Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Η Θράκη κινδυνεύει να μείνει χωρίς Έλληνα Χριαστιανό βουλευτή...

Μας ήρθε η παρακάτω είδηση από τον ακροατή μας Σ.Μ.. Έχει αναρτηθεί στο on-news.gr και οι πληροφορίες που δίνει για τη Θράκη είναι αποκαρδιωτικές. Μεταφέρουμε την είδηση με κάθε επιφύλαξη. Το θέμα της Θράκης είναι εξαιρετικά λεπτό. Αλλά δυστυχώς τα κόμματα, στον αγώνα τους να κερδίσουν ψήφους, το μόνο που κάνουν είναι απλώς να ανέχονται (αν όχι να υποστηρίζουν) την τουρκοποίησή της. Στο τέλος της είδησης θα βρέιτε ένα link με ένα παλαιότερο βίντεο από τους υποψήφιους των κομμάτων (και όχι μόνο) να μιλάνε στα τουρκικά και να φανατίζουν τα μέλη της μειονότητας: «κατάρα σε κάθε γκιαούρη Χριστιανό».
Η είδηση έχει ως εξής:

«Όπως όλα δείχνουν με τις επιλογές που έκανα τα κόμματα στις λίστες τους στο Νομό Ροδόπης, ενδέχεται για πρώτη φορά να μην εκλεγεί χριστιανός βουλευτής. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Το ΠΑΣΟΚ τοποθέτησε επικεφαλής τον Α.Χατζηοσμάν. Έτσι φαίνεται να είναι σίγουρη η εκλογή από τους δύο νομούς της Θράκης του Χ. Ζεϊμπέκ στην Ξάνθη και των Α. Χατζηοσμάν και Ι. Αχμέτ (ΔΗΜΑΡ) στη Ροδόπη. Αν ο ΣΥΡΙΑΖΑ βγει πανελλαδικά πρώτος, τότε εκλέγεται και ο Καραγιουσούφ και μένει από έξω ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης».
Το ακόλουθο βίντεο δείχνει μία αλήθεια που όλοι μας κρύβουν στην Ελλάδα. Τι κρίμα που δεν ξέρουμε τι αγαθές προθέσεις όλων αυτών που θέλουν να γίνουν πρωθυπουργοί με όποιο κόστος… για την Ελλάδα. Το βίντεο υπάρχει στο: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vv5Gf87tsE0

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ ΧΟΥΝΤ.ΑΡ. ((ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ)ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΖΑ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ. ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ή ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΧΩΡΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ! ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΨΕΥΔΟΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΨΕΥΔΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΙΟΙ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΑΝ ΧΩΡΑ.ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.