν κάποιος παρακολουθεί τηλεόραση, δέχεται μια ακτινοβολία που τον βάζει σε μια κατάσταση όμοια με αυτήν που πετυχαίνουν οι υπνωτιστές…  Δεν πρόκειται για μια ακόμη θεωρία συνωμοσίας, αφού το παραπάνω έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα τηλεοπτικής παρακολούθησης, ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπαίνει σε μια σταθερή φάση, όπου παράγει μόνο χαμηλά κύματα άλφα, που αποτυπώνονται και σε εγκεφαλογράφημα.
Σε ένα πείραμα, όπου συνέδεσαν μερικά παιδιά σε μηχάνημα EEG, οι τηλεοράσεις ήταν προγραμματισμένες να σβήσουν μόλις οι εγκέφαλοι των παιδιών έπιαναν τα κύματα άλφα. Παρά τις οδηγίες που τους είχαν δοθεί, για να αυτοσυγκεντρωθούν, κανένα από αυτά δεν μπόρεσε να κρατήσει την τηλεόραση αναμμένη περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα.
Η εγκεφαλική αυτή κατάσταση είναι ίδια με αυτήν που χρησιμοποιούν οι υπνωτιστές και οι θεραπευτές, για να βοηθήσουν ανθρώπους να κόψουν το κάπνισμα, να μειώσουν το φαγητό, κλπ.
Πρόκειται για μια κατάσταση όπου παύει σχεδόν τελείως η συνειδητότητα, και στην ουσία παρακάμπτεται, έτσι ώστε οι όποιες οδηγίες δίνονται, να πηγαίνουν κατευθείαν στο υποσυνείδητο.

Στη συνέχεια, το υποσυνείδητο μυστικά και σιωπηλά, κατευθύνει τις συνειδητές δραστηριότητες σύμφωνα με τις οδηγίες που του δίνονται.
Σε αυτή τη κατάσταση συνείδησης, όπως επιβεβαιώνουν οι υπνωτιστές, οποιαδήποτε προφορική ή οπτική οδηγία δίνεται, εκλαμβάνεται από τον εγκέφαλο ως εντολή.
Στην αρχή, ο εγκέφαλος έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία εξαιτίας των λάμψεων της αναλογικής τηλεόρασης που οφείλονταν στην τεχνολογία των καθοδικών ακτίνων που χρησιμοποιούνταν. Κανονικά, η μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση θα έπρεπε να είχε αλλάξει τα πράγματα. Στην πραγματικότητα όμως, η ψηφιακή τεχνολογία επιτρέπει έναν πιο λεπτό χειρισμό και έλεγχο του ρυθμού των λάμψεων, με αποτέλεσμα ένα πιο βέλτιστο υπνωτικό αποτέλεσμα.
Η πολλή τηλεόραση οδηγεί σε μια εσαεί κατάσταση χαμηλών κυμάτων άλφα, με αποτέλεσμα την δημιουργία μιας επιδεκτικής συνειδητότητας, όπου τα «εικονικά ζόμπι» κάνουν ότι τους υποδειχθεί.
Δεν είναι μόνο οι επιχειρήσεις που εκμεταλλεύονται αυτό το φαινόμενο για να κερδίσουν. Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox έχει παραδεχτεί πως χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο συνειδητά, με σκοπό να επιβάλλει την ιδέα της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη, καθώς και την ιδέα περί της ανάγκης μείωσης των εκπομπών άνθρακα στην Αμερική.

Και το πέτυχαν μια χαρά, αφού η φράση carbon footprint, που είναι μια σαχλαμάρα, έχει αποτυπωθεί στους εγκεφάλους των Αμερικανών και συζητιέται ευρέως, άνευ λόγου και αιτίας.
Όχι μόνο η Fox, αλλά όλα τα αμερικανικά ΜΜΕ έχουν πείσει τους Αμερικανούς ότι το μέλλον του πλανήτη εξαρτάται από την μείωση ή μη των εκπομπών άνθρακα.
Εξίσου ανησυχητικό είναι και το γεγονός ότι ο πληθυσμός αυτός των ζόμπι, πείθεται καθημερινά ότι η κυβέρνηση είναι καλή και έχει καλές προθέσεις, και ότι πάντα κοιτάζει το συμφέρον του λαού.
Ποιο είναι το αποτέλεσμα όλης αυτής της χειραγώγησης; Ότι κάθε μέρα που περνάει, το κράτος κερδίζει όλο και πιο πολλές εξουσίες επάνω στις ζωές μας, και σιγά σιγά πειθόμαστε ότι θα πρέπει να του παραχωρήσουμε τον απόλυτο έλεγχο, χωρίς να εμποδίζεται από άχρηστους θεσμούς όπως είναι η δικονομία, και το σύνταγμα.
Έτσι, ακόμη και αν ποτέ τα ΜΜΕ μεταδώσουν την είδηση ότι με βάση τον νόμο S.1867 που ισχύει πλέον, ο αμερικανικός στρατός έχει το δικαίωμα να συλλάβει τον οποιοδήποτε και να τον φυλακίσει ισόβια χωρίς δίκη(!), αυτό θα εκληφθεί από τους υπνωτισμένους πολίτες ως κάτι το απόλυτα σοφό και απαραίτητο.
Πρόκειται για αυτό που φοβόταν ο πρόεδρος Jefferson για την δημοκρατία. Την τυραννία των πολλών επί των λίγων. Σήμερα βλέπουμε μια τυραννία των πολλών ζαλισμένων ζόμπι, επί των ελάχιστων ακόμη ξύπνιων, και ουσιαστικά ζωντανών.

4 σχόλια:

ΣΤΕΛΙΟΣ Γ. είπε...

ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΚ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΟ. ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΑΦΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ; ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

....εδώ αφήσαμε να ξεπουληθεί μια ολόκληρη χώρα σαν καλοί χάφτες που είμαστε,η τηλεόραση που σε κάποιους κρατάει τη συντροφιά που τους στερούν οι συνάνθρωποί τους είναι το πρόβλημα μας?
ναι συμφωνώ πως είναι όργανο του οξ'απο δώ,και προσωπικά την ξήλωσα μια για πάντα...
απλά δυστυχώς κάποια πράγματα αρχίσαμε να τα καταλαβαίνουμε αργά...και μάλιστα τόσο αργά που μάλλον δε μπορούμε να κάνουμε πίσω.
πώς να αλλάξεις συνήθειες στους μεγαλύτερους,και πώς να τους πείς οτι η Tv είναι σατανικό όπλο?πώς να το εξηγήσεις αυτό στη γιαγιά ή τον παππού(ακόμα και στη μητέρα ή τον πατέρα)που έχει μάθει τόσα χρόνια "στο ίδιο έργο θεατής"?
και ακόμα...πώς να αρνηθείς να μπείς στο διαδίκτυο(εσύ που δε βλέπεις τηλεόραση),απο τη στιγμή που θα σου επιβάλλουν σε λίγο να κάνεις τα πάντα σε λίγο μέσα απο αυτό?!
υπάρχει κάποιος φωτισμένος άνθρωπος να μας πεί πώς(πρακτικά όμως)θα πρέπει να ζήσουμε οι Χριστιανοί απο δω και πέρα?
εγώ πάντως δεν καταφέρνω να βρώ ένα τρόπο και διχάζομαι...μπορεί κάποιος να βοηθήσει με απλές πρακτικές συμβουλές? διαφορετικά,όπως πάει θα πρέπει να πάρουμε όλοι τα βουνά,δεν θα υπάρχει "ζωή",ή μήπως να αυτοκτονούμε καλύτερα μια ώρα αρχίτερα να τελειώνουμε?!
όποιος μπορεί ας δώσει μια απάντηση

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Ανώνυμος είπε...

Σωστο! Π ρ ο σ ε υ χ η !!!