Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ευλογημένο το 2011

Καλή και ευλογημένη νέα χρονιά!!!
Ευχόμαστε σε όλους κάθε καλό για το 2011!!!
Αφήνουμε την ελπίδα μας στο Θεό
και τη συνοδεύουμε με την προσευχή μας,
κάθε μέρα αυτού του νέου χρόνου
ο Θεός να είναι δίπλα μας!

Ελπίζουμε τις μέρες αυτές να περάσατε όμορφα. Σας ευχαριστούμε για τα mail με τις ευχές σας, αλλά και τα διάφορα θέματα που μας στείλατε. Έχουμε ήδη αρκετό υλικό για να αναρτήσουμε εδώ. Θα περιμένουμε νέα σας από τις δικές σας ορθόδοξες γειτονιές του πλανήτη. Εμείς ραδιοφωνικά θα επιστρέψουμε τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου το βράδυ, ακριβώς τη στιγμή που θα αλλάζει η μέρα για να πούμε τις ευχές μας! 
Ευχόμαστε ο Θεός να δίνει σε όλους μας δύναμη να αντέχουμε να συνεχίζουμε τον αγώνα και την προσπάθειά μας... Μία προσπάθεια που ελπίζουμε στο τέλος της διαδρομής του καθένα να μας οδηγήσει κοντά Του...
Σαν αρχή για τη νέα χρονιά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μία προσκυνηματική εκδρομή στην Αγία Γη που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου!. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο http://proskinima.blogspot.com/ και δηλώστε συμμετοχή όσοι ενδιαφέρεστε. Πρόκειται για μία μοναδική εκδρομή με τιμή προσφοράς, κυρίως για όσους δεν έχουν ξαναπάει. Μία ευκαιρία με πραγματικά χαμηλό κόστος, χαμηλότερο από τις αντίστοιχες εκδρομές του 2010 και του 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: