Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Μία αλήθεια που επίτηδες κανένας δεν έχει αναφέρει

Λάβαμε την παρακάτω είδηση που δεν μπορούμε να διασταυρώσουμε. Πρόκειται για ένα άκρως ανησυχητικό δεδομένο. Για την έλευση τραυματιών από την Λιβύη, μία βόλτα στα μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια και στις μεγάλα ξενοδοχεία θα σας πείσει για την τεράστια παρουσία όλων αυτών των αντικαθεστωτικών ανταρτών...  Όποιος τους πλρώνει τα έξοδά τους, φροντίζει για το καλύτερο...

Ένας βιολογικός εφιάλτης, αυτό για το οποίο μιλούσαν οι προφητείες (για τους προληπτικούς), αλλά προειδοποιούσαν και όλοι όσοι γνώριζαν το τι μπορεί να προκαλέσει στον συστημικό ιστό μιας χώρας οι συνεχείς απρογραμμάτιστες και οριζόντιες μειώσεις κρατικών δαπανών σε κρίσιμους χώρους, όπως η υγεία, φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα: Ένα καλοφυλαγμένο μυστικό της κυβέρνησης για ένα εξαιρετικά θανατηφόρο βακτήριο που προσβάλλει κατ'αρχήν όσους έχουν ασθένεια του αίματος και έχει καταγραφεί ως ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, έρχεται να κτυπήσει την χώρα. 

Η υπόθεση, παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να το κρύψει, διέρρευσε στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg, το οποίο αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ ότι οι συνεχείς μειώσεις στις αμοιβές του προσωπικού στο χώρο της υγείας, έχουν προκαλέσει ελλιπή μέτρα καθαριότητας και υγιεινής, ενώ οι συνεχείς μειώσεις σε είδη απολύμανσης έχουν οδηγήσει αυτό τον "αόρατο εχθρό", όπως τον χαρακτηρίζει, να θερίζει ζωές μέσα στα ελληνικά νοσοκομεία. 

«Οι Έλληνες γιατροί αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν έναν αόρατο εχθρό», παρουσιάζει το θέμα το δίκτυο Βloomberg. Το πρακτορείο αναφέρει ότι εντοπίστηκε ένα θανατηφόρο ενδονοσοκομειακό βακτήριο, το οποίο εξαπλώνεται στα κέντρα υγείας της Ελλάδας, οδηγώντας στον θάνατο ασθενείς που πάσχουν από ασθένειες του αίματος, όπως AIDS, καρκίνο του αίματος, λευχαιμία κλπ.

Μάλιστα αποκαλύπτει ότι «Στο Λαϊκό Νοσοκομείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, μερικές δεκάδες μέτρα από τα δύο μεγαλύτερα νοσοκομεία Παίδων της χώρας, το βακτήριο σκότωσε τους μισούς ασθενείς που έπασχαν από νοσήματα του αίματος"!

Όταν εντοπίστηκε, ξεκίνησε μια τεράστια προσπάθεια να το περιορίσουν, αλλά διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν οργανισμό εξαιρετικά ανθεκτικό στα φάρμακα, το οποίο επιβιώνει στα πάντα "Παρόλο που οι Έλληνες γιατροί δοκιμάζουν ακόμη και πολύ ισχυρές θεραπείες που μπορεί να βλάψουν τον άνθρωπο για να το εξοντώσουν"!

Πληροφορίες από το επιδημιολογικό κέντρο αναφέρουν ότι το βακτήριο μπορεί να έχει μεταφερθεί από τους Λίβυους που κατά χιλιάδες έχουν μεταφερθεί σε συγκεκριμένες ιδιωτικές κλινικέςγια περίθαλψή τους μετά τον πόλεμο για τους οποίους η κυβέρνηση της Λιβύης πληρώνει αδρά.

«Πρόκειται για μία από τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο η χώρα του Ιπποκράτη, την ώρα που προσπαθεί να αποτρέψει την κατάρρευση της οικονομίας της. Το σύστημα υγείας της χώρας, βρίσκεται και αυτό σε κρίση με ελλείψεις φαρμάκων, απλήρωτους λογαριασμούς νοσοκομείων και ελλείψεις προσωπικού να συνθέτουν το σκηνικό» τονίζει το δίκτυο.

Η αγωνία πλέον είναι μήπως το βακτήριο ξεφύγει από τα όρια των νοσοκομείων και εξαπλωθεί εκτός των νοσοκομειακών χώρων και ιδιωτικών κλινικών και προκαλέσει μια τεράστια επιδημία, αφού εκτός των άλλωνμεταλλάσσεται και εξαιρετικά γρήγορα, οπότε μπορεί να αρχίσει να πλήττει και ομάδες πληθυσμού με άλλες ασθένειες ή και υγιείς. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι κρατήθηκε "επτασφράγιστο" μυστικό από την κυβέρνηση, η οποία μαζί με την τρόικα είναι υπεύθυνοι για την τραγική εξέλιξη της κατάστασης...

πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=33875&Itemid=139

3 σχόλια:

αρχι-μάστορας είπε...

Η πρεσβεία της Λιβύης πληρώνει καλά για την θεραπεία των πολιτών της και λόγω της κρίσης τα ιδιωτικά νοσοκομεία δεν μπορούν να πουν όχι σε εναν καλοπληρωτή.Ειδικά το Μετροπόλιταν... Έτσι ασθένειες οι οποίες έχουν γίνει ανθεκτικές στα αντισώματα των αφρικανικών λαών και έχουν εξελιχθεί επειδή εξελίσσονται και οι οργανισμοί τους και τα αντιικά φάρμακα, σε εμάς φτάνουν στους οργανισμούς μας σαν πυρηνικές βόμβες! Ένας αόρατος εχθρός!

Ανώνυμος είπε...

ψαχνουν τροπο......... εξωντοση πλυθισμου...........ΓΙΑΤΙ??????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια. Ήμουν 10 μέρες στο Ιατρικό. Ο έβδομος όροφος ήταν αποκλειστικά γεμάτος με αραβόφωνους.