Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Η γιγάντωση του Ισλάμ - Πώς φτάσαμε στο μακελειό του Παρισιού


Η επίθεση στα γραφεία της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo εχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινότητα. Τουλάχιστον δώδεκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και δύο αστυνομικοί, σκοτώθηκαν σήμερα στην επίθεση που εξαπέλυσαν ένοπλοι κουκουλοφόροι στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo. Δεν εχει ξανασυμβεί κατι αντίστοιχο στην ιστορία του γαλλικού Τύπου. 

Η ισλαμοποίηση της Γαλλίας ειναι ενα φαινόμενο που επικρατεί εδω και καιρό στα γαλλικά ΜΜΕ, και προσφάτως σταδιακά εχει διαταράξη την γαλλική κοινή γνώμη. 
Η πολυπολιτισμικότητα της Γαλλίας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις Γαλλικές αποικίες οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και μουσουλμανικές χώρες. Σήμερα, μετα την επίθεση στα γραφεία της Charlie Hebdo το χάσμα μεταξύ των γάλλων υπηκοων μουσουλμάνων και των γάλλων υπήκοων χριστιανών μεγάλωσε ακόμη πιο πολυ. 

Σύμφωνα με έγγραφο των μυστικών υπηρεσιών της Γαλλίας που διερευσε στην εφημερίδα Le Figaro αυτο που συμβαίνει στο γαλλικό εκπαιδευτικό σύστημα ειναι μια μορφή γαλλικής γκετοποίησης. 
Η έκθεση αναφέρει ότι οι μουσουλμάνοι μαθητές ιδρύουν με αποτελεσματικό τρόπο μια παράλληλη ισλαμική κοινωνία εντελώς αποκομμένη απο τους μη-μουσουλμάνους μαθητές. 

Περισσότερα από 1000 γαλλικά σούπερ μάρκετ, συμπεριλαμβανομένων και μεγάλων αλυσίδων, πωλούν Ισλαμικά βιβλία που γράφουν για την τζιχάντ και τη θανάτωση των μη-μουσουλμάνων.

Η έκθεση εκτιμά ότι το 60% του πληθυσμού των φυλακών στη Γαλλία, ή η 40.000 κρατούμενοι, είναι «πολιτισμικά ή αρχικά" Μουσουλμάνοι.

Το Σωφρονιστικό ίδρυμα Fresnes κοντά στο Παρίσι, ξεκίνησε ένα πείραμα που περιλαμβάνει την απομόνωση των φανατικών Μουσουλμάνων κρατουμένων σε μια ξεχωριστή μονάδα για την αποτροπή της ριζοσπαστικοποίησης των άλλων κρατουμένων. Το απότελεσμα ηταν οι μουσουλμάνοι φυλακισμένοι να συγκρουστούν με τους φρουρούς των φυλακώνεν μέσω διαμαρτυρίας για το νέο μέτρο. 
Μια δημοσκόπηση της εταιρίας Ipsos διαπίστωσε ότι το 66% των Γάλλων πιστεύουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ξένοι στη Γαλλία, και το 59% πιστεύουν ότι «οι μετανάστες δεν προσπαθούν αρκετά σκληρά για να ενταχθούν. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 63% των Γάλλων θεωρεί ότι το Ισλάμ" δεν είναι συμβατό με τις γαλλικές αξίες. "

Ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Γαλλίας εκτιμάται ότι ανήλθε στα 6,5 εκατομμύρια το 2014. Παρά το γεγονός ότι η γαλλική νομοθεσία απαγορεύει τη συλλογή των επίσημων στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη φυλή ή τη θρησκεία των πολιτών της, η εκτίμηση αυτή βασίζεται σε διάφορες πρόσφατες μελέτες που προσπαθούν να υπολογίσουν τον αριθμό των ανθρώπων στη Γαλλία, με μουσουλμανικλη καταγωγή. 

