Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Πρόγραμμμα εκπομπών ΟΠΟΥ ΓΗΣ

Από σήμερα στο ΟΠΟΥ ΓΗΣ ξεκινάμε ένα ραδιοφωνικό οδοιπορικό στην Αγία Γη. Θα μεταδώσουμε σε συνέχειες ηχογραφημένα αποσπάσματα από τις επισκέψεις στα ευλογημένα χώματα των Ιεροσολύμων. Η ώρα μετάδοσης είναι πάντοτε τα μεσάνυχτα (στην Ελλάδα).

Σήμερα 23 Νοεμβρίου: θα ακούσουμε το σύντομο κήρυγμα που εκφώνησε μπροστά στο κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου ο μοναχός Μωυσής Αγιορείτης τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου 2010, κατά την νυχτερινή Θεία Λειτουργία.
Θα ακούσουμε επίσης τη δέηση που έγινε στο επισκοπείο της Ναζαρέτ και το σύντομο χαιρετισμό του Μητροπολίτου Ναζαρέτ κ.κ. Κυριακού σε ομάδα προσκυνητών.
Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου θα διακόψουμε το ραδιοφωνικό μας προσκύνημα στην Αγία Γη για να ακούσουμε τα όσα μας είπε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ύδρας κ.κ. Εφραίμ για τους εορτασμούς του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, που είναι και προστάτης της Ύδρας.
Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου θα μεταφερθούμε και πάλι νοερά στην Αγία Γη. Θα ακούσουμε τη δέηση που τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Προικοννήσου κ.κ. Ιωσήφ στο μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και όσα είπε στη συνέχεια ο ηγούμενος της μονής Αρχιμ. Χρυσόστομος στην ομάδα προσκυνητών του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας, όταν επισκεφθήκαμε τη μονή στις 26 Σεπτεμβρίου 2010.
Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου ΔΕΝ θα μεταδοθεί ΟΠΟΥ ΓΗΣ, αφού από τις 8:00 το βράδυ θα ξεκινήσει το μεγάλο αφιέρωμα στον Άγιο Φιλούμενο τον Αγιοταφίτη. Το αφιέρωμα θα έχει πολύωρη διάρκεια και θα μεταδοθεί απ’ ευθείας.

1 σχόλιο:

Μαiρη είπε...

Άκρως ενδιαφέρουσες όλες και σίγουρα θα τις παρακολουθήσω! Εναγωνίως περιμένω και την Παρασκευή για το αφιέρωμα στον Άγιο Φιλούμενο! Να είστε καλά!