Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Έργα δημάρχων στην Ελλάδα του 2011...

Το σχόλιο που έγραψε στο τέλος του κειμένου της η ακροάτριά μας Α. (στην προηγούμενη ανάρτησή μας) έρχονται ως θλιβερή επιβεβαίωση τα ακόλουθα δύο περιστατικά. Μα τι έχουν πάθει όλοι οι  προοδευτικοί του τόπου μας; Η μάλλον οι ψευτοπροοδευτικοί! Το μόνο που τους νοιάζει είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων... Και όλοι μαζί τα βάζουν με το Θεό μας. Τον καταργούν! Μπράβο μας! Αυτό το απόλυτο χάλι που ζούμε είναι φαίνεται αυτό που μας αξίζει. Σχεδόν 100 χρόνια μετά την επανάσταση των μπολσεβίκων και περισσότερα από είκοσι από την κατάρρευση του επίπλαστου τάχα ανθρωποκεντρικού ολοκληρωτικού και αθεϊστικού καθεστώτος τους, οι δήμαρχοι στην Ελλάδα του 2011 αρνούνται το Θεό γιατί προφανώς τους ενοχλεί... Κρίμα! Δείτε τα παρακάτω: 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού "Αθήνα 9,84" πήραν εντολή από τη διεύθυνση να μην εύχονται "Χριστός Ανέστη" αλλά μόνο "Χρόνια Πολλά".
Μάλιστα, σχετικά με τα δημοσιεύματα που φέρουν τον "9,84" να μην προτίθεται να μεταδώσει μετά από πολλά χρόνια τη λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας ούτε και την Ανάσταση για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι που διαβιούν στη χώρα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, χαρακτήρισε προκλητική και πρωτοφανή την απόφαση αυτή.
"Ποιός είπε ότι ενοχλήθηκαν οι μουσουλμάνοι; Αντιθέτως από την απόφαση που παίρνει η διοίκηση του σταθμού είναι βέβαιο ότι προκαλουνται όλοι οι κάτοικοι της Αττικής. Ειναι μια πρωτοφανής απόφαση που δείχνει ότι ο δρόμος που ακολουθεί η διοίκηση του σταθμού είναι ολισθηρός", δήλωσε ο κ. Μιχελάκης καλώντας τη διοίκηση του σταθμού να αναθεωρήσει την απόφασή της.
Το κείμενο μας το έστειλε η Σ. αλλά δεν έχουμε την πρωτότυπη πηγή του.

Το επόμενο κείμενο μας το έστειλε ο Ι.Ζ. και στο τέλος θα δείτε το link με την αρχική πηγή του που έχει και φωτογραφίες.

Η ξαφνική, αυθαίρετη αφαίρεση της εικόνας του Χριστού από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού – Αργυρούπολης, με ευθύνη του δημάρχου και του προέδρου του Δ.Σ, αποκαλύπτει τον τρόπο και τις αρχές με τις οποίες η νέα διοίκηση του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης επιλέγει να διαχειριστεί τα θέματα του ενιαίου δήμου...

Οι χριστιανικές αξίες της...
ελευθερίας, δικαιοσύνης, αδελφοσύνης, αγάπης και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο που εκφράζονται συνολικά με τη εικόνα του Χριστού, θεωρούνται από τη διοίκηση αναχρονιστικές, ενοχλητικές και ασυμβίβαστες με τον τρόπο που αποφασίζει να ασκήσει την εξουσία η διοίκηση του Δήμου.

Το θέμα μάλιστα τέθηκε στο Τοπικό συμβούλιο Αργυρούπολης και από ένα π.Αντιδήμαρχο, για να πάρει την απάντηση, ότι η εικόνα του Χριστού αποκαθηλώθηκε, ως "αντιβαίνουσα στην αρχή της θρησκευτικής ελευθερίας!"

Να σημειωθεί ότι η εικόνα είχε αναρτηθεί στη θέση αυτή από ιδρύσεως της πρώτης κοινότητας Αργυρούπολης, πριν από έξη δεκαετίες, και διατηρήθηκε εκεί με σεβασμό από όλες τις διοικήσεις του Δήμου, πλην της σημερινής!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπου θέλουμε λεφτά υπάρχουν! Δείτε το Δήμαρχο Αθηναίων κο Γιώργος Καμίνης πως τα κατάφερε... Βρήκε τα λεφτά και έθεσε υπό την αιγίδα του Δήμου την ετήσια παρέλαση των ομοφιλοφίλων την λεγόμενη Athens Gay Pride 2011.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος δήλωσε ‘Είναι καιρός πια να αναγνωρίσουμε μια κοινωνική πραγματικότητα, χωρίς ενοχικά σύνδρομα, χωρίς περιστροφές’.
Δηλαδή ο Δήμαρχος έχει λύσει τα προβλήματα με τις παραδοσιακές οικογένειες και έλυσε επίσης και τα προβλήματα με την ανεργία που μαστίζει τους συμπολίτες του. Τα κατάφερε και με τους εργαζόμενους του 9,84 και τώρα προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει και τους Gay.
Mας έκανε και συστάσεις περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ότι, δεν θα πρέπει να υπάρχουν διακρίσεις υπέρ μιας μόνο σεξουαλικής προτίμησης ή τέλος πάντων ιδιαιτερότητας.
Αλλά με αυτή την λογική γιατί να μην εγείρουν αιτήματα συμπαράστασης και αρωγής οι διάφοροι παιδεραστές, κτηνοβάτες και αρσενοκοίτες;
Μήπως αυτοί δεν είναι μια 'εναλλακτική' σεξουαλική ιδιαιτερότητα;

Μάταια περιμένουν την ουσιαστική συμπαράσταση του Δήμου τα διάφορα ιδρύματα όπως 'χαμόγελο του παιδιού', χωριά SOS, ιδρύματα αναπήρων, πολύτεκνες οικογένειες, κακοποιημένες γυναίκες. Λεφτά υπάρχουν μόνο για εκεί που θέλει ο Δήμαρχος!.

Σε κάποια ανάλογη τροχιά δυστυχώς κινείται και ο άλλος Δήμαρχος, της Θεσσαλονίκης, ο γνωστός 'Βλαχοδήμαρχος'. Ανάλογη 'ευαισθησία' δείχνει κι αυτός.
Σίγουρα έτσι όπως πάμε θα κάνουμε τις πόλεις μας ροζ!. Έτσι θα βρούν τόπο τα αυξημένα δημοτικά τέλη των δύο Δήμων.
Αναρωτιέται κανείς, αυτό θέλουμε; Αν ναι τότε να χαιρόμαστε και τους Δημάρχους μας!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία απάντηση από τον-την "ανωνυμος". Πιστεύω πως αντιπροσωπεύει πολλούς Ελληνες Ορθόδοξους πολίτες και δη Αθηναίους...Ευχαριστούμε.