Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Αν σας ενδιαφέρει να προσκυνήσετε στην Αγία Γη, μάθετε τις καλύτερες πληροφορίες (εκδρομή Σινά - Ιεροσόλυμα)

Travelogue travel & tourism
Προσκυνηματικές Εκδρομές στην Αγία Γη
proskinima.blogspot.com

Το Travelogue δεν είναι ένα ακόμα ταξιδιωτικό γραφείο. Είναι όραμα, επιθυμία και αγάπη για τον προσκυνηματικό τουρισμό στην Αγία Γη. Είναι η μισή καρδιά μας που έμεινε στα Ιεροσόλυμα από το 1989, όταν για πρώτη φορά τα επισκεφθήκαμε. Travelogue σημαίνει Οδοιπορικό, αυτή είναι η ερμηνεία – μετάφρασή του στα Ελληνικά.
Δεν διοργανώνουμε ταξίδια, αλλά προσκυνηματικές εκδρομές με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό τόσο στους ταξιδιώτες που συμμετέχουν όσο και στα μέρη που επισκεπτόμαστε. Δεν θυσιάζουμε την ποιότητα της εμπειρίας, αλλά προσπαθούμε όσο μπορούμε να δημιουργήσουμε βιώματα… Κάθε μας εκδρομή είναι διαφορετική, αλλά πάντοτε ο γνώμονας είναι ίδιος και κοινός: να ωφελήσουμε τις ψυχές μας περπατώντας την Αγία Γραφή, τα μέρη δηλαδή όπου διαδραματίστηκαν τα κορυφαία γεγονότα της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης και να κερδίσουμε από την σύντομη παραμονή μας στην Αγία Γη και από την επικοινωνία και συναναστροφή μας με τους πατέρες που διακονούν εκεί.Κάθε εκδρομή προετοιμάζεται με φροντίδα και πάντοτε σε συνεργασία με κάποια ενορία, μονή ή άλλο επίσημο φορέα για να επιτύχουμε τη διπλή εξασφάλιση της ουσιαστικής ποιότητας. Αν σας ενδιαφέρει να γνωρίσετε την Αγία Γη στο μεγαλείο της, τότε σας καλούμε να έρθετε μαζί μας σε κάποια εκδρομή.

Αν σας ενδιαφέρει να βρεθείτε στην Αγία Γη την περίοδο των Θεοφανείων, δείτε στο blog του, την εκδρομή που ετοίμασε το ταξιδιωτικό γραφείο Travelogue (το μόνο που ειδικεύεται αποκλειστικά στις προσκυνηματικές εκδρομές στην Αγία Γη). Μπορείτε να δείτε πολλές λεπτομέρειες από τις εκδρομές που πραγματοποιήθηκαν από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα, να διαβάσετε κείμενα και περιγραφές, να δείτε φωτογραφίες και σύντομα βίντεο από τις επισκέψεις στα διάφορα προσκυνήματα. proskinima.blogspot.com για περισσότερες λεπτομέρειες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: