Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Γερμανικός όμιλος super market "γνώριζε" το "κούρεμα" της Κύπρου...

Με τέτοιες ειδήσεις, όπως αυτή που ακολουθεί, πως μπορείς να ηρεμήσεις και μη να θεωρήσεις πως οι εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να μας... βοηθήσουν;

Έντονο προβληματισμό την Κύπρο και οργή διότι κάποιοι γνώριζαν και προστατεύθηκαν έγκαιρα από του κούρεμα καταθέσεων, έχει προκαλέσει στην Κύπρο η αποκάλυψη πως ο γερμανικός όμιλος σούπερ μάρκετ Lidl που δραστηριοποιείται και στη Μεγαλόνησο, απέσυρε 4.300.000 ευρώ από καταθέσεις.
Όπως, αποκαλύπτει η σημερινή Δημοκρατία, από τις 4 έως και τις 12 Μαρτίου, ο γερμανικός όμιλος έκανε τρεις συνολικά αναλήψεις, γλιτώνοντας το κούρεμα στα αποθεματικά του, το οποίο πραγματοποιήθηκε τρεις ημέρες μετά, στις 15 Μαρτίου.
Φαίνεται, πως τα σχέδια της Ά. Μέρκελ και του Β. Σόιμπλε δεν ήταν και τόσο κρυφά στους συμπατριώτες τους, συνεπώς έτσι άδραξαν την ευκαιρία και πήραν μέτρα προστασίας.
Η εν λόγω επιχείρηση πάντως, έχει και στο πρόσφατο παρελθόν απασχολήσει την επικαιρότητα, καθώς στην κεντρική της ιστοσελίδα διαφημίζονταν ταξίδια στα Κατεχόμενα, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στην Κύπρο.
Οι ιθύνοντες της Lidl απάντησαν πως η καμπάνια απευθύνονταν στην τουρκική κοινότητα της Γερμανίας, ενώ ξεκίνησαν άμεσα διαδικασίες για απόσυρση της Βόρειας Κύπρου ως ταξιδιωτικό προορισμό και διακοπή κάθε σχετικής διαφημιστικής προβολής.

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/kypros/story/300981/ta-lidl-ixeran-gia-to-koyrema-tis-kyproy#ixzz2RWBPgnOt

Δεν υπάρχουν σχόλια: