Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ένα mail που λάβαμε για τις προσβλητικές τηλεοπτικές παραγωγές των ημερών!!!

Χθές λάβαμε και το ακόλουθο mail που δημοσιεύουμε χωρίς περικοπές, μόνο με τα αρχικά του ονόματος του αγαπητού μας φίλου ακροατή από την Κόρινθο.

Καλησπέρα. 
Σας γράφω πρώτη φορά για να σας ενημερώσω για μία νέα πρόκληση/προσβολή του ΄΄γνωστού΄΄ μας πλέον ΣΚΑΙ. Μεγάλη Δευτέρα σήμερα και το συγκεκριμένο κανάλι πρόβαλλε στις 23.00 την πρώτη εκπομπή από μία σειρά που την τιτλοφορεί  ΄΄Τα μυστήρια της Βίβλου΄΄ και είχε ως τίτλο ΄΄ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ΄΄. Δεν χρειάζεται νομίζω να αναφερθώ στο περιεχόμενό της. Πιστεύω ότι γνωρίζετε τι πραγματεύεται και ΄΄πόθεν άρχεται΄΄.
Και μάλιστα παρόμοιες εκπομπές θα έχει όλη την Μεγάλη Εβδομάδα. Είναι σειρά την οποία έχω παρακολουθήσει παλιότερα τόσο από το History channel όσο και από το National Geographic, κανάλια τα οποία είναι γνωστά για το αντ-ορθόδοξο μένος τους.
Παρά το γεγονός ότι λόγω των ημερών ήθελα να συγκρατήσω  τον θυμό μου δυστυχώς δεν τα κατάφερα και τους έστειλα τα παρακάτω, mail:

΄΄  Καλησπέρα σας κύριοι ,
Εχετε πλέον αλλοτριωθεί τελείως;  Εχετε χάσει πλέον κάθε μέτρο; Τι θέλετε επιτέλους να μας πείτε και να μας δείξετε; Ότι είστε τι;
Είναι δυνατόν Μεγάλη Εβδομάδα - Μεγάλη Δευτέρα και να προβάλλετε τα ΄΄Χαμένα Ευαγγέλια΄΄; Είναι δυνατόν όλη την Μεγάλη Εβδομάδα να έχετε προγραμματίσει αυτές τις προβοκατόρικες και προσβλητικές εκπομπές; Δηλαδή αυτή είναι η ΄΄συνεισφορά΄΄σας στο πρόγραμμα του καναλιού σας για την Μεγάλη Εβδομάδα; Είναι δυνατόν να προσβάλλετε με αυτόν τον τρόπο το θρησκευτικό συναίσθημα και πίστη εκατομμυρίων Ελλήνων Οροθοδόξων τη Μεγάλη Εβδομάδα; Δηλαδή χάθηκαν άλλες μέρες; Ή μήπως ήταν τυχαίο; Δεν ντρέπεστε πλέον καθόλου; Εκτός του γεγονότος ότι οι συγκεκριμένες εκπομπές είναι ανιστόρητες και παρουσιάζονται μόνο από την μία πλευρά (μην ανησυχείτε τις έχω ήδη παρακολουθήσει τουλάχιστον δύο φορές τόσο από το History όσο και από το National) είναι τουλάχιστον απαράδεκτες γιατί απουσιάζει παντελώς η Ορθόδοξη πλευρά (ακόμα και η ιστορική). Και πως θα ήταν δυνατόν να υπήρχε αφού οι συντελεστές της είναι είτε Εβραίοι είτε Μασόνοι. Και εσείς Ελληνικό!!!! κανάλι τις προβάλλετε για να τις δούν οι Ελληνες την Μεγάλη Εβδομάδα; Τέτοια προκλητικότητα πλέον; Λυπούμαι και ντρέπομαι για λογαριασμό σας, αλλά δεν διαφέρετε καθόλου από εκείνους που γελοιοποίησαν κάποτε την πίστη των Μουσουλμάνων με τις ΄΄περίφημες΄΄  γελοιογραφίες του Μωάμεθ. Είστε το ίδιο προκλητικοί, προσβλητικοί, καθοδηγούμενοι, υποτελείς και χαμηλού επιπέδου. Λυπούμαι πραγματικά που αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω τέτοιες εκφράσεις αλλά ήταν οι πιο ελαφρείς που θα μπορούσα να βρώ. Θα έπρεπε κυριολεκτικά να ντρέπεστε!
Και όχι κύριοι , δεν είμαι φανατικός ! Δεν είμαι καν ΄΄καλός χριστιανός΄΄.
Αλλά η προκλητικότητα σας ξεπερνάει κάθε όριο σοβαρού!
Π. Λ.

Οι άνθρωποι πλέον αυτοί έχουν εξαχριωθεί παντελώς. Μετά το 1821, τώρα έχουμε αυτό.
Το Ραδιοτηλεοπτικό έχει λόγο; Για την προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος; Αλλά τι λέω τώρα, θα μου πείτε. Αλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε.
Ένιωσα ότι έπρεπε να το μοιραστώ με κάποιον και να ενημερώσω.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !
Με εκτίμηση
Π. Λ.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ

2 σχόλια:

Emelia είπε...

Απαράδεκτη αυτή η κατά λάθος υπονόμευση ιστορίας και θρησκείας. Ακόμη πιο απαράδεκτη η άγνοια που έχουμε οι περισσότεροι για την αλήθεια!

Ανώνυμος είπε...

Ας συνεχίσουν σ΄αυτό το μοτίβο. Όσο πιο πολύ προσπαθούν να μας Τον κρύψουν, τόσο πιο πολύ εμείς Τον αγαπάμε...Αντώνης Φάληρο