Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Για μία υποψηφιότητα στον Πειραιά


Λάβαμε το παρακάτω άρθρο της κας Αθηνάς Κατσαφάδου, τέως Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Υποψήφιας Διδάκτορος Κοινωνιολογίας σχετικό με την υποψηφιότητα της. κ. Ρεπούση στον Πειραιά.


Η κυρία Ρεπούση υποψήφια στην Α’ Πειραιά με το ψηφοδέλτιο του κου Φώτη Κουβέλη, ιδρυτού του κόμματος της «Δημοκρατικής Αριστεράς»  και υπεύθυνη Παιδείας του εν λόγω νεότευκτου κόμματος διεκδικεί την ψήφο μας. Γιατί όμως;
Ποια η προσφορά της στον Ελληνικό Λαό και στον Ελληνικό Έθνος; Η εν λόγω κυρία έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο με το βιβλίο της ΣΤ’ Δημοτικού των ετών 2006 – 7 και την περίφημη φράση “Συνωστισμός της Σμύρνης”. Το βιβλίο αυτό τελικώς....
απεσύρθη της κυκλοφορίας αφού είχε κάνει άνω κάτω την Ελληνική Κοινωνία. Ο Κώστας Ζουράρις απάντησε διεξοδικότατα στο βιβλίο της Ρεπούση και των ομοϊδεατών της με το εξαιρετικό
βιβλίο του «Βέβηλα, Κίβδηλα, Σκύβαλα άλλως η Νατοκεμαλική Συμμωρία της “Ιστορίας” για την ΣΤ’ Δημοτικού».
Η κα Ρεπούση ζητά την ψήφο μας γιατί στη σελίδα 109 του βιβλίου της αναφέρει «Οι Έλληνες το 1940-1 απομακρύνουν τα Ιταλικά στρατεύματα από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα» . Πως τα απομακρύνουν; Με τι τρόπο; Όχι κατετρόπωσαν, όχι νίκησαν, όχι ταπείνωσαν την επιθετική Ιταλική Αυτοκρατορία αλλά απεμάκρυναν!!
Στη σελίδα 100 του ιδίου βιβλίου αναφέρει: «Στις 27 Αυγούστου του 1922 ο Τουρκικός Στρατός μπαίνει στη Σμύρνη. Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται προσπαθώντας να μπουν στο λιμάνι…». Από το Ολοκαύτωμα, τους βανδαλισμούς, τους βιασμούς και τις βιαιοπραγίες των Τούρκων κατά των Ελλήνων βρήκε το άχρωμο και άοσμο ρήμα «συνωστίζονται»! Της λείψανε τα ρήματα?
Στη σελίδα 32 «ένοπλή αντίσταση θεωρείται και η δράση των κλεπτών (με μικρό κ). Οι κλέφτες ……κάνουν επιθέσεις σε κρατικούς αξιωματούχους …..αρπάζοντας χρήματα, όπλα και τρόφιμα». Δηλαδή ποιοι είναι οι «κρατικοί αξιωματούχοι»; Τούρκοι ή Έλληνες ή αξιωματούχοι του ΟΗΕ; Προφανώς για την υποψήφια της περιφέρειας μας οι Τούρκοι Αξιωματούχοι είναι οι Νόμιμοι Κρατικοί αξιωματούχοι! Και ποιανού κράτους κυρία υποψήφια ήτανε νόμιμοι αξιωματούχοι, του ανύπαρκτου δικού τους ή της σκλαβωμένης χώρας μας; Και επομένως οι Κλέφτες, η ένδοξη Κλεφτουριά μας ήταν κοινοί κλέφτες. Τέσσερις αιώνες επικής αντιστάσεως της Κλεφτουριάς μας καταλήγουν στο βιβλίο της κυρίας υποψήφιας κοινοί άρπαγες – κλέφτες του ποινικού κώδικα. Οι Κλέφτες μας από δολιοφθορείς του κατακτητή παρουσιάζονται ως κοινά κλεφτρόνια που επιτίθενται σε νόμιμους κρατικούς αξιωματούχους, ώστε η έννοια του εξεγερμένου ενάντια στον κατακτητή να καταλήξει στο σχήμα “παράνομος εναντίον νόμιμου κατόχου της Εξουσίας”. Η αποθέωση της εθελοδουλίας της συγγραφέως και νυν υποψήφιας στην Ά Πειραιά !!
Ζητεί την ψήφο μας επειδή στη σελίδα 36 για το Μεσολόγγι αναφέρει «….Η θέση του Μεσολογγίου δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Αναγκάζονται τελικά σε ηρωική έξοδο τον Απρίλιο του 1826″ Έτσι απλά “αναγκάζονται». Με αυτά τα ανύπαρκτης σημαντικής ρηματάκια της που τα δανείζεται από τον Ουγγρο-εβραίο Τζώρτζ Σόρος και την παγκοσμιοποίηση.
