Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η κρίση της Ελλάδας στο ευρωκοινοβούλιο... Απίστευτη ομιλία Γάλλου Ευρωβουλευτή!!!

Σήμερα στο ΟΠΟΥ ΓΗΣ (στις 12 τα μεσάνυχτα) θα ξεφυλλίσουμε δύο ημερολόγια που μας ήρθαν από τη Γερμανία και τον Καναδά και θα διαβάσουμε αποσπάσματα από την εφημερίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Τορόντο «Ορθόδοξη Πορεία» που κάθε μήνα μας στέλνουν από το Τορόντο.
Χθες λάβαμε το βίντεο που θα βρείτε στο link στο τέλος της ανάρτησης. Ευχαριστούμε τον Χρήστο που μας το έστειλε. Ένας ευρωβουλευτής μιλάει για την Ελληνική πραγματικότητα.
Ο Daniel Mark Cohn Bendit γεννήθηκε το 1945. Είναι γερμανοεβραϊκής καταγωγής, Γερμανός πολιτικός με δράση στη Γαλλία και τη Γερμανία. Από το 1994 εκλέγεται ευρωβουλευτής πότε στη Γαλλία και πότε στη Γερμανία, κυρίως με τα κόμματα των Οικολόγων. Στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου του 2009 το κόμμα του ήρθε τρίτο στη Γαλλία (Ευρώπη –Οικολογία). Είναι γνωστός για τις διάφορες ακραίες θέσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες του σε διεθνές επίπεδο. Πριν μερικούς μήνες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μίλησε για το πρόβλημα της Ελλάδας και απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μπαρόζο, του είπε ότι θα ήθελε η Επιτροπή να γίνει δίκαιη και να μην ζητάει από την Ελλάδα μέτρα που είναι αδύνατον να εφαρμοστούν. Δείτε το παρακάτω απόσπασμα. Αξίζει να το παρακολουθήσετε όλο. Έχει υπότιτλους. Μεγάλες αλήθειες που αναρωτιέσαι γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας ευρωβουλευτής να τις παρουσιάσει; Γιατί κανένα κανάλι στην Ελλάδα δεν δείχνει φωνές ξένων βουλευτών που αναφέρονται στην «τρέλα» που ζει η Ελλάδα; Τα συμπεράσματα δικά σας…
Δείτε το σχετικό βίντεο στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: