Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Να βγούμε όλοι στις πλατείες...

Υπέροχο. Πέρα για πέρα αληθινό και συμφωνούμε πλήρως με τα όσα έγραψε χθες 31 Μαΐου 2011 στο προσωπικό του blog ο Σεβ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος. Δεν μασάει τα λόγια του και δεν ντρέπεται ναγράψει αλήθειες...

ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ! ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ! ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!
ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΘΕ; ΔΙΩΞΤΕ ΤΗ ΡΑΣΤΩΝΗ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ! ΒΓΗΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ! ΚΑΜΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Δεν μας έμεινε πια καμμιά ελπίδα! Μετά την αποτυχία της Συσκέψεως των Πολιτικών Αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου (Παρασκευή 27η Μαΐου 2011) τα πράγματα δείχνουν πως οδηγούμεθα στην πλήρη υποδούλωση. Οι εκπρόσωποι των δανειστών μας πρέπει να πάρουν πίσω τα χρήματά τους! Ναί, αυτό είναι και δίκαιο καί έντιμο καί ηθικό! Αλλά δεν πρέπει να πάρουν και τις ψυχές μας! Δεν μπορούν να υποθηκεύσουν ό,τι ακόμη μας έμεινε πολύτιμο αγαθό! Μπορούμε να επαναδιαπραγματευθούμε τα χρέη μας. Μπορούμε να τροποποιήσουμε τις δόσεις του δανείου! Αλλά δεν μπορούν να μας πιούν και το αίμα!
Oι συνταξιούχοι λιμοκτονούν! Οι άνεργοι καθημερινώς αυξάνονται! Οι μισθοσυντήρητοι μετράνε τώρα πια καί τό ευρώ! Η οικογένεια κλονίζεται! Τα λουκέτα στα μαγαζιά έγιναν παι καθημερινή ρουτίνα! Εδώστο Αίγιο η αγορά τώρα πια έχει νεκρωθή! Δεν συναντάς άνθρωπο στους δρόμους! Η κατάσταση είναι τραγικά απελπιστική!
Η ευθύνη για την κατάσταση, στην οποία εφθάσαμε, επιμερίζεται! Φταίμε εμείς πρωτίστως: Φταίει το πολιτικό Σύστημα, το οποίον είναι πια σάπιο! Φταίνε οι εκπρόσωποι του Πολιτικού Συστήματος, όλοι ανεξαιρέτως, που ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ στον Ελληνικό Λαό.
Φταίνε
• και ο Κωνστ. Καραμανλής, ο 2ος, με την απόκρυψη της αλήθειας και με απόδρασή του από τις ευθύνες, καταφεύγοντας στο κόλπο των πρόωρων εκλογών του 2009!
• και ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου με τα δωράκια στον εαυτό μας με το ανεπανάληπτο εκείνο "είπαμε να κάνουμε και ένα δωράκι στον εαυτό μας, αλλά όχι και περισσότερο από 500 χιλιάδες δραχμές!"
• και ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου με το γνωστό "λεφτά υπάρχουν!"
• και ο Γ. Παπακωνσταντίου, με το ψυχρό πρόσωπο και παγωμένο βλέμμα, ο νεκροθάπτης της οικονομίας της Ελλάδος, ο Υπουργός των Οικονομικών, ο οποίος άρχισε την καριέρα του με δυο μεγάλα λάθη, δηλ. με την επίκληση "του Τιτανικού" για την Ελλάδα μας και με "το πιστόλι στον κρόταφο" για τους Εταίρους μας!
Αλλά δεν φταίνε μόνον εμείς! Φταίνε και οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας!
• Φταίει π.χ. και η Γερμανία, η οποία με την SIEMENS, με τα ελαττωματικά υποβρύχια και με άλλα κόλπα εξαγόραζε συνειδήσεις, εμόλυνε τις ψυχές, διέβρωσε τα ηθικά θεμέλια του Λαού μας.
• Ναι, φταίει η Γερμανία, η οποία δεν μας έχει αποζημιώσει για τις καταστροφές της Πατρίδος μας ούτε και για την λεηλασία του εθνικού μας πλούτου κατά την περίοδο της Κατοχής. Δικαιούμεθα τις Γερμανικές Αποζημιώσεις και πρέπει να τις διεκδικήσουμε. Έφθασεν η ώρα να τις διεκδικήσουμε ή να τις συμψηφίσουμε!
• Φταίνε οι διάφοροι Κίζινγκερς, οι οποίοι με τις ύπουλες δραστηριότητές των διέβρωσαν το Λαό μας και έπληξαν τα θεμέλια της φυλής μας. ήτοι την γλώσσα μας, τις παραδόσεις μας, την εθνική μας συνείδηση, την Ορθοδοξία μας! Να τι έλεγε η γραμμή Κίζινγκερ, όπως τη διατύπωσε το έτος 1994: «Ο ελληνικός λαός είναι ατίθασος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθειά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε την γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια,κλπ., κλπ…».
Φταίμε κι εμείς οι εκκλησιαστικοί Ταγοί! Φταίμε κι εμείς, οι εκκλησιαστικοί σας Ταγοί, οι οποίοι με την τακτική των ηπίων τόνων, ακολουθήσαμε μια πορεία εξοργιστικής σιωπής, καί με τον τρόπο αυτό αφήσαμε τους πολιτικούς να εργάζωνται και να απεργάζωνται ανενόχλητοι την δυστυχία του Λαού μας!
Ακόμη και για τα πολύ σοβαρά ζητήματα, όπως είναι αυτό της Κάρτας του Πολίτη, εμείς οί εκκλησιαστικοί σας Ταγοί, σας αφήσαμε απροστάτευτους! Η Κάρτα ψηφίζεται ήδη και η Εκκλησία δεν είπε κάτι ούτε υπέρ, ούτε και εναντίον της Κάρτας. Εμείς οι της Εκκλησίας Ταγοί κρυφτήκαμε στο σκοτάδι της σιωπής!
Βγήτε λοιπόν στις πλατείες! Κάμετε μια ειρηνική Επανάσταση! Να μας δούν οι Δανειστές μας ώστε να φοβηθούν την Γενική Αγανάκτηση!
Με τον τρόπο αυτό θα βοηθήσουμε:
- την Κυβέρνηση στην διαπραγματευτική της πορεία!
- την Αντιπολίτευση να ξανασκεφθή!
- τα κόμματα της Αριστεράς να λογικευθούν!
- γενικώς, όλα τα κόμματα να ομονοήσουν!
- τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να εύρη κάποια λύση!
- την Ελλάδα να αποφύγει την καταστροφή!