Τρώγανε ποντίκια ωρέ, γι’ αυτό αναγκάζονταν. Ποντίκια! Βεβαίως για τον Καψάλη που έβαλε μπουρλότο, για τον Μιαούλη που έβαλε τα κλάματα επειδή δεν μπόρεσε να ξανασπάσει τον αποκλεισμό ούτε λέξη!!
Στη σελίδα 14 αναφέρει όπου και που αποδεικνύει την απροσμέτρητη δυτικοπληξία της «στα 50 χρόνια που ακολουθούν τη Γαλλική Επανάσταση ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός γίνεται ο ιδανικός πολιτισμός για όλους».  Και απαντάει πάλι ο Κώστας Ζουράρις “Ποιούς όλους;” Από το 1789 μέχρι το 1840 της περιοδολογήσεώς σας, οι Ναπολεόντειοι Πόλεμοι υπήρξαν οι μεγαλύτεροι σφαγείς της ανθρωπότητας που προκάλεσαν φρίκη σε όλο τον πολιτισμένο και μη κόσμο. Εκατομμύρια μεταναστών φεύγουν από τη βάρβαρη Ευρώπη για να βρουν καταφύγιο σε νέες χώρες. Στην ίδια περίοδο (1789- 1840) οι Άγγλοι επιβάλλουν τον πόλεμο του οπίου στη Κίνα, αναγκάζοντας τους Κινέζους να μεταβληθούν σε οπιομανείς στο όνομα της ελευθερίας του εμπορίου (!!!) καταλαμβάνοντας το Χονγκ Κογκ και το Μακάο”.  Την ίδια εποχή οι Γάλλοι, Ολλανδοί, Πορτογάλοι, Άγγλοι επιβάλλουν παγκοσμίως μια κτηνώδη αποικιοκρατία, σφάζοντας τους τοπικούς πληθυσμούς και οργανώνοντας τη μεγαλύτερη μεταφορά δούλων από την Αφρική στη Λατινική και Βόρεια Αμερική. Η γενοκτονία αυτή και το δουλεμπόριο των νέγρων έχουν χαρακτηριστεί επισήμως από τον ΟΗΕ ως τυπική εκδήλωση Παγκόσμιας Γενοκτονίας.
Τη ίδια στιγμή η Ινδία στενάζει υπό τον αγγλικό ζυγό της εταιρείας των Ανατολικών Ινδιών και μαστίζεται παντού από τις μεγαλύτερες σιτοδείες και πείνες από ασιτία στο πλανήτη, διότι οι Εγγλέζοι επιβάλλουν μονοκαλλιέργεια βάμβακος και τσαγιού τα οποία ως γνωστόν είναι προϊόντα της Φύσης, με την ιδιομορφία όμως να μην τρώγονται….. Πριν από τους Άγγλους οι Ινδοί έτρωγαν.
Σελίδα 22 «σημαντική είναι η προσφορά των δασκάλων του Γένους… Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι Κοσμάς ο Αιτωλός και ο Αδαμάντιος Κοραής».
Γιατί δεν αναφέρει η κυρία υποψήφια ότι ο Κοσμάς ο Αιτωλός είναι Ιερομόναχος; Διότι έτσι θα αναδειχθεί η Ορθοδοξία την οποία η υποψήφια αντιμάχεται.
Απαντάει πάλι ο Ζουράρης:
“Ο Αδαμάντιος Κοραής από το Παρίσι καθ’ όλη τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης δίνει Οδηγίες! Ενώ ο Άγιος Πατροκοσμάς ο Αιτωλός επί 18 χρόνια διέτρεχε όλη τη δυτική Ελλάδα επανεξελληνίζοντας τους Έλληνες που είχαν πέσει σε βαθειά αγραμματοσύνη και μιλούσαν Τουρκοβενετσιανοαρβανίτικα, να τους λέει να χτίζουν σχολειά και όχι εκκλησίες γιατί είχαν αρκετές και στο τέλος οι Τούρκοι να τον κρεμούν από ένα δένδρο. Είναι το ίδιο για την κυρία υποψήφια οι δύο περιπτώσεις;
Που είναι η επιστημονική «διάκρισις και η αντικειμενικότης»;
Είναι μερικά από τα ανεπιστημονικά και προπαγανδιστικά της αποδομητικής μεταμοντέρνας σχολής που περιέχονται στο βιβλίο της εν λόγω υποψήφιας ανήκουσας προφανώς στην “εκσυγχρονιστική πτέρυγα του Σημιτισμού” υποστηριχθείσα απ’ αυτόν και προωθηθείσα προκλητικώς μιας και είχε γερές πλάτες. Παγκοσμοιοποιητικές. Άρα ανθελληνικές. Δεν είναι τυχαίο ότι στο κόμμα του κ. Κουβέλη έχουν βρει προστασία όλα τα σταγονίδια του Σημιτισμού. Όλοι αυτοί που πρωταγωνίστησαν στην καταστροφή της Χώρας μας. Και κυρίως στη δημιουργία σύγχυσης και παραπληροφόρησης σε σχέση με την ιστορική ταυτότητα του ελληνισμού και την χιλιάδων ετών συνέχειάς του. Γι’ αυτό απαξιώνουν τη μεγάλη Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Βυζάντιο) των 1122 ετών και κάτι μηνών. Όλοι αυτοί χρησιμοποιούνται από το σημερινό διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό σύστημα που τους προωθεί και στο αντιμνημονιακό μπλοκ. Θα είναι η αυριανή πατερίτσα του. Η συγκεκριμένη υποψήφια ανερυθρίαστα προωθείται προκειμένου εφόσον εκλεγεί να νομιμοποιήσει δια της εκλογής της την προώθηση της γενοκτονίας της ιστορικής μνήμης των παιδιών μας που αποπειράθηκε μέσω του βιβλίου της.
