Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Προσκυνηματική Εκδρομή στην Αγία Γη την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Προετοιμάζουμε μία νέα προσκυνηματική εκδρομή στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων την πρώτη εβδομάδα των Νηστειών. Ελάτε μαζί μας να ζήσουμε τους Α' Χαιρετισμούς στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και να βρεθούμε την Κυριακή της Ορθοδοξίας μπροστά στον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στο proskinima.blogspot.com και επισκεφθείτε και τη νέα σελίδα μας στο https://www.facebook.com/travelogue.travel
 

Για τη συγκεκριμένη εκδρομή εξασφαλίσαμε ειδική προνομιακή τιμή. Πληροφορίες στο 211 012 3391 και info@travelogue.gr 

2 σχόλια:

Τροϊκανοχτυπημένος είπε...

Τελικά οι εκδρομές είναι προνόμιο των λίγων ακόμα κι αν η τιμή είναι "προνομιακή".Η ζωή για κάποιους φαίνεται ότι δεν έχει αλλάξει.Η εκδρομή εκδρομή τί κι αν η τιμή είναι "προνομιακή"!!!Θα χάσουμε τον θρησκευτικό μας τουρισμό.Έχω να πάω τρία χρόνια στο Άγιο Όρος ενώ κάποιοι πηγαίνουν στα Ιεροσόλημα μπορεί και δυο φορές το χρόνο!Γιατί η οικονομική κρίση χτύπησε την πόρτα και του δικού μου σπιτιού.Αλλά κάποιοι θα με χαρακτηρίσουν μίζερο.Ας είναι κι έτσι.

Ανώνυμος είπε...

αδελφέ μου,μην στεναχωριέσαι.και μέσα στο μπουντρούμι να βρίσκεσαι(που λέει ο λόγος)άμα ψάχνεις για Χριστό,είναι κάθε μέρα εκδρομή!
απλά σκέψου οτι όσο και να σε χτύπησε η κρίση(και δεν είσαι ο μόνος),θα ρθει μια μέρα που όλα αυτά θα μοιάζουν πολύ μακρινά!
Εμένα άλλο πράγμα με στεναχωρεί!!
διαβάστε εδώ:http://www.cretalive.gr/crete/view/janachtuphse-h-arabikh-summoria-fwtia-kai-lehlasia-se-duo-jwklhsia/144706