Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Τα νέα δεδομένα από το ξεπούλημα της Ελλάδας


Απλά για μία ακόμα φορά μας κοροϊδεύουν όλοι οι απάτριδες επαγγελματίες της πολιτικής σκηνής του τόπου. Δυστυχώς για εμάς του Έλληνες ΔΕΝ έχουμε ηγέτες. Όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορίσουμε για την πολιτική και την εξέλιξη στην Πατρίδα μας. Γιατί όσο κι αν την έχουν πολεμήσει, εξακολουθεί να είναι ΠΑΤΡΙΔΑ και παραμένει ακόμα ΔΙΚΗ μας... και δεν θα τους την χαρίσουμε τόσο εύκολα.

Ψέμα στο ψέμα οι πολιτικοί αρχηγοί της συγκυβέρνησης, με το διορισμένο εντολοδόχο πρωθυπουργό τους, αποφάσισαν (ανάμεσα στα άλλα) και τα εξής τραγικά για όλους μας.
Δείτε ένα απλό παράδειγμα: μισθός 751 ευρώ Χ 14 μισθοί = 10.514 ευρώ.
Επειδή μας γέμισαν ψέματα ότι αγωνίστηκαν να μην καταργηθεί ο 13ος και 14ος μισθός (οι απατεώνες πολιτικοί, τάχα πατριώτες), συμφώνησαν στη μείωση 20% των μισθών. Άρα στο παράδειγμά μας και πάλι:
Ο μισθός 751 ευρώ – 20% γίνεται 600,8 ευρώ.
Τα 600,8 ευρώ Χ 14 μισθοί = 8.411,2
Άρα λοιπόν «αγωνίστηκαν» να έχουν οι Έλληνες 13ο και 14ο μισθό αλλά το σύνολο του εισοδήματος στο παράδειγμα περιορίστηκε κατά: 10.514 – 8.411,2 = 2.102,8 . 
Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην ουσία και στην πράξη μας έκοψαν 2,8 μισθούς. Σχεδόν τρία μηνιάτικα θα χαθούν μετά από τις διαπραγματεύσεις των «αρχηγών». Κρίμα και ντροπή τους. Και έχουν ακόμα το θράσος να εμφανίζονται και να δηλώνουν πως αγωνίζονται για την Ελλάδα.

Γιατί δεν έκοψαν 4 δικούς τους μισθούς; Γιατί αφού τότο αγαπούν τη χώρα δεν έδωσαν το καλό παράδειγμα δηλώνοντας πως αρνούνται να δεχτούν μισθό μέχρι να ξεπεραστεί η κρίση (ή έστω για πέντε ή έξι μήνες); Μήπως δεν θα είχαν να ζήσουν;

Ας προσέξουμε φίλες και φίλοι. Κάποια στιγμή θα γίνουν εκλογές. Βέβαια όχι στις 18 Φεβρουαρίου όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί (και κοβόταν και ο Αντώνιος). Ούτε και λίγο αργότερα (δε συμφέρει να χάσει τις θέσεις εξουσίας που έλαβε ο δεύτερος Γεώργιος της συγκυβέρνησης).
Όταν θα γίνουν οι εκλογές, μπορεί το απίστετυτο νέο μνημόνιο να έχει μετατρέψει τη χώρα μας σε νεκρή χώρα, αλλά το μάθημα θα πρέπει να δοθεί.
ΚΑΝΕΝΑΣ από όσους συμμετέχουν στην παρούσα αντισυνταγματική (και όπως αποδεικνύεται ανθελληνική) κυβέρνηση και ΚΑΝΕΝΑΣ από όσους σε λίγες μέρες ψηφίσουν τη νέα σύμβαση που ξεπουλάει Πατρίδα και εξουθενώνει Πολίτες ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξαναμπεί στη Βουλή. 

Και η ερώτηση «ποιον θα ψηφίσουμε» θα βρει απάντηση: Πρώτον θα ψηφίσουμε και δεύτερον θα ψηφίσουμε κάποιον που θα αγωνιστεί για την Ελλάδα μας και όχι για τα συμφέροντά του. 

Κάποιον που θα υποστηρίξει τα δίκια μας και όχι τα προσωπικά δικαιώματα κυριαρχίας του. Κάποιον που θα σκέφτεται Ελληνικά και όχι δήθεν πατριωτικά. Κάποιον που δεν θα νοιάζεται μόνο για τις παράνομες μειονότητες, αδιαφορώντας σκανδαλωδώς για την πλειονότητα. Και να είστε σίγουροι πως θα τον βρούμε.

Μακριά από τα ποικίλα συμφέροντα των μέσων ενημέρωσης που προβάλουν ηγετικά στελέχη μόνο από τους προοδευτικούς χώρους. Οι πραγματικοί άνθρωποι που θα βοηθήσουν τον τόπο είναι αποκλεισμένοι από το σύστημα γιατί λένε αλήθειες.

Ας κρατήσουμε το παράδειγμα με τους μισθούς και την απάτη που έπαιξαν και πάλι στην πλάτη μας και ας ενεργοποιήσουμε το μεγάλο μας όπλο. Προσευχή στο Θεό  να μας δώσει δύναμη να αντέξουμε, να φωτίσει τις συνειδήσεις μας και να παρουσιάσει τους φωτισμένους ανθρώπους που πραγματικά θα αγωνιστούν για όλους μας.

Προσευχή άμεσα! Την έχουμε ξεχάσει, αν και είναι η μόνη μας διέξοδος!

Υ.Γ.: Θα αναφερόμαστε στην πολιτική γιατί ακόμα διατηρούμε την αυτοτέλειά μας, συνταγματικά έχουμε κατοχυρωμένο το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και της εκφοράς της γνώμης και κυρίως γιατί η πολιτική μπορεί να επηρεάσει την πορεία της πνευματικής μας ζωής και της σωτηρίας της ίδιας της ψυχής μας. Κανένας δεν έχει περισσότερο λόγο από κάποιον άλλο σε θέματα πολιτικής. Όλοι έχουμε και πρέπει να έχουμε λόγο. Λόγο ευθύνης, που θα βασίζεται πορώτα και κύρια στην πνευματική μας ζωή. Στην προσευχή και στα σωτηριώδη μυστήρια της Εκκλησίας μας, του Θεού μας. Και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο...  

10 σχόλια:

Μαρία Μπαλιάτσου είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας! Η δύναμη της προσευχής μας συνοδευόμενη απο μετάνοια και συντριβή θα δώσει την καλύτερη λύση. Γιατί κυβερνήτης είναι ο Κύριος... Στο τιμόνι του πλοίου που λέγεται Ελλάδα βρίσκεται ο Κύριός μας άρα δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ είπε...

"η προδοσία του βασιλείου των ουρανών"....filologos-hermes.blogspot.com

Χρυσοβαλάντη Γ είπε...

Είναι τρομερό πόσο έντονα φαίνεται η αποχή Του Θεού από τη ζωή μας! Πόσο Τον βάλαμε στην άκρη και Τον ξεχάσαμε.Όταν περνούσαμε καλά άραγε πόσες φορές Τον Δοξάσαμε; Πόσες Τον ευχαριστήσαμε; Πόσες Τον αγαπήσαμε και κλάψαμε από χαρά επειδή Εκείνος μας αγάπησε τόσο!!!
Τώρα; τώρα Tον θυμηθήκαμε ; Τώρα που όλα τα χάνουμε Tον ψάχνουμε;
OXI, αν είναι δυνατόν οχι!!! Πόσο εύκολα σηκώνουμε τα χέρια μας να βρίσουμε και ακόμα δε τα έχουμε σηκώσει να Του ζητήσουμε Έλεος Συγνώμη, έστω τώρα και να Του πούμε αν το αντέχουμε ευχαριστώ!!! Να τον παρακαλέσουμε να μας δυναμώσει να μη παραδοθούμε στους τιμωρούς μας και να μας οδηγήσει Εκείνος μόνο Εκείνος.

Συγγνώμη αν μέσα από αυτά που γράφω προσβάλω κάποιους που ήταν και είναι τα αναλλοίωτα δημιουργήματα Του Θεού και δεν Τον ξέχασαν ποτέ.


Ζητώ συγγνώμη σε όλους για τη δική μου αδυναμία!!!

ευχαριστώ.

JONLIR είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΕ
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ,ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
Ξεσηκώστε και ξεσηκωθείτε
Την Κυριακή, 12 Φεβ. 2012, θα αναμετρηθεί ο λαός με τον φασισμό των διεθνών τραπεζιτών και των εγχώριων συμμάχων και υπηρετών τους. Θα κριθεί το μέλλον το δικό μας, μα πάνω από όλα των παιδιών μας .
Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη ( ήδη περνάνε με τηλεβόα από τους δρόμους και ενημερώνουν) και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ο λαός θα διαδηλώσει εναντίον της υπογραφής της νέας δανειακής σύμβασης. Ενωμένος σαν γροθιά.
Είναι οι στιγμές ιστορικές και κρίσιμες και απαιτούν την παρουσία όλων μας. Χωρίς διαμάχες και διχασμούς. Όλοι αριστεροί και δεξιοί.
Ενημερωθείτε για τις συγκεντρώσεις και τις προσυγκεντρώσεις. Ενημερώστε και ξεσηκώστε τους. Τηλεφωνείστε σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς και συνεργάτες. Γίνετε οργανωτές. Κινητοποιήστε όσους περισσότερους μπορείτε.
Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι για να κατεβούν όσο γίνεται περισσότεροι. Στείλτε email. Γυρίστε και χτυπήστε κουδούνια. Κι όσοι έχετε τηλεβόες γυρίστε στη γειτονιά σας κι ενημερώστε τους. Κι όσοι δεν έχετε τηλεβόα βάλτε τις φωνές.
ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ.

Την Κυριακή όλοι στο Σύνταγμα .

Όλοι με την Ελληνική σημαία στα χέρια

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ είπε...

http://filologos-hermes.blogspot.com/2011/11/blolg-post.html
ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΊΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αθήνα, 12-2-2012 - Ψήφιση 2ου μνημονίου
Δυστυχώς το κέντρο της πόλης έχει πληγεί ανεπανόρθωτα.
Τα κτίρια που έχουν καεί, τα πεζοδρόμια και οι πλάκες που καταστράφηκαν δεν ξαναφτιάχνονται για πολλά χρόνια που θα έρθουν.
Οι πολίτες, εμείς, πληγήκαμε χθες.
Η δική μας περιουσία, η πόλη μας καταστράφηκε.
Εμείς τιμωρηθήκαμε για άλλη μια φορά και όχι αυτοί που ευθύνονται για την κατάντια της χώρας.
Ας μάθουμε να αφήνουμε στον Θεό την τιμωρία και τις έγνοιες μας στην προσχευχή και όχι να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας.

Ανώνυμος είπε...

300 ANΑΠΗΡΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΚΥΝΗΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΟΙΑ ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ?ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ Κ ΡΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝΕ!!!!!!!!!....ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ?ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ?!!!!!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!KAI TO MNHMONIO θα φαμε και την χρεωκοποια την εχουμε σιγουρη αν οχι τωρα, καποια στιγμη! ΕΛΕΟΣ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΗΣΕΙ!!!!Κ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΑΠΕΙΛΕΙΣΑΝ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΛΙΓΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΝΕΥ ΕΚΛΟΓΩΝ.