Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Αμερικανός ηθοποιός ομολογεί Χριστό στην τελετή βράβευσής του

Ευχαριστούμε τους ακροατές μας που μας έστειλαν την παρακάτω είδηση. Συγκινεί και παρηγορεί. Στις μέρες μας δεν είναι τελικά όλα σκάρτα... Ο Αμερικανός ηθοποιός Jonathan Jackson κέρδισε το βραβείο ΕΜΜΥ 2012 για τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό σήριαλ "Γενικό Νοσοκομείο".
Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη σύντομη ομιλία του, την ώρα που παραλαμβάνει το βραβείο ΕΜΜΥ.

"Πρώτα από όλα πρέπει να αποδώσω τη δόξα και την τιμή στον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα"... Πολύ σωστά διαβάζετε! Σε επίσημη τελετή κάνει ορθόδοξα το σταυρό του και ευχαριστεί πρώτα από κάθε άλλον τον Τριαδικό Θεό μας... Και αφού ευχαριστήσει τους πάντες, καταλήγει: " Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους μοναχούς στο Άγιον Όρος (Mount Athos) που συνεχώς προσεύχονται για τη ζωή του κόσμου"...
Δείτε το βίντεο που είναι στα αγγλικά χωρίς υπότιτλους!!!

2 σχόλια:

Κωστας είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ,ΕΠΙΣΗΣ,ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ.
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Αναζητήστε στο Διαδίκτυο το άρθρο "Τρεις ορθόδοξοι άνθρωποι του σινεμά", όπου θα μάθετε και για άλλους ορθόδοξους του ξένου κιν/φου.
Ευχαριστώ.

Θ.Ρ.