Εμπρός λοιπόν, όλοι στις πλατείες! Να πάμε εκεί και να μείνουμε εκεί! Κι εγώ μαζί σας θα είμαι!
Αίγιον, 31 Μαΐου 2011
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

πηγη:  http://mkka.blogspot.com/2011/05/blog-post_31.html

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ταπεινά σας λέω ότι η Ιστορία με τους Αγανακτησμένους με φοβίζει. Κάνουν τη δουλειά της Νέας Τάξης. Οι προωθείται ως παγκόσμιο κίνημα το οποίο μιλάει για παγκόσμια ειρήνη (δέστε τα πανό τους), ο κόσμος παραπλανείται και εκτονώνει την οργή του χωρίς κάποιον εθνικό ηγέτη με όνειρα και ταυτότητα. Στο επόμενο βήμα θα παρουσιαστεί και ο παγκόσμιος Ηγέτης που θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα διευθαρμένη τάξη. Η Εκκλησία δεν αγανακτεί, προσεύχεται και οφείλει να είναι μπροστάρης διότι έχει ταυτότητα και πάνω από όλα την άλήθεια τον Χριστό.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι πρεπει ντε και καλα να υπαρχει καποιος φοβος?Για τι να προτρεχουμε σε σκοτεινα σεναρια?Ας ρωτησει ο καθε ενας μας μεσα του αν υπαρχει λογος για αυτη την αντιδραση της σιωπηλης πλοιοψηφιας.Ηδη αυτοι που πρεπει νοιωθουν αβολα για την αντιδραση μας.Ολοι ρωτανε αν ειναι πολιτικη η κινηση,αν ειναι εκτονοση αν πισω απο αυτα ειναι ο ταγκαλος αν ξερουμε τι ζηταμε ,αν,αν....
Οσοι μαζευονται στις πλατειες εμπεδωσαν οτι δεν κανουν κανενα κεφι να σερνονται στα κομματικα αρματα.Οτι σεβονται τον κοινοβουλευτισμο σαν αρχη σαν θεσμο αλλα οχι τους "πριγκιποβουλευτες" που τον εχουν κανει φεουδο τους.Τους εμπιστευτικαμε για πολλα χρονια για να κανουν σωστα την δουλεια τους και να οδηγησουν το καραβι της χωρας σε καλα νερα ,σε ομορφα λιμανια.Εκεινοι ομως γεμισαν αλλαζονια,ψεματα και θεωρησαν, οπως και θεωρουν ακομη ,οτι η διακηβερνηση ειναι μια υποθεση που δεν μας αφορα.Κατι που εξακολουθουν να κανουν.Καλουμαστε ολοι να κανουμε ενα περασμα και να ενωσουμε την φωνη μας την αποψη μας σε ολες τις πλατειες.Τι φοβαστε?Ελατε και μπολιαστε αυτην την κινηση με οτι ομορφο,οτι καλο εχει η καρδια και η ψυχη σας.Ισως ειναι η ευκαιρια μας περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη φορα.Ακομα το κινημα οριμαζει εξελησεται,αλλα ειναι κατι ομορφο και ζεστο και "ζωντανο" γιατι εχει καρδια και ψυχη.
"ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ" λενε οι Πατερες .
Εμεις τι λεμε?
Εχει?
Εγω λεω ναι εχει.

Ανώνυμος είπε...

Υπήρξαν και άλλες προσπάθειες από το λαό Επώνυμα και με αιτήματα και πάνω από όλα με την Ελληνική σημαία γιατί τα αψηφήσαμε και έπρεπε να ακολουθήσουμε το δήθεν παράδειγμα τον Ισπανών. Πάντα τα ίδια λάθη, έχουμε ξεχάσει την ιστορία μας και ζηλεύουμε κινήματα ξενόφερτα τα οποία θέλουν μια νέα τάξη πραγμάτων. Ο Έλληνας όταν αγωνίζεται είναι έτοιμος να θυσίάσει όχι μόνο την ευδαιμωνία του αλλά και την ζωή του για τα Ιδανικά. Εμείς τώρα γιατί αγανακτούμε, για τα χρήματα που χάνουμε, για την φτώχεια που έρχεται ή για το ξεπούλημα που θέλουν να μας κάνουν σε κάθετι ελληνικό. Γιατί αν αγανακτούμε για τα χρήματα σίγουρα θα βρεθεί αυτός που τα κατέχει και θα μας τα σερβίρει και θα ξανασυνεχίσουμε την ωραία ζωούλα μας και θα έχουμε ξεπουληθεί. Αν αγανακτούμε για το δεύτερο θέλω πολύ να αγωνιστώ και εγώ και να βγώ και να φωνάξω ότι είμαι Έλληνας και Ορθόδοξος δεν φοβάμαι να πτωχύνω, δεν φοβάμαι να πεθάνω αλλά δεν θα ξεπουληθώ, δεν θα πουλήσω το Θεό μου τον οποίο με έχει γεννήσει σε μία χώρα όπου ρέει μέλι και γάλα. Θα τα θυσιάσω όλα για αυτόν για να μπορούν και τα παιδιά μου να απολαύσουν αυτό το ευλογημένο μέρος και να λατρεύουν τον ενα και μοναδικό Θεό. Θα ήθελα και από τον Σεβασμιότατο να παρακινήσει τον κόσμο και τους άλλους Ιεράρχες μας σε συνεχείς Λειτανίες σε πορείες δηλαδή Ορθόδοξες και σε προσευχές. Ακόμα και σε άλλες πράξεις Ελληνικές και Ορθόδοξες διότι αυτό δεν θέλουν αυτό δεν ελέγχεται όλα τα άλλα κινήματα από αυτους ξεκινάνε και αυτούς εξυπηρετούν και μην ψάχνεις στην Ιστορία αλλά σην τρέχουσα επικαιρότητα. Συγχωρέστε με αλλά θα σας θυμίσω την μέχρι τώρα λατρεία που κάναμε στο κίνημα και τη γενιά του πολυτεχνίου η οποία μας έχει οδηγήσει στην σημερινή κατάσταση. Όχι κύριε Ισπανέ δεν κοιμάμαι αλλά προσπαθώ να κρατήσω προς το παρόν το μυαλό μου δεν θα σου κάνω τη χάρη να παρασειρθώ και έχει ο Θεός το σχέδιό του.

Ανώνυμος είπε...

Στις 31 Μαΐου βραβεύει τον παπανδρέου και μετά από δυο μέρες γίνεται αγανακτισμένος???
http://www.youtube.com/watch?v=nwK1kDvspJo

Ανώνυμος είπε...

Δέστε και αυτό:
http://koukfamily.blogspot.com/2011/05/blog-post_9901.html