Αυτό υπονοεί ότι ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Γαλλίας είναι σήμερα περίπου το 10% του συνολικού πληθυσμού της χώρας, περίπου δηλαδη 66 εκατομμυρια. Σε πραγματικούς όρους, η Γαλλία έχει το μεγαλύτερο μουσουλμανικό πληθυσμό στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ως εκ τούτου, το Ισλάμ ήταν πάντα θέμα σε πρωτοσέλιδα των εφημερίδων κατά τη διάρκεια του 2014.

Το χρονικό των γεγονότων που έφτασε στα τραγικά γεγονότα του μακελειου στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo

Ιανουάριος - Την 1η Ιανουαρίου ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μ. Βαλ ανακοίνωσε πως πυρπολήθηκαν συνολικά στη Γαλλία 1.067 αυτοκίνητα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στη Γαλλία πυρπολούνται κάθε χρόνο περί τα 40.000 αυτοκίνητα. Οι πυρπολήσεις είναι συνήθως αποτέλεσμα συγκρούσεων μεταξύ αντιπάλων μουσουλμανικών φατριών. Στις 6 Ιανουαρίου 2014 δύο 15χρονα αγόρια, από την Τουλούζ έγινε γνωστό πως εντάχθηκαν στις τάξεις των τζιχαντιστών – οι νεαρότεροι υπήκοοι ευρωπαϊκού κράτους που κάνουν κάτι τέτοιο, μέχρι στιγμής. Λίγες μέρες αργότερα, ο Γάλλος πρόεδρος παραδέχτηκε πως τουλάχιστον 700 Γάλλοι υπήκοοι πολεμούν στις τάξεις των τζιχαντιστών, εκ των οποίων πάνω από 12 είναι ανήλικοι. Στις 8 Ιανουαρίου 2014 γαλλικό δικαστήριο καταδίκασε Γαλλίδα προσήλυτη στο Ισλάμ διότι φορούσε μπούργκα και απείλησε αστυνομικούς.

Φεβρουάριος - Τον Φεβρουάριο του 2014 Γάλλοι ισλαμιστές απείλησαν το περιοδικό Charlie Hebdo, τα γραφεία του οποίου έγινα στόχος σήμερα, κατηγορώντας το για βλασφημία. Τα γραφεία του περιοδικού είχαν γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης και τον Νοέμβριο του 2011. Αργότερα η γαλλική αστυνομία συνέλαβε νεαρό μουσουλμάνο που ετοιμαζόταν να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση. Ο νεαρός είχε στην κατοχή του 900 κιλά εκρηκτικών. Στα τέλη του ίδιου μήνα οι γαλλικές αρχές συνέλαβαν ένα 14χρονο κορίτσι που προσπαθούσε να πάει στην Τουρκία και από εκεί στην Συρία για να ενταχθεί στους τζιχαντιστές.

Μάρτιος - Τον Μάρτιο του 2014 υπήρξαν ανοικτές απειλές μουσουλμάνων για τρομοκρατικά κτυπήματα στη Γαλλία και για δολοφονία του προέδρου Ολάντ, ενώ ένας Γάλλος προσήλυτος συνελήφθη για διασπορά ισλαμιστικής προπαγάνδας και απειλών μέσω διαδικτύου, ενώ υπήρξαν και άλλα παρόμοια περιστατικά, από ισλαμικές οργανώσεις που δρουν στη Γαλλία. Στις 31 Μαρτίου συνελήφθησαν τέσσερις μουσουλμάνοι ηλικίας 13-17 ετών, τουρκικής και μαροκινής καταγωγής, για τον ομαδικό βιασμό νεαρής Γαλλίδας. Οι νεαροί είπαν στην αστυνομία πως όλες οι δυτικές γυναίκες είναι πόρνες και ο βιασμός τους αξίζει. 

Απρίλιος - Τον Απρίλιο, ένα εμπιστευτικό έγγραφο πληροφοριών που διέρρευσαν στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro έδειξε ότι μια μορφή της μουσουλμανικής γκετοποίησης κερδίζει έδαφος μέσα στο γαλλικό σχολικό σύστημα. Η έκθεση αναφέρει ότι μουσουλμάνοι μαθητές ιδρύουν μια παράλληλη μουσουλμανική κοινωνία εντελώς αποκομμένη από μη-μουσουλμάνους μαθητές.

Το έγγραφο που ηταν 15 σελίδες, με ημερομηνία 28 Νοεμβρίου 2013, περιλαμβάνει 70 παραδείγματα- την μαντίλα στο σχολείο, halal γεύματα σε καφετέριες, χρόνιες απουσίες κατά τη διάρκεια μουσουλμανικών θρησκευτικών γιορτών, μυστικές προσευχές σε γυμναστήρια ή διαδρόμους, και ούτω καθεξής - της τάσης του εξισλαμισμού στα σχολεία σε όλη τη Γαλλία.

Το έγγραφο αναφέρει ότι οι μουσουλμάνοι έχουν εμπλακεί σε έναν «πόλεμο φθοράς» με στόχο την «αποσταθεροποίηση του διδακτικού προσωπικού." Προσθέτει ότι οι μουσουλμάνοι φονταμενταλιστές καταστρατηγούν το νόμο που απαγορεύει τα θρησκευτικά σύμβολα στα σχολεία, και ότι οι αυτοαποκαλούμενοι "νέοι εκφραστές της Ορθοδοξίας” σε πολλά σχολεία, ασκούν πίεση στις μουσουλμάνες.

Στις 23 Απριλίου, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Bernard Cazeneuve παρουσίασε μια στρατηγική για την καταπολέμηση της ριζοσπαστικοποίησης που ειχε ως στόχο γάλλους πολίτες που ήθελαν να διεξάγουν τζιχάντ στη Συρία και άλλες ζώνες συγκρούσεων στον μουσουλμανικό κόσμο. Το σχέδιο έχει επίσης ως στόχο την καταπολέμηση της ριζοσπαστικοποίησης των νεαρών Γάλλων μουσουλμάνων στα πρώιμα στάδια της κατήχησης.

Ένας εμπειρογνώμονας της αντιτρομοκρατίας σε συνέντευξη από την εφημερίδα Le Parisien είπε ότι πίστευε οτι το σχέδιο αποσκοπεί πρωτίστως να καθησυχάσει το κοινό “αλλά από την άποψη της αποτελεσματικότητας στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, το αποτέλεσμα είναι μηδέν."

Στις 26 Απριλίου, το γερμανικό ειδησεογραφικό περιοδικό Focus ανέφερε ότι η γαλλική κυβέρνηση κατέβαλε 18 εκατομμύρια δολάρια στο Ισλαμικό Κράτος [ISIS] για την απελευθέρωση των τεσσάρων Γάλλων δημοσιογράφων που κρατούνται σε αιχμαλωσία στη Συρία για περισσότερο από 10 μήνες.

Επικαλούμενο πηγές του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, το Focus, δήλωσε ότι τα χρήματα παραδόθηκαν προσωπικά από τον Γάλλο Υπουργό Άμυνας Jean-Yves Le Drian. Γάλλοι αξιωματούχοι αρνήθηκαν καταβλήθηκαν λύτρα, αλλά η γαλλική εφημερίδα Le Parisien έγραψε: “. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η DGSE [γαλλική υπηρεσία πληροφοριών εξωτερικού] διαπραγματεύθηκε απευθείας με την ομάδα ανταρτών και δεν μπορεί να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η έγινε η πληρωμή. “

Μάιος - Τον Μάιο του 2014 η Europol ανέφερε πως στη Γαλλία έλαβαν χώρα 63 επιθέσεις σχετιζόμενες με την τρομοκρατία. Στη Γαλλία έγιναν 225 συλλήψεις. Στις 24 Μαΐου ένας Γάλλος τζιχαντιστής σκότωσε τρία άτομα στο εβραϊκό μουσείο των Βρυξελλών


Ιούνιος - Τον Ιούνιο, ο πρωθυπουργός Manuel Valls αύξησε τις ανάγκες της κυβέρνησης σχετικά με τον αριθμό των γάλλων υπηκόων που αγωνίζονταν στη Συρία σε 800, συμπεριλαμβανομένων και 30 που έχασαν την ζωή τους στη σύγκρουση. Ο Valls δήλωσε:

“Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ πρόκληση αυτού του είδους. Είναι χωρίς αμφιβολία η πιο σοβαρή απειλή που αντιμετωπίζουμε. Πρέπει να εξασφαλιστεί η επιτήρηση εκατοντάδων γαλλων και ευρωπαίων που σήμερα αγωνίζονται στη Συρία."

Στις 8 Ιουνίου, ένας 28χρονος μη-μουσουλμανος στην βορειοανατολική πόλη της Ρεμς δέχθηκε επίθεση σε ένα τρένο από δύο μουσουλμάνους οι οποίοι δήλωσαν ότι ήταν αναστατωμένος ότι έτρωγε ένα σάντουιτς με ζαμπόν στην παρουσία τους.

Ιούλιος - Την 1η Ιουλίου, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εχει επικυρώσει τον γαλλικό νόμο που απαγορεύει την Ισλαμική μπουργκα. 
Με ψήφους 15-2, οι δικαστές έκριναν ότι η απαγόρευση δεν παραβιάζει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Η απόφαση απέρριψε μια υπόθεση που ασκήθηκε από μια Γαλλίδα κατά του κράτους για παραβίαση της θρησκευτικής ελευθερίας.

Στις 9 Ιουλίου, προέκυψε ότι ένας 29χρονος χασάποης απο την Αλγερία που ζουσε στη νοτιοανατολική γαλλική πόλη της Vaucluse, και ένα «ανώτερο στέλεχος» της αλ-Κάιντα στο Ισλαμικό Μαγκρέμπ [AQIM], σχεδίαζαν να ανατινάξουν τον Πύργο του Άιφελ και το Μουσείο του Λούβρου. Ο άνδρας, γνωστός μόνο ως Αλί Μ, ήταν ηταν καθοδον να εκπαιδεύσει τζιχαντιστές στη νότια Αλγερία, όταν συνελήφθη.

Στις 22 Ιουλίου, το Διοικητικό Δικαστήριο της Λυών ανέτρεψε προηγούμενη απόφαση από το Διοικητικό Δικαστήριο της Γκρενόμπλ, που έλεγε οτι ο διευθυντής του σωφρονιστικού ιδρύματος Saint-Quentin-Fallavier στην πόλη του Isère έπρεπε να σερβίρει halal γεύματα σε μουσουλμάνους κρατούμενους. Το δικαστήριο στη Λυών διαπίστωσε ότι, επειδή υπάρχει ήδη μια εναλλακτική λύση για χορτοφάγους, ένα επιπλέον halal γεύμα είναι περιττό. 

Επίσης, τον Ιούλιο, προέκυψε ότι περισσότερα από 1.000 γαλλικά σούπερ μάρκετ, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων αλυσίδων, πωλούσαν βιβλία που έγραφαν για τζιχάντ και τη θανάτωση των μη-μουσουλμάνων. 

Αύγουστος - Τον Αύγουστο του 2014 δημοσκόπηση έδειξε πως το 15% των κατοίκων της Γαλλίας υποστηρίζει τους τζιχαντιστές. Φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία αυτών είναι μουσουλμάνοι που ζουν στη Γαλλία. Το ποσοστό στους νέους μουσουλμάνους, μεταξύ 18-24 ετών έφτανε το 27%. Στις 22 Αυγούστου η γαλλικές αρχές συνέλαβαν δύο μουσουλμάνες έφηβες, 15 και 17 ετών, πριν πραγματοποιήσουν βομβιστική επίθεση.

Σεπτέμβριος - Την 1η Σεπτέμβριο οι αρχές δεν επέτρεψαν σε έναν μουσουλμάνο μηχανικό να εισέλθει σε πυρηνικές εγκαταστάσεις, στην Καμπανία. Ο εν λόγω μηχανικός είχε διασυνδέσεις με τζιχαντιστικές οργανώσεις. Ο ίδιος κατέφυγε σε γαλλικό δικαστήριο, κάνοντας λόγο για ισλαμοφοβία, αλλά το δικαστήριο επικύρωσε την απόφαση των αρχών. Τον ίδιο μήνα έλαβε χώρα επεισόδιο στο πανεπιστήμιο της Σορβόνης, μεταξύ Γαλλίδας καθηγήτριας και μουσουλμάνας φοιτήτριας, με αφορμή τη μαντήλα που φορούσε η τελευταία. Ο πρύτανης του πανεπιστημίου ζήτησε δημόσια συγνώμη για την απόφαση της καθηγήτριας να αποβάλει από το τμήμα της τη φοιτήτρια. Η καθηγήτρια όμως ενήργησε βάσει του νόμου του 2004 που απαγορεύει την ισλαμική μαντήλα σε δημόσιους χώρους στη Γαλλία. Στα τέλη Σεπτεμβρίου μια 11μελής μουσουλμανική οικογένεια, έφυγε για την Συρία, για να πολεμήσει υπέρ των τζιχαντιστών.

Οκτώβριος - Τον Οκτώβριο, προέκυψε ότι περισσότερο από το ήμισυ των κρατουμένων στις γαλλικές φυλακές είναι μουσουλμάνοι. Τα “σοκαριστικά στοιχεία” εμφανίστηκαν σε μια έκθεση του Guillaume Larrivé, αναπληρωτή με την Ένωση για ένα Λαϊκό Κίνημα [UMP], ως μέρος ενός “σχεδίου δράσης” για την αντιμετώπιση της Ισλαμικής ριζοσπαστικοποίησης στις γαλλικές φυλακές. Η έκθεση εκτιμάται ότι το 60% του πληθυσμού των φυλακών στη Γαλλία, ή 40.000 κρατούμενοι, είναι «πολιτισμικά ή αρχικά Μουσουλμάνοι.

Στις 4 Οκτωβρίου, οι διαχειριστές της Όπερας του Παρισιού εξέδωσαν σημείωμα στο προσωπικό τους και διέταξαν να αρνηθεί η είσοδος σε άτομα που το πρόσωπο τους ειναι καλυμμένο. Η κίνηση αυτή έγινε αφου μια μουσουλμάνα, προφανώς πλούσια τουρίστρια από τον Περσικό Κόλπο, κλήθηκε να φύγει απο μια παράσταση της La Traviata στην Όπερα της Βαστίλης στις 3 Οκτωβρίου αφότου εθεάθη να κάθεται στην πρώτη σειρά φορώντας πέπλο στο πρόσωπο. Νόμος του 2010 απαγορεύει τους πάντες να φορούν ρούχα που κρύβουν το πρόσωπο σε δημόσιο χώρο.

Στις 13 Οκτωβρίου, κάτοικοι στην ανατολική πόλη του Στρασβούργου ειδοποίησαν την αστυνομία ότι είδαν μια ομάδα ερασιτεχνών τζιχαντιστών κατα την διάρκεια παραστρατιωτικής εκπαίδευσης σε πάρκο φωνάζοντας "Αλλάχ Ακμπάρ" ("Ο Αλλάχ είναι μεγάλος”) και κρατόντας ψεύτικα πολυβόλα. Όταν η αστυνομία έφτασε στο πάρκο, μια ομάδα επτά Μουσουλμάνου τους απείλησε, αποκαλώντας τους “άπιστους” και φωνάζοντας οτι θα “εκδικηθούν τους νεκρούς μουσουλμάνους αδελφούς τους.”

Νοέμβριος - Τον Νοέμβριο Γάλλοι υπήκοοι τζιχαντιστές που πολεμούν στην Συρία, ανάρτησαν προπαγανδιστικό βίντεο, με το οποίο καλούσαν τους μουσουλμάνους της Γαλλίας να εκτελέσουν επιθέσεις στη Γαλλία. “Ο Αλλάχ διατάζει. Πολεμήστε μέσα στη Γαλλία. Τρομοκρατήστε τους. Μην τους αφήσετε να κοιμηθούν από τον φόβο και τον τρόμο. Σκοτώστε τους και πτύστε τους κατά πρόσωπο, πατήστε τους με τα αυτοκίνητά σας”, έλεγε το μήνυμα.

Στις 13 Νοεμβρίου ο πρώτος Γάλλος τζιχαντιστής που συνελήφθη μετά τη επιστροφή του από την Συρία, δικάστηκε και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 ετών. Ο κορεατικής καταγωγής Γάλλος, προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ και πήγε στην Συρία το 2012. Τον ίδιο μήνα, μεγάλη δημοσκόπηση στη Γαλλία, έδειξε πως οι μουσουλμάνοι της χώρας έχουν έντονα αντισημιτικά αισθήματα. Η δημοσκόπηση έδειξε πως το 51% των Γάλλων μουσουλμάνων είναι εχθρικά διακείμενοι έναντι των Εβραίων. Το ποσοστό άγγιζε το 63% στις τάξεις των θρησκευόμενων μουσουλμάνων.

Στις 23 Νοεμβρίου η γαλλική αστυνομία έκλεισε μια φιλοπαλαιστινιακή φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία όμως συγκέντρωνε χρήματα υπέρ των τζιχαντιστών. Είχε συνολικά συγκεντρώσει 100.000 ευρώ.

Δεκέμβρης - Τον Δεκέμβριο δικαστήριο στη Ναντ διέταξε τις δημοτικές αρχές να απομακρύνουν τη φάτνη που υπήρχε μπροστά στο δημαρχείο, γιατί ενοχλούσε τους μουσουλμάνους. Ο δήμαρχος τοποθέτησε τη φάτνη εντός του δημοτικού μεγάρου. Ωστόσο το συμβάν προκάλεσε έντονα αντί-ισλαμικά αισθήματα. Στις 9 Δεκεμβρίου σε μικρή πόλη της βόρειας Γαλλίας δημιουργήθηκε ένταση όταν ο δήμος αρνήθηκε να προμηθεύσει τους μουσουλμάνους μαθητές των σχολείων της πόλης με ειδικές μερίδες φαγητού. “Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε τις καντίνες των σχολείων να προετοιμάζουν ειδικά γεύματα για 27 μόνο μουσουλμάνους μαθητές”, είχε πει ο δήμαρχος, προκαλώντας την οργή των μουσουλμάνων.

Στις 17 Δεκεμβρίου οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν πως απέτρεψαν πέντε επιθέσεις μουσουλμάνων τρομοκρατών και εξουδετέρωσαν 13 δίκτυα τζιχαντιστών στη χώρα, στο διάστημα Αύγουστος 2013 – Δεκέμβριος 2014. Ανακοίνωσαν όμως, επίσης, πως τουλάχιστον 1.500 κάτοικοι Γαλλίας βρίσκονται, πλέον, στην Συρία και το Ιράκ. Οι αρχές υπολόγισαν σε 60 τους Γάλλους τζιχαντιστές που είχαν χάσει τη ζωή τους, μέχρι εκείνη την στιγμή. Άλλοι 185 επέστρεψαν στη Γαλλία. Από τους Γάλλους τζιχαντιστές το 1/3 αφορά νέους προσήλυτους.

Στις 20 Δεκεμβρίου ισλαμιστής εξτρεμιστής εισέβαλε σε αστυνομικό τμήμα και μαχαίρωσε τρεις αστυνομικούς, φωνάζοντας “Αλαχού Ακμπάρ”. Επρόκειτο για έναν 20χρονο, γεννημένο στο Μπουρούντι της Αφρικής, ο οποίος έπεσε, τελικά, νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών. Την επομένη, 21η Δεκεμβρίου, ένας άλλος μουσουλμάνος, φωνάζοντας “Αλαχού Ακμπάρ” όρμησε με το αυτοκίνητό του κατά πεζών, στην πόλη της Τζιχάντ, τραυματίζοντας 11 άτομα. Λίγες ημέρες αργότερα ο γνωστός Γάλλος συγγραφέας κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο, στο οποίο προβλέπει πως σε 10 χρόνια, το πολύ, η Γαλλία θα βρίσκεται υπό μουσουλμανικό έλεγχο.

ΠΗΓΗ: (στα ελληνικά) http://www.onalert.gr/stories/h-gigantwsh-tou-islam-pws-ftasame-sto-makeleio-tou-parisiou/39836
ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ: http://www.gatestoneinstitute.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: