Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Υποχρεωτικό το τσιπ στους Αμερικανούς πολίτες!!!

Κωφεύουν τα Μ.Μ.Ε. πέρασε ο νόμος.  Από 1-1-2013 κάθε αμερικανός θα πρέπει να πάρει το τσιπ στο χέρι για να έχει υγειονομική περίθαλψη. Γιατί αναρτούμε αυτή την είδηση, αφού οι άλλοι την αποκρύπτουν; Για να είμαστε σε εγρήγορση γιατί όλα τα μαντάτα δεν αργούν καθόλου να μας φτάσουν στην Πατρίδα μας. Διαβάστε την είδηση:

Πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί όποιος θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από 1-1-2013 μέχρι 31-12-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ.
O νόμος του Ομπάμα, δεν απαιτεί απλά να βάλει κάποιος το μικροτσίπ: όποιος δεν το βάλει θα είναι παράνομος και θα του επιβάλεται σε πρώτη φάση πρόστιμο και βέβαια θα πεθαίνει στο δρόμο σαν το σκυλί.

Χωρίς βέβαια τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης δε μπορείς να εργάζεσαι, ουσιαστικά στην Αμερική δεν υπάρχεις. Επίσης, επιβάλει και την ευθανασία σε ασθενείς που έχουν δύσκολο "χειρισμό" ή που είναι μεγάλοι σε ηλικία και "καταλαμβάνουν ένα κρεββάτι αδίκως". Εκείνο που επίσης προβλέπει είναι η υιoθέτηση της "υγιεινής διατροφής". Τι είναι αυτό; Οι κρεατόμαζες και τα εγγεκριμένα άλευρα του CODEX ALIMENTARIUS...

Από ό,,τι βλέπετε, επειδή ο Αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης στην Αμερική (Social Security Number), είναι ουσιαστικά και ο αριθμός ταυτότητος του καθενός. Μέσω της υγείας θα έρθει και το τσιπ που θα γίνει και πορτοφόλι και θα λύσει δήθεν και το θέμα της φοροδιαφυής. Έτσι θα το περάσουν στην Ευρώπη και βέβαια θα το περάσουν για πλάκα στους ανίδεους του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου.

Χωρίς το τσιπ θα είσαι παράνομος και δε θα μπορείς να αγοράσεις ή να πουλήσεις τίποτε.
Τα μάτια ανοικτά!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

6-11-2012 ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς δεν αληθεύει, παρακαλώ ελέγξτε τις πηγές σας για να μην τρομοκρατείται ο κόσμος. Δε σημαίνει ότι δε θα γίνει στο μέλλον αλλά αυτό όπως είπα είναι φάρσα (hoax). Δείτε κι εδώ:
http://www.snopes.com/politics/medical/microchip.asp