Η κυρία Ρεπούση και οι φίλοι της κκ Λιάκος, Βερέμης – αυτός, του ΕΛΙΑΜΕΠ- Κουλούρη, Δραγώνα, Φραγκιαδάκη, Ψυλλάκη, κλπ σε όποιον κάνει κριτική στα κατασκευάσματά τους τον θεωρούν συλλήβδην “εθνικιστή”. Αυτό είναι μέρος της προπαγάνδας τους, χρηματοδοτούμενης βεβαίως βεβαίως. Διότι κάποιοι επενδύουν στην μετάλλαξή μας, και πλήττουν το DNA της ιστορικής μας μνήμης. Όσοι τους χαλάνε τη δουλειά τους βρίζουν φασίστες.
Εδώ κρίνουν οι ομοϊδεάτες της κας υποψήφιας ως εθνικιστές τον Παλαμά, τον Σεφέρη, τον Ρίτσο, τον Ελύτη και ομιλούν δημοσίως περί αθεράπευτης νεκροφιλίας του έργου τους! Οι ίδιοι αυτοί, προωθημένοι από το Σημιτικό καθεστώς γίνονται έξαλλοι με λέξεις όπως έθνος, πατριωτισμός, σημαία Ορθοδοξία.
Ξεχνούν όμως αυτοί οι δήθεν αριστεροί ότι το αρκτικόλεκτο Ε.Α.Μ σήμαινε Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο.
Τι κρατούσε ο Άρης Βελουχιώτης όταν έμπαινε στα χωριά? Την Ελληνική σημαία κρατούσε και το πρώτο που έκανε ήταν να πάει στην Εκκλησία να προσκυνήσει. Το ίδιο δεν έκανε ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης και ο Αθανάσιος Διάκος και …….όλη η ηρωική κλεφτουριά μας.
Έχουσα η κα υποψήφια όλα τα μεγάλα κανάλια στο πλευρό της “μεγάλους” δημοσιογράφους και παγκόσμιες πλάτες χλευάζουν το Κρυφό Σχολιό και την θρησκευτικότητα των Ελλήνων. Διότι γνωρίζουν την εκ της θρησκευτικότητας μονάκριβη συνεκτικότητα των Ελλήνων. Και για αυτό την κτυπούν αποκηρύσσοντάς την παντοιοτρόπως.
Αυτές οι δυνάμεις της Νέας Τάξης στις οποίες ανήκει η κα Ρεπούση πλήττουν με κάθε μέσο αυτή τη συνεκτικότητα και προσπαθούν να θεμελιώσουν την ασυνέχεια του Ελληνισμού.
Εγώ, αγωνιζόμενη υπέρ του αντιμνημονιακού αγώνα του λαού μας και εναντίον των ξένων δυνάμεων που αποικιοποιούν τη χώρα μας και πλήττουν την εθνική ανεξαρτησία μας και την εθνική αξιοπρέπειά μας θέλω να επισημάνω πως η δια της ψήφου μας επιλογή τέτοιων προσώπων όπως η ανωτέρω υποψήφια δύναται να θεωρηθεί και θα θεωρηθεί ως νομιμοποίηση των παραπάνω απόψεων που προωθούν την γενοκτονία της ιστορικής μνήμης του λαού μας.

Αθηνά Κατσαφάδου, δικηγόρος, 3.5.2012, τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Υποψήφια Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΥΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ώρα για Ρεπούση!

http://www.youtube.com/watch?v=GhJG0rZR6vA

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟ youtube. ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΥΜΠΑΣ Ο ΕΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. "ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤ." Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ 1500 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΗΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ.ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗΝΗΣ.