Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

"Εμπρός για μια ισλαμική Ελλάδα" από την υποψήφια των οικολόγων

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
 
Η «εκλεκτή» της Τουρκίας και των μουσουλμάνων στις προσεχείς εκλογές φαίνεται πως δεν είναι κάποιος-α τουρκογενής υποψήφιος-α της δυτικής Θράκης, αλλά η ελληνικής καταγωγής υποψήφια ευρωβουλευτίνα του ψηφοδελτίου των Οικολόγων Πρασίνων, (ο Θεός να τους κάνει οικολόγους), κ Άννα Στάμου. Άλλωστε αυτή είναι αποδεδειγμένα Ελληνίδα και έτσι δεν μπορούν να της ρίξουν την ρετσινιά της τουρκικής προπαγάνδας. Η εν λόγω κύρια λοιπόν, με φόντο την παραλία της Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο που οι Τούρκοι τον θεωρούν σαν οθωμανικό σύμβολο, έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην μεγαλύτερη τουρκική ισλαμική εφημερίδα, την Zaman, εν όψει των ευρωεκλογών της μεθεπόμενης Κυριακής 25 Μαΐου.

Στην συνέντευξη αυτή η κ Στάμου με τον χαρακτηριστικό και έντονα επικριτικό κατά της Ελλάδας τίτλο : «Camisiz başkentin başörtülü adayı», δηλαδή, «Μαντηλοφορούσα υποψήφια σε πρωτεύουσα χωρίς Τζαμί», ρίχνει την πρώτη «βόμβα» υποστηρίζοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν εκατομμύρια μουσουλμάνοι (!!!), τα συμφέροντα των οποίων θα υποστηρίξει αν εκλεγεί στο ευρωκοινοβούλιο. Οι μουσουλμάνοι αυτοί, όπως ισχυρίζεται η εν λόγω ελληνίδα μουσουλμάνα, δεν είναι μόνο οι Τούρκοι της δυτικής Θράκης, (τους χαρακτηρίζει όλους Τούρκους ), και οι Αλβανοί μουσουλμάνοι, αλλά… εκατομμύρια άλλοι που κατοικούν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Φαίνεται πως ήδη γίναμε λοιπόν μια μουσουλμανική χώρα, σύμφωνα με την κυρία αυτή την υποψήφια των Οικολόγων και δεν το είχαμε μέχρι σήμερα αντιληφθεί! Αλλά το πιο τραγελαφικό είναι η απάντηση στην ερώτηση που της έκαναν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι γιατί είναι υποψήφια των Οικολόγων, ενός κόμματος τα μέλη του οποίου είναι αναγνωρισμένοι άθεοι, εχθροί των θρησκειών και αγνωστικιστές. Εδώ η κ Στάμου απάντησε πως σαν μουσουλμάνα ενδιαφέρεται άμεσα για το… περιβάλλον, (χα χα χα)!
Εκείνο όμως που ξεχωρίζει στην συνέντευξη της κ Στάμου στην τουρκική ισλαμική εφημερίδα, είναι ότι την υποψηφιότητα της θα υποστηρίξει με σθένος η λεγόμενη, «Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας» που έχει έδρα την Αθήνα. Εκείνη δε με την σειρά της θα αγωνιστεί με δυναμικότητα για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων που ζουν και διαβιούν στην Ελλάδα και θα καταπολεμήσει με κάθε δυνατότητα που θα της δώσει η πολιτικοποίηση της, τις φοβερές «διακρίσεις» που εφαρμόζονται στην χώρα μας σε βάρος του μουσουλμανικού πληθυσμού που αριθμεί, όπως υποστηρίζει, πολλά εκατομμύρια. Ένα άλλο σοβαρό θέμα που έθιξε η κυρία αυτή στην Zaman,είναι το ζήτημα της ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους στην ελληνική πρωτεύουσα. Εδώ κατηγόρησε έντονα την ελληνική πλευρά ότι έχει αδικαιολόγητα καθυστερήσει στην προώθηση της ανέγερσης του τζαμιού και αυτό την ίδια ώρα που ήδη στην Αθήνα λειτουργούν περί τα εκατό μουσουλμανικά τεμένη, ενώ στην Τουρκία, στην χώρα της Zaman, η τουρκική κυβέρνηση προχωρεί στο μεγάλο ανοσιούργημα της εκ νέου μετατροπής της Αγίας Σοφίας, το σύμβολο αυτό της χριστιανοσύνης, σε μουσουλμανικό τέμενος.
Αλήθεια τι έχει να πει η κυρία αυτή για τις εκατοντάδες κοπέλες που απήγαγαν οι ομόθρησκοι της στην Νιγηρία ; Για τα φρικτά εγκλήματα των ομόδοξων της κατά των χριστιανών στην Συρία ; Για τους διωγμούς των χριστιανών σε πολλές μουσουλμανικές χώρες και στην Τουρκία, (σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατες διεθνείς εκθέσεις που τονίζουν την μεγάλη θρησκευτική καταπίεση στην Τουρκία) ; Αλλά.. αυτά δεν έχουν καμία σημασία μπροστά στο «μεγάλο σχέδιο» της μετατροπής της Ελλάδας, της ελληνορθόδοξης χριστιανικής Ελλάδας, σε ισλαμική χώρα, σε μεγάλο κέντρο του ανερχόμενου Ισλάμ της Ευρώπης!
Το εντυπωσιακό είναι ότι σε αυτό η κ Στάμου βρίσκει ενθέρμους συμπαραστάτες πολλούς Έλληνες θεομπαίχτες πολιτικούς των μηνονιακών κομμάτων, αλλά και των υποτιθέμενων «δημοκρατικών αριστερών» κομμάτων, πολλούς δημάρχους που φιλοδοξούν να γεμίσουν με μιναρέδες τις πόλεις τους και το πιο θλιβερό, ακόμα και πολλούς ιεράρχες που κυριολεκτικά έχουν… «χάσει τα αυγά και τα πασχάλια», καθώς έφτασαν στο έσχατο σημείο να υποστηρίξουν την ίδρυση Ισλαμικών σπουδών στην θεολογική σχολή της Θεσσαλονίκης! Εμπρός λοιπόν έφτασε η ώρα για να «κτίσουμε» μια ισλαμική Ελλάδα με τις ευλογιές και πολλών υποκριτών πολιτικών και φαρισαίων ρασοφόρων! Και εις ανώτερα!
 
ΠΗΓΗ:http://www.agioritikovima.gr/ethnika/item/32673-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89%CE%BD

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτοί οι οικολόγοι λοιπόν...κάτι είχα ακούσει οτι είναι λέει(...έλεγε)(...η ερτ που ήταν μια φορά κι ένα καιρό ανοικτή και πολυφωνική-όσο της το επέτρεπαν-) υποκινούμενοι απο το θασοκ....μετά έπεσε το μαύρο,και κανείς δεν ασχολήθηκε με δαύτους ξανά(αλλά όχι οτι ξέχασα και αυτό που ελέχθη τότε,και μάλιστα κατα λάθος,σε νυκτερινή εκπομπή και απο αξιόλογο στόμα).
τώρα...όσοι το διαβάζετε αυτή τη στιγμή και εξακολουθείτε να θέλετε να το ξεχάσετε,είστε ελέυθεροι να το κάνετε!...μόνο μη λέτε μετά οτι δεν σας το 'πα(όχι εγώ βέβαια...είπαμε η έρτ...κάποτε..κατα τύχη..και ποτέ ξανά!).
Ακόμα κι έτσι να μην είναι πάντως,κανός χωρίς φωτιά(λένε)δεν υπάρχει...και ο λαός ξέρει απο παροιμίες.Κι αυτοί ξέρουν καλά το επικοινωνιακό(γι αυτό και οι hi tech διαφημίσεις που πήρε το μάτι μου...).
επειδή αυτές τις μέρες παρακολουθώ πολύ τηλεόραση(και με την ευχή να απεξαρτηθώ γρήγορα απο αυτό το άθλιο μέσον έτσι όπως διαμορφώνεται)θα ήθελα να σας πω πως η απορία μου είναι μία:πώς κατάφεραν να βάλουν διαφήμιση του συριζα στην νεριτ που μιλά για το μαύρο στην έρτ...?! είναι δυνατόν?...αυτό λοιπόν ονομάζεται θράσος και απο τις δύο πλευρές,και μετά τρεχάτε να τους ψηφίσετε και τους μεν και τους δέ!
εγώ προτιμώ τον Χριστό για ηγέτη,κανείς άλλος δεν μου κάνει!
κι ας αποφασίσουμε πλέον να του ρίξουμε όλοι μας ένα "δαγκωτό",διότι καταντάει βάσανο πιά η επιμονή μας στην αμαρτία!

γιώργος είπε...

Ενημερωτικό το κείμενο , σωστός κι ο πρώτος σχολιαστής.Ηγέτες θέλουμε Θεέ μας , να μας βγάλουν από το τέλμα.Σε παρακαλούμε , κάποιοι λίγοι , σε ικετεύουμε γονατιστοί ψυχή και σώμα , μην τους αφήσεις άλλο να κάνουν το κακό.Φταίξαμε και φταίμε , αλλά δείξε έλεος φιλάνθρωπε Κύριε Ιησού Χριστέ και , ναι , το πιστεύουμε , κάποιοι λίγοι , ότι μόνο Εσύ μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση.Ελέησον Κύριε.