Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Γκρεμίστε τα όλα!

Γράφει ο Αντιστράτηγος Νικόλαος Ταμουρίδης,
Επίτιμος Α' Υπαρχηγός Γ.Ε.Σ.
 
''Έστ' αν ήλιος την αυτήν οδόν ίη, τήπερ και νυν έρχεται, μήκοτε ομολογήσειν ημέας Ξέρξη. Αλλά θεοίσι τε και ήρωσι επέξιμεν αμυνόμενοι... Συ τε του λοιπού μη επιφαίνεο!'', ήταν η περήφανη απάντηση των Αθηναίων αρχόντων στον απεσταλμένο των Περσών για συνθηκολόγηση το 479 π.Χ., που σημαίνει:  ''Εφόσον ο ήλιος πορεύεται τον ίδιο δρόμο, τον οποίο ακολουθεί και τώρα, εμείς δεν πρόκειται να έλθουμε σε συμβιβασμόμε τον Ξέρξη. Αλλά θα αμυνόμαστε συνεχώς βασιζόμενοι στους ΘΕΟΥΣ και στους ΗΡΩΕΣ μας... Συ δε μη τολμήσεις να ξαναέρθεις!''
Πόσο θα θέλαμε και σήμερα οι τωρινοί μας ''άρχοντες'' να μοιάζουν με εκείνους τους παλιούς  Έλληνες! Αυτούς που τότε έδιωξαν κακήν κακώς τους απεσταλμένους και μετά ενωμένοι πολέμησαν και νίκησαν στις Πλαταιές!
Δυστυχώς όμως. Οι σημερινοί άρχοντές μας, αφού έδωσαν αμαχητί ''γην και ύδωρ'', διχάζουν το λαό και παραδίδουν τα πάντα στους σύγχρονους βαρβάρους!Κατάντησαν ραγιάδες ραγιάδων βασιλείς! Υπακούουν, σκύβουν και εκτελούν. Μαζί κι οι παρατρεχάμενοί τους, κηφήνες, βάτραχοι κι ακρίδες! Τι κυνική υποκρισία στ' αλήθεια, να επιμένουν να πιστέψουμε ότι μας ανασταίνουν σκοτώνοντάς μας!
Από την άλλη, οι σημερινοί απεσταλμένοι, άρχοντες στη θέση των αρχόντων. Έρχονται και φεύγουν όποτε θέλουν. Διαφεντεύουν, προστάζουν  και μας κουνούν το δάκτυλο απειλητικά!
Κι  οι ραγιάδες συνεχίζουν το έργο τους.
Εμπρός λοιπόν!
Εμπρός εσείς, γαλαζοπράσινες μαριονέττες της πολιτικής, θεραπαινίδες της νέας ισοπεδωτικής παγκόσμιας τάξης και του δήθεν ευρωπαϊκού ουμανισμού, και σεις οι άλλοι οι ποικιλόχρωμοι εξουσιαστές του αναρχικού εθνομηδενισμού και πάσης μορφής θιασώτες της λαθρολαγνείας. Κτυπήστε μας κι άλλο! Κι όπως λέει ο ποιητής.
 
Στα ακάθαρτα κυλήστε μαs του βούρκου
και πιο βαθειά.Πατήστε μαs με κάτι
κι από το πόδι πιο σκληρό του Τούρκ
Σ' αυτούς, τους εντολείς σας, υποκύψτε, εμάς βυθίστε!
 
Κόψτε! Κόψτε μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, επιδόματα. Κόψτε τα από όλους, εκτός από τους εαυτούς σας, τους δικούς σας και εκείνους που σας κάνουν τη δουλειά σας!
Κλείστε σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, καταστήματα, επιχειρήσεις.
Πουλήστε λιμάνια, αεροδρόμια, νησιά, οργανισμούς, τράπεζες, ορυκτό πλούτο, υδρογονάνθρακες. Εκχωρείστε κάθε δημόσια περιουσία.
Αυξήστε κι άλλο το δυσβάσταχτο χρέος και με την επιβολή του φόβου, φορολογείστε μας αφόρητα και φτωχοποιείστε μας απόλυτα. Επιβάλλετε εργασιακό μεσαίωνα.
Απαξιώστε ένοπλες δυνάμεις, σώματα ασφαλείας, εκκλησία, παιδεία, δικαιοσύνη, πολιτισμό.
Διαλύστε τον κοινωνικό ιστό, ψηφίστε αυτό το έκτρωμα που ονομάσατε ''αντιρατσιστικό νομοσχέδιο'' και ελληνοποιείστε κάθε λογής έξωθεν επιβαλλόμενους αλλοεθνείς λαθρομετανάστες.
Γκρεμίστε τα όλα! Αφανίστε κάθε τι το εθνικό, το ελληνικό, το καλό και αγαθό. Θυσιάστε τα όλα στο βωμό της παγκοσμιοποίησης και του ξένου συμφέροντος. Ώσπου να μας λυπηθεί της αγάπης ο Θεός ......
Αλλά μη ξεχνάτε κάτι! Ο λαός είναι εδώ. Και για "μούντζα' ο λαός (κατά τον Παλαμά) και για λιβάνι! Ο λαός είναι του εκδικητή το γιαταγάνι!  Έρχεται η ώρα. Το νοιώθουμε ότι δεν πάει άλλο!
Η λύση μια και μοναδική!
Όλοι εμείς, η τεράστια πλειοψηφία των υγιώς σκεπτομένων Ελλήνων, να απλώσουμε τα χέρια μας και να σχηματίσουμε την μεγάλη λυτρωτική αλυσίδα. Να γείρουμε όμως πρώτα, να ταπεινωθούμε. Άρχοντες να γίνουμε της ψυχής και της βούλησής μας, και εξουσιαστές των παθών αυτών που μας οδήγησαν σ' αυτή την τρομερή αλλοτρίωση τα τελευταία 40 χρόνια. Και έτσι λυτρωμένοι, ο καθένας από εμάς να γίνει ένας από τους αμέτρητους στύλους του μεγάλου του έργου του ενωτικού, για να στεριώσουμε αυτό το οικοδόμημα που κλυδωνίζεται και παραπαίει, να παλινορθώσουμε την ΕλλάδαΟ καιρός γαρ εγγύς!
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η "μεγάλη λυτρωτική αλυσίδα",μπορεί πανεύκολα να σπάσει,απο τη στιγμή που τους δώσαμε το δικαίωμα να μας διχάζουν με κάθε τρόπο και ευκαιρία.
δεν θα κάτσω εγώ να κάνω "αλυσίδες" με ανθρώπους που εύκολα ενθουσιάζονται και την άλλη στιγμή είναι πρόθυμοι να σε ανταλλάξουν με το πρώτο "θα",το πρώτο κόκκαλο που θα τους πετάξουν!
..γιατί αυτό γίνεται πάντοτε σ'αυτην την κακομοίρα χώρα!ο ένας πατάει πάνω στο πτώμα του άλλου!
η ιστορία το έχει επιβεβαιώσει πως η λευτεριά έρχεται ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ γιατί τον όχλο πάντα κατάφερναν να τον διχάσουν(ακόμα και με ψίχουλα!)!
γι αυτό λοιπόν λίγοι και καλοί θα βγάλουν το φίδι απο την τρούπα όταν έρθει η ώρα,κι όχι έτσι όπως φρούδα το φαντάζεσαι πως θα συμβεί!
Αλλιώς:ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ "ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΙΝΗΜΑΤΑ "ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ που είχαν ως μόνο στόχο την "εξαέρωση" της ασφυκτικής πολιτικής που σκότωσε τόσο κόσμο απο τότε που ξεκίνησε η κρίση ως σήμερα?!
όλοι βολεμένοι με κάποιο τρόπο,λούφαξαν στους καναπέδες και στο ιντερνετ(όπως έκανα και εγώ)(..και γιατί άλλωστε να αιματοκυλιστώ μονάχος μου κι ο άλλος δίπλα να καλοπερνάει..?!),και οι άλλοι μισοί απολύτως βολεμένοι,κάνουν επανάστα ψηφίζοντας τσίριζα.
Οι "επαναστάσεις" θέλουν και ποπό...κι αν δεν τον βρέξεις(λέει ο σοφός ψαράς που ξέρει απο θάλασσα και φουρτούνες)ψαράκι ΔΕΝ ΤΡΩΣ λέμε!!
"αλυσίδα" και μάλιστα "μεγάλη",με καλοπερασάκιδες επαναστάτες-προδώτες δήθεν συμπατριώτες και φιλόπατρεις εγώ δεν γίνομαι(.όπως και άλλοι πολλοί άλλωστε).
τα παιδιά των παιδιών μας και άν!,γι αυτό καλό κουράγιο και μην ονειρεύεστε αιματοχυσίες,πάει βαθειά το κακό που μας βρήκε δυστυχώς!
μόνο ο καλός Θεός μας έμεινε και η ΜΆΝΑ ΠΑΝΑΓΙΑ,πάρτε το χαμπάρι!