Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

"Είμαστε όλοι Έλληνες"


'Οταν στην Ελλάδα, ο δύστυχος λαός παραμένει απαθής γιατί έχει πανικοβληθεί από τα "φασιστικά" ΜΜΕ που δεν επιτρέπεουν να ακουστεί η αλήθεια, όταν νέοι άνθρωποι έχουν αποδεχτεί την αναγαιότητα των δυσβάσταχτων νέων μέτρων που ο εντολοδόχος και μη εκλεγμένος πρωθυπουργός όρισε για την Πατρίδα μας, όταν μας απείλησε ο κύριος τραπεζίτης (που οδήγησε με την παραποίηση στοιχείων την Ελλάδα στο ευρώ χωρίς ποτέ να ερωτηθούμε) ότι θα επέλθει χάος στη χώρα αν δεν ψηφιστούν τα μέτρα και άφησε την Αθήνα να καεί, όταν υπό την απειλλή της χρεωκοπίας δεχθήκαμε το ξεπούλημα της χώρας μας, όταν βουλευτές - υπουργοί αλλάζουν στρατόπεδα και από το ένα κόμμα πάνε στο άλλο που μέχρι πρότινος κατηγορούσαν, τότε δίχως άλλο είμαστε άξιοι των επιλογών μας. Όμως οι ξένοι πολίτες βλέποντας πως η πιο επιτυχημένη συνταγή διάλυσης μιας χώρας και ενός λαού φέρει αποτελέσματα και μπορεί σύντομα να έρθει η δική τους σειρά, αντιδρούν.
Σήμερα σε όλο τον κόσμο ΟΛΟΙ γίνονται Έλληνες μαζί μας. Μόνο εμείς μένουμε ατάραχοι εν σιωπή... Διαβάστε την είδηση και αν δεν μπορούμε να κατέβουμε στους δρόμους, ας πέσουμε στα γόνατα! Ή πιο σωστά ΝΑ πέσουμε όλοι μας ικετευτικά στα γόνατα και να παρακαλέσουμε το Θεό μας να μας λυπηθεί και να μας ενδυναμώσει. Τα κείμενα του Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς, που αναρτήσαμε χθες, είναι εξαιρετικά και απόλυτα περιγραφικά για όσα συμβαίνουν σήμερα στην Πατρίδα μας (κι ας έχουν γραφτεί πρν από επτά και πλέον δεκαετίες)...


Με το σύνθημα "Είμαστε όλοι Έλληνες τώρα" οργανώνεται το Σάββατο διεθνής διαδήλωση αλληλεγγύης υπέρ της χώρας μας και εναντίον των σκληρών μέτρων λιτότητας που επιβάλλονται από τους δανειστές. 

Το εγχείρημα βαδίζει στα χνάρια των "Αγανακτισμένων" και των κινημάτων "Occupy" και το κάλεσμα γίνεται μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Οι σελίδες του Facebook έχουν πάρει φωτιά με συνθήματα αλληλεγγύης υπέρ της Ελλάδας, ενώ καλέσματα υπάρχουν ήδη- μεταξύ άλλων- για το Λονδίνο, το Παρίσι(και πολλές ακόμα γαλλικές πόλεις), τη Νέα Υόρκη, τις Βρυξέλλες, την Κοπεγχάγη, τηνΚολωνία, το Δουβλίνο, την Κοΐμπρα, τοΆμστερνταμ και τη Στοκχόλμη.

Οι ανακοινώσεις, αλλά και οι σελίδες στο Facebook, είναι μεταφρασμένες σε πολλές γλώσσες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση- κάλεσμα:

"Σάββατο 18 Φλεβάρη, μέρα διεθνούς κινητοποίησης: Είμαστε όλοι Έλληνες. Όταν επιτίθενται σε ένα λαό, επιτίθενται σε όλους τους λαούς.

Στις 10 Φλεβάρη η μη εκλεγμένη κυβέρνηση της Ελλάδας υιοθέτησε ένα νέο πακέτο μέτρων λιτότητας, τερατώδες και καταστροφικό, το οποίο υιοθετήθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο (199 βουλευτές υπέρ, 101 κατά) στις 12 Φλεβάρη.

Με αυτό το νέο σχέδιο λιτότητας ο ελάχιστος μισθός μειώνεται κατά 22% και παγώνει για τρία χρόνια, οι συλλογικές συμβάσεις απλά καταργούνται, προβλέπονται 15.000 απολύσεις στο δημόσιο τομέα ενώ 150.000 θέσεις θα καταστραφούν μέσω μη ανανέωσης.

Ο Ελληνικός λαός ξεσηκώνεται με κουράγιο ενάντια σε αυτή την πολιτική της κοινωνικής τρομοκράτησης. Εν μέσω εκκωφαντικής σιωπής των μίντια, οι διαδηλώσεις πολλαπλασιάζονται καθώς και οι γενικές απεργίες, παρ όλη την βίαια καταστολή.

Οι Έλληνες έχουν ανάγκη από διεθνή αλληλεγγύη, στην οποία και καλούν.

Να απαντήσουμε σε αυτό το κάλεσμα! Είμαστε όλοι Έλληνες!

Η κινητοποίησή τους χτυπάει στον τοίχο μιας ευρωπαϊκής και διεθνούς δικτατορίας, αυτής των χρηματιστηριακών αγορών και της τρόικας (ΕΕ, Ευρωπαϊκή Τράπεζα, ΔΝΤ) που επέβαλλαν στον Ελληνικό λαό τα μέτρα λιτότητας καθώς και μια μη εκλεγμένη κυβέρνηση.

Οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις είναι συμμέτοχες σε αυτή τη δικτατορία και εφαρμόζουν και σε άλλες χώρες πολιτικές που ακολουθούν την ίδια κατεύθυνση. Η Ελλάδα δεν είναι γι' αυτούς παρά ένα εργαστήριο πριν τη γενίκευση. Η κατάσταση θα επιδεινωθεί ακόμα με το εγχείρημα της νέας Ευρωπαϊκής Συνθήκης, που υποχρεώνει την εισαγωγή του "χρυσού κανόνα" στα συντάγματα μας.

Εμείς επίσης, όπως και οι Έλληνες, αρνούμαστε να θυσιάσουμε το λαό στο βωμό του χρήματος.

Να ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Αφήστε τον PC σας, ελάτε στην κινητοποίηση!"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

....εάν πιστεύουμε..(λέω ΑΝ)οτι οι "αγανακτισμένοι" και οι occupy είναι με το μέρος μας,μας αγαπούν και θέλουν το καλό μας και το δίκιο μας,τότε βρισκόμαστε μπροστά σε άλλη μια ξαναζεσταμένη σούπα των κυβερνήσεων που μέχρι τώρα μας "βόλεψαν" κανονικότατα!
κούνια που μας κούναγε(και δυστυχώς απ'ότι βλέπω μετα λύπης μου συνεχίζει και μας κουνάει σε ατέρμονο λήθαργο!!)...
ξυπνήστε Έλληνες αδελφοί,πρίν είναι πολύ αργά! τη χώρα μας μόνοι μας θα την πάρουμε πίσω(αν τη θέλουμε τόσο πολύ φυσικά)και με κανενός φασιστοκουμουνοαγανακτισμένου τη βοήθεια!
...μα καλά...τόσο πολύ κοιμόμαστε πλέον ????????
Ακούς Χριστέ μου?! ακούς και βλέπεις!!....τόσο πολύ!