Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Σύγχρονο Θαύμα του Αγίου Λουκά του ιατρού

Όπως μου ανέφερε ένα νέο παιδί από το Άργος, ο Χρήστος Αργυρόπουλος (παιδί του Μαέστρου της Δημοτικής Φιλαρμονικής Άργους) είχε λάβει λίγα τεμάχια από βαμβάκι και έλαιον από τα Ι.Λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού στο προσκύνημα στον Ι,Ν.Αγίου Πέτρου Άργους .
Στις 30 Μαρτίου πέτυχε στον δρόμο τον φίλο του , νέο παιδί και ιδιοκτήτη καταστήματος στο Άργος τον Σπ.Δ. στον οποίο του έδωσε λίγο από την ευλογία του Αγίου.
Ο Σπ.Δ. έπασχε από πολλές δισκοκοίλες και πρόβλημα στους προσαγωγούς ,πράγμα το οποίο κάθε φορά τον έκανε με δρυμείς πόνους να πραγματοποιεί και τις πιο στοιχειώδεις κινήσεις που κάνει ένας υγιής άνθρωπος.(π.χ. για να μπει στο αυτοκίνητο ήθελε περίπου 20 λεπτά από τους πόνους.)
Δεν πέρασε μισή ώρα και τον παίρνει τηλέφωνο κλαίγοντας από έκπληξη και συγκίνηση και ανακοινώνοντάς του πως μόλις έφτασε στο σπίτι του τον άλειψε η μητέρα του με το έλαιον του Αγίου.Αμέσως ένοιωσε κάτι να φεύγει από μέσα του και να εξαφανίζονται όλοι οι πόνοι που τον ταλαιπωρούσαν τόσο καιρό!
Μετά από λίγο συνάντησε τον φίλο του ,που μας ανάφερε το θαύμα, κάνοντάς του μπροστά του, στο πεζοδρόμιο,διάφορα ακροβατικά και κλαίγοντας και γελώντας συνάμα για το θαύμα της αγάπης που έδειξε ο Άγιος Λουκάς σε αυτόν τον νέο άνθρωπο.
{ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά τον Άγιο Λουκά που με αξίωσε μέσα σε λίγες μέρες να γίνω δέκτης δύο θαυμάτων του, από τα χιλιάδες που κάνει , εμφανή και αφανή για την δόξα του Χριστού μας.
Μία ωραία απάντηση σε όλους εκείνους που με διεστραμμένη λογική παρεξηγούν και αμφισβητούν τα θαύματα των Ι.Λειψάνων των Αγίων, λησμονώντας πως κάθε θαύμα είναι απλά ο φυσικός νόμος του υπερφυσικού κόσμου.

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ .
π.Διονύσιος Ταμπάκης
Ι.Ν.Γενεσίου Της Θεοτόκου Ναυπλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: