Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Αποκεφαλισμός Χριστιανού στην Τυνησία (βίντεο ΣΟΚ)

Η είδηση που ακολουθεί είναι συγκλονιστική και αληθινή. Ήδη εδώ και λίγες ώρες κάνει το γύρω του διαδικτυακού κόσμου. Αναρτήθηκε στο Middle East Forum στις 4 Ιουνίου 2012 και μεταφέρει την προβολή από την τηλεόραση της Αιγύπτου, ενός βίντεο από την Τυνησία, όπου κόβουν το κεφάλι ενός νεαρού άνδρα που έγινε χριστιανός. Διαβάστε σε μετάφραση την καταγραφή του φρικτού περιστατικού και αν αντέχετε, δείτε και το βίντεο. Μία άλλη μορφή δημοκρατίας και ελευθερίας... Και να σκεφτεί κανείς ότι η Τυνησία ήταν μία φιλελεύθερη προοδευτική χώρα, όπου οι μειονότητες απολάμβαναν την ελευθερία τους. Όλα όμως άλλαξαν πριν από περίπου ένα χρόνο με την "Αραβική Άνοιξη". Ο Θεός να μας προστατεύει όλους μας.
Το κείμενο είδηση σε μετάφραση στα Ελληνικά:


Ο παρουσιαστής φιλελεύθερου talk show Ταουφίκ Okasha προέβαλε πρόσφατα στο "Η Αίγυπτος σήμερα" ένα βίντεο στο οποίο μουσουλμάνοι αποκεφάλισαν ένα νεαρό για το έγκλημα της αποστασίας, στην περίπτωση αυτή, το έγκλημά του ήταν ότι ασπάστηκε τον Χριστιανισμό και αρνήθηκε να τον αποκηρύξει. Το βίντεο-ΠΡΟΣΟΧΗ είναι απίστευτα σκληρό-θα το βρείτε σε Link στη συνέχεια (η πραγματική εκτέλεση φαίνεται στο λεπτό 1:13 - 4:00). Για όσους προτιμούν να μην το δουν, μια περίληψη έχει ως εξής:
Ένας νεαρός άνδρας εμφανίζεται να κρατείται στο έδαφος από μασκοφόρους άνδρες. Το κεφάλι του έχει τραβηχτεί προς τα πίσω, με ένα μαχαίρι στο λαιμό του. Δεν προβάλλει κάποια αντίδραση, αλλά φαίνεται να υπομένει το μαρτύριό του. Μιλώντας στα αραβικά, ο ομιλητής που δεν φαίνεται, (ή κάποιος «αφηγητής»), ψάλλει μια σειρά από μουσουλμανικές προσευχές και δεήσεις, ως επί το πλείστον καταδικάζοντας τον Χριστιανισμό, στον οποίο, λόγω της Αγίας Τριάδας, αναφέρεται ως μια πολυθεϊστική πίστη: «Άφησε τον Αλλάχ να πάρει εκδίκηση για τον πολυθεϊστή αποστάτη». «Αλλάχ ενδυνάμωσε τη θρησκεία σου, να είναι νικηφόρα ενάντια στους πολυθεϊστές». «Αλλάχ, νίκησε τους άπιστους στα χέρια των μουσουλμάνων». «Δεν υπάρχει άλλος θεός, αλλά μόνο ο Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο προφήτης του»
Στη συνέχεια, με τις κραυγές «Allahu Akbar!» δηλαδή «Ο Θεός είναι μεγάλος!», άνθρωπος που κρατάει το μαχαίρι στο λαιμό του «αποστάτη» του αρχίζει να κόβει τον λαιμό του, ενώ το θύμα φαίνεται να παραμένει ήρεμο και να ψελλίζει μια προσευχή. Χρειάζονται περίπου δύο λεπτά για να κοπεί με αργές κινήσεις το κεφάλι του Χριστιανού, το οποίο στη συνέχεια το κρατάει ο δήμιος σαν πολύτιμο λάφυρο και ακούγονται Ισλαμικές κραυγές και συνθήματα για τη νίκη.
Εμφανώς ταραγμένος, ο παρουσιαστής Ταουφίκ Okasha, ρώτησε: «Είναι αυτό άραγε το Ισλάμ; Αυτό απαιτεί το Ισλάμ; Πώς το Ισλάμ σχετίζεται με αυτό το θέμα; ... Αυτές είναι οι εικόνες που διανέμονται σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη και Αμερική… Μπορείτε να το φανταστείτε;» Στη συνέχεια, αναφορικά με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους της Αιγύπτου και τους Salafi, των οποίων η πολιτική επιρροή έχει αυξηθεί δραματικά στη χώρα, αναρωτήθηκε: «Πώς αυτοί οι άνθρωποι υποτίθεται ότι θα κυβερνούν;»
Στην πραγματικότητα, μόνο την επόμενη ημέρα ένας κορυφαίος ηγέτης του αιγυπτιακού κόμματος Salafi ανοιχτά δήλωσε ότι κανένας μουσουλμάνος δεν έχει το δικαίωμα να αποστατεί, ή να αφήνει το Ισλάμ, με βάση τις κανονικές θρησκευτικές εντολές, συμπεριλαμβανομένης της εντολής του Μωάμεθ, «Όποιος αφήνει την θρησκεία του, να τον σκοτώσεις.» Τα πιο έγκυρα και παραδοσιακά νομικά εγχειρίδια του Ισλάμ κάνουν ξεκάθαρο ότι η αποστασία είναι ένα θανάσιμο έγκλημα, που τιμωρείται με θάνατο.
Το πρώτο «