Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Καλοκαιρινό Αφιέρωμα στο ΟΠΟΥ ΓΗΣ

Ξεκίνησε στο ΟΠΟΥ ΓΗΣ την 1η Ιουλίου και θα συνεχιστεί μέχρι και την πρώτη Αυγούστου το μεγάλο καλοκαιρινό μας αφιέρωμα. Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ραδιοφωνικών μας συναντήσεων (12 τα μεσάνυχτα Δευτέρα με Παρασκευή) θα ακούμε αρχειακό υλικό που είχαμε συγκεντρώσει κατά την περιοδεία μας στις Κυκλάδες το 2006.
Συγκεκριμένα θα ακούσουμε ηχογραφημένες συζητήσεις, ξεναγήσεις και ιστορικές αναδρομές από τη Νάξο, την Πάρο και τη Σαντορίνη. Όπως και τότε, έτσι και τώρα, επιλέγουμε τρία γνωστά και τουριστικά νησιά της Πατρίδας μας για να δείξουμε και την άλλη τους πλευρά. Την πνευματική και προσκυνηματική τους πλευρά. Σημαντικά και ιστορικά προσκυνήματα, αλλά και Άγιοι της Εκκλησίας μας, που ίσως οι πιο πολλοί δεν γνωρίζουν ότι θα μπορούσαν να συναντήσουν στα νησιά αυτά.
Ακολουθήστε μας σε αυτό το ραδιοφωνικό καλοκαιρινό οδοιπορικό κάθε βράδυ στην Πειραϊκή Εκκλησία και στείλτε μας και δικές σας σκέψεις, εντυπώσεις, φωτογραφίες, ηχογραφημένα στιγμιότυπα από τα νησιά αυτά και από όπου αλλού εσείς βρίσκεστε, ΟΠΟΥ ΓΗΣ, στις Ορθόδοξες Γειτονιές του Πλανήτη!
Περιμένουμε mail σας στο opougis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: