Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!

Το κείμενο που ακολουθεί μας το έστειλε ακροατής μας και ευχαριστούμε. Δεν είμαστε σε θέση να αποδείξουμε την πιστότητα όσων αναγράφονται, αλλά το αναρτούμε επειδή είναι η μετάφραση ενός αγγλικού κειμένου και τα στοιχεία που δίνει είναι άκρως επίκαιρα. Μήπως τελικά κάτι άλλο συμβαίνει; Μήπως δεν είναι καθόλου τυχαίες οι πιέσεις που δήθεν δέχεται η Ελλάδα τον τελευταίο καιρό; Μήπως κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν τα αδιέξοδα ως μοναδικά διέξοδα; Μήπως είναι Καιρός να ξυπνήσουμε; 


Το όνειρο του Χίτλερ για μια ενωμένη Ευρώπη, κάτω από την μπότα της Γερμανίας, και με την συνεργασία της Γαλλίας του Vichy, πλησιάζει στην πραγματοποίησή του.

Η τελευταία συμφωνία που επιτεύχθηκε, προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση χρέους, αντικατέστησε τα στούκας και τα τανκς. Εκεί που απέτυχαν οι σιδερόφρακτες στρατιές, πέτυχε η μεγάλη τραπεζική απάτη, μέσω της οποίας δημιουργήθηκε τεχνητά η λεγόμενη κρίση χρέους της Ευρώπης.

Πρόκειται για πόλεμο με άλλα μέσα. Όπου οι ψυχολογικές μέθοδοι αντικατέστησαν τα όπλα, αλλά όπου το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Η διάλυση των εθνικά κυρίαρχων κρατών, και η επικράτηση του Deutchland uber alles!

26 από τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ συμφώνησαν να συμμετάσχουν σε μια νέα δημοσιονομική ένωση, στην οποία και θα παραδίδουν τα δημοσιονομικά τους ζητήματα για έλεγχο και έγκριση.
Τα 2 από τα 26 αυτά κράτη είναι βεβαίως βεβαίως η Γερμανία, και η βοηθός της Γαλλία. Δυο χώρες που κάποτε προσπάθησαν να κατακτήσουν την Ευρώπη, αλλά απέτυχαν. Την μια φορά με τον Ναπολέοντα, και την άλλη με τον Χίτλερ. Έτσι σήμερα, 24 κράτη αποδέχονται τον έλεγχο και την κυριαρχία των δημοσιονομικών τους, αλλά και της εθνικής τους κυριαρχίας, να τα έχουν οι δυο αυτές χώρες.

Η κρίση χρέους ήταν μια συνειδητή εξαπάτηση, από πλευράς των πολυεθνικών τραπεζικών οργανισμών. Η μόνη χώρα που εξαιρέθηκε είναι η Βρετανία, η οποία σίγουρα δεν μετάνιωσε που δεν εντάχθηκε στο ευρώ. Μάλιστα, οι Βρετανοί καλά θα κάνουν να αρχίσουν ετοιμασίες για κλείσιμο των Στενών της Μάγχης, και να θυμηθούν τους εθνεγερτικούς λόγους του Winston Churchill, από την εποχή του πολέμου.

Τους τελευταίους μήνες η δημοκρατία πέθανε στην Ιταλία και στην Ελλάδα, αφού η Γερμανία και η Γαλλία, μαζί με τους τραπεζικούς τους εταίρους, φρόντισαν να απομακρύνουν τους δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες των χωρών αυτών, και να βάλουν στη θέση τους φασιστικά καθεστώτα, που κατευθύνονται από μη εκλεγμένες μαριονέτες, με δικτατορικές όμως εξουσίες.

Και όλα αυτά γιατί; Επειδή η Ελλάδα και η Ιταλία, όπως και η υπόλοιπη ευρωζώνη, μπούκωσαν με ψεύτικο χρήμα που δημιουργήθηκε από το πουθενά, και που δεν έχει καμία μα καμία πραγματική αξία.

Οι οικονομίες των κρατών είναι πλέον εξαρτημένες από αυτό το πλαστό χρήμα, και κάποιοι επιτήδειοι προκάλεσαν μια ψεύτικη κρίση, με ψεύτικο χρήμα, ώστε να εκβιάσουν τα κράτη με σκοπό να τους παραδώσουν αυτοβούλως την εθνική τους κυριαρχία.

Υπολογίζεται πως όλα τα κράτη του πλανήτη χρωστάνε συνολικά πάνω από $100 τρισεκατομμύρια. Πρόκειται για ένα ποσό που απλά δεν υπάρχει, που ποτέ δεν υπήρχε, και που ποτέ δεν θα υπάρξει. Από αυτό και μόνο αποδεικνύεται ότι η κρίση χρέους είναι τεχνητή, πλαστή, και κατασκευασμένη, και δεν είναι παρά μια τεράστια απάτη, που έχει ως σκοπό την υποδούλωση των λαών στους σκοτεινούς επιχειρηματίες που ελέγχουν τα παγκόσμια πράγματα.

Δυστυχώς, οι λαοί της γης είναι πλέον τόσο υπνωτισμένοι από τα κύματα alpha της τηλεόρασης, από το φθόριο στο νερό (που παρεμπιπτόντως, το εφηύραν οι Ναζί, για να κρατούν ήρεμους τους κρατούμενους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης), από τα chemtrails, από το πρόγραμμα χειραγώγησης του κλίματος HAARP, και ποιος ξέρει τι άλλο, με αποτέλεσμα να πιστεύουν το οτιδήποτε τους σερβίρουν τα κατευθυνόμενα από τις ελίτ ΜΜΕ.
Το μήνυμα των ελίτ μεταδίδεται συστηματικά και ανελλιπώς, κάθε μέρα και κάθε νύχτα, από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Έχουμε γίνει τόσο πειθήνια ηλίθιοι, που ευχαρίστως απεμπολούμε την ελευθερία μας, και τα δικαιώματά μας, για χάρη του .. χαρτιού.
Είμαστε τόσο παράφρονες, που περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτό που φοβόμαστε είναι ένα κομμάτι από χαρτί, χωρίς καμιά αξία, στολισμένο με τις απεικονίσεις και τα πορτρέτα κάποιας βασίλισσας, ή κάποιου προέδρου, και για χάρη του οποίου είμαστε διατεθειμένοι να σκλαβωθούμε.

Πρέπει να ξυπνήσουμε. Όλα αυτά είναι σικέ, και ψεύτικα. Όλα είναι μια οργανωμένη απάτη.
Είμαστε θύματα ενός πελώριου ψυχολογικού πειράματος χειραγώγησης, που το πραγματοποιούν κάποιοι εγκληματίες, με την συναίνεση των εκλεγμένων ηγετών μας. Πρόκειται για μια εγκληματική πράξη σε μεγάλη κλίμακα. Και ίσως για την μεγαλύτερη εξαπάτηση των λαών, όλων των εποχών.

Ευχαριστούμε για την αποστολή της μετάφρασης στα Ελληνικά του κειμένου που διαβάσατε πιο πάνω. Όποιος θέλει να βρει το πρωτότυπο κείμενο στα Αγγλικά, ας δει το ακόλουθο link: http://theblotch.com/wordpress/?p=1734 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το 1940 ο Μεταξάς δεν είπε ένα αόριστο ΟΧΙ όπως μαθαίνουμε ή καλύτερα που σταματήσαμε να μαθαίνουμε στην Ιστορία αλλά είπε στη σχεδιαζόμενη Νέα Τάξη. Ο όρος αυτός ακούστηκε τότε για πρώτη φορά και μάλιστα όπως μαρτυρεί ο Μεταξάς στην συνέντευξη του, έψαχνε για καιρό να βρεί τη σήμαινε αυτή η κατάσταση για την Ελλάδα και εάν θα ήταν για το συμφέρον της.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ είπε...

"η φραγκοκρατία της νέας εποχής"(σε 4 μέρη)
filologos-hermes.blogspot.com