Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Χάπια από σκόνη αποξηραμένων εμβρύων ως ενισχυτικά αντοχής


   Χιλιάδες χάπια γεμάτα με σκόνη από ανθρώπινη σάρκα έχουν ανακαλυφθεί από τους τελωνειακούς υπαλλήλους στη Νότια Κορέα, όπως αποκαλύφθηκε. Οι κάψουλες είναι σε μεγάλη ζήτηση, διότι θεωρούνται η «πανάκεια» ενός φαρμάκου και εξάγονται παράνομα από την Κίνα σε τεράστιες ποσότητες.


Διεφθαρμένο ιατρικό προσωπικό από κινέζικα νοσοκομεία και κλινικές αμβλώσεων, συνδέονται με την επιχείρηση ενημερώνοντας αμέσως τις φαρμακευτικές εταιρείες, όταν ένα μωρό πεθαίνει, κυρίως λόγω προβλημάτων στη γέννηση ή από μια άμβλωση.

Στη συνέχεια οι εταιρείες αγοράζουν τα πτώματα των μωρών τα οποία προσωρινά αποθηκεύονται στα ψυγεία της οικογένειας που τα πούλησε ώστε να αποφύγουν τις υποψίες. Το επόμενο βήμα σε αυτή την άκρως μυστική διαδικασία βάζει τα πτώματα των εμβρύων σε φούρνους μικροκυμάτων ώστε να αποξηρανθούν. Αφού τα αλέσουν και τα μετατρέψουν σε λεπτή σκόνη τα τοποθετούν σε κάψουλες και τα πωλούν ως ενισχυτικό αντοχής, σύμφωνα με την ομάδα που αποκάλυψε την ανατριχιαστική αυτή υπόθεση. Στα συστατικά προστίθενται και βότανα σε μια προσπάθεια να μην εντοπιστεί το πραγματικό –ανθρώπινο – συστατικό τους από τις τελωνιακές αρχές. Υπάρχει τεράστια ζήτηση για κινεζικές εναλλακτικές θεραπείες (κέρατα ρινόκερου κλπ). Στο παρελθόν οι κινέζοι έχουν καταναλώσει ανθρώπινο πλακούντα ώστε να βελτιώσουν το κυκλοφορικό τους…
   Η Νοτιοκορεατική τελωνιακή υπηρεσία επιτείνει τις αναζητήσεις ύποπτων πακέτων που εισέρχονται στην χώρα από κινέζους Τουρίστες σε μια προσπάθεια να σταματήσει το αποκρουστικό εμπόριο. Σύμφωνα με εκτελωνιστές, 35 απόπειρες λαθρεμπορίας έχουν γίνει από τον Αύγουστο του περασμένου έτους και ανακαλύφθηκαν περισσότερες από 17.000 κάψουλες μεταμφιεσμένες σαν ενισχυτικά αντοχής «stamina boosters». Φοβούνται δε ότι το λαθρεμπόριο θα επεκταθεί μέσω διαδικτύου ανάμεσα σε απελπισμένους ασθενείς ή και αφελείς οι οποίοι θα επιζητήσουν την πανάκεια στην κινέζικη ιατρική.
  Η San Francisco Tmes αναφέρει ότι οι δοκιμές που πραγματοποιούνται για τα χάπια επιβεβαίωσαν ότι αποτελούνται από 99,7% ανθρώπινα υπολείμματα. Οι δοκιμές ήταν σε θέση να αποδείξουν ακόμα και το φύλο των μωρών που χρησιμοποιήθηκαν! Υπάρχει τεράστια ζήτηση για χάπια που αυξάνουν την αντοχή. Αποξηραμένος πλακούντας είναι ήδη περιζήτητος για τις δήθεν ιδιότητές του, ωστόσο στην πραγματικότητα οι ανθρώπινες αυτές κάψουλες περιέχουν σάρκα, σούπερ βακτηρίδια και άλλα επιζήμια συστατικά.
Ο αριθμός των λαθρεμπόρων που έχουν τεθεί υπό κράτηση από τις αρχές της Νότιας Κορέας ισχυρίστηκαν ότι δεν ήξεραν τι ήταν τα συστατικά ή η διαδικασία παραγωγής πίσω από αυτές.
Υπήρχαν πολλές καταγγελίες ότι μερικά από τα θύματα του «βελτιωτικού» αυτού ήταν παιδιά που είχαν εξαφανιστεί από τα τρομακτικά «δωμάτια θανάτου» (dying rooms). [Σημ.:Τα «δωμάτια θανάτου» είναι χώροι που λειτουργούν ως ορφανοτροφεία και εκεί εγκαταλείπονται τα παιδιά που γεννούνται από οικογένειες οι οποίες ήδη έχουν ένα παιδί και σύμφωνα με τον νόμο δεν δικαιούνται άλλο. Στα «δωμάτια θανάτου» τα νήπια αφήνονται να πεθάνουν κυριολεκτικά αφού οι συνθήκες διαβίωσης είναι απαράδεκτες. Σε αναζήτησή μας στο διαδίκτυο βρήκαμε περιπτώσεις παιδιών που φαγώθηκαν από αρουραίους, δεμένα στα κρεβάτια τους].
Προκειμένου να μειωθεί ο πληθυσμός της, η Κίνα εκτελεί 13 εκατομμύρια αμβλώσεις ετησίως - κυρίως επειδή οι μητέρες θυσιάζουν τα νεογνά τους να αποφύγουν την τιμωρία, όπως αυστηρά πρόστιμα ή ακόμα και σωματική τιμωρία από τις αρχές. 
Οι κινεζικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι το 38% των γυναικών σε ηλικία τεκνοποίησης έχουν στειρωθεί - αλλά τα μωρά που έχουν κάνει έκτρωση, δεν πάνε χαμένα εξαιτίας του εμπορίου με τα πτώματά τους για υποτιθέμενους ιατρικούς σκοπούς.

πηγή: http://aktines.blogspot.com/2012/05/stamina-boosters.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ελέησον