Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Μία προσπάθεια να ενισχύσουμε το "ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας..."

Κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει από το ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας διάφορες προσπάθειες για τις οποίες η συμμετοχή και η έμπρακτη βοήθεια των ακροατών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Από τις 26 Ιανουαρίου ξεκινάμε μία μεγάλη προσπάθεια να στηρίξουμε τον πρώτο εκκλησιαστικό ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας. Η Πειραϊκή Εκκλησία υπήρξε ο πρώτος σταθμός που εξέπεμψε ελεύθερα στις ραδιοφωνικές συχνότητες της Ελλάδας (και είναι ένας από τους πρώτους σταθμούς της ελεύθερης ραδιοφωνίας) και έγινε ο πρώτος Ορθόδοξος ραδιοφωνικός σταθμός στον κόσμο που μετέδωσε πρόγραμμα ελεύθερα. 
Από το 1998 μέχρι σήμερα πέρασαν χρόνια πολλά και έγινε μία μεγάλη και σημαντική προσπάθεια που στηριζόταν πάντοτε στην αγάπη των ακροατών, στις προσευχές τους και την υποστήριξή τους. Σήμερα η Πειραϊκής Εκκλησία είναι το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας... Και ξεκινάμε ένα μεγάλο έργο που θα ολοκληρωθεί μέσα στο Φεβρουάριο που μας έρχεται.
Σας θέλουμε κοντά μας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Θα χρειαστούμε την έμπρακτη απόδειξη της αγάπης σας! Τη δική σας βοήθεια που θα μας επιτρέψει την απρόσκοπτη και αδιάκοπη λειτουργία του προγράμματός μας!
Από τις 26 Ιανουαρίου θα σας ανακοινώσουμε το μεγάλο μας σχέδιο που θα ολοκληρωθεί με ένα ειδικό πολύωρο πρόγραμμα το Φεβρουάριο. Σύνθημά μας για αυτές τις μέρες θα γίνει:Η Πειραϊκή Εκκλησία στηρίζεται στη δική σας συμμετοχή...
Μείνετε συντονισμένοι και στηρίξτε το έργο μας με όποιο τρόπο εσείς μπορείτε...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το blog σας!Καλή δύναμη!Το δικό μας blog : http://www.1ogymnasioxalkidas.blogspot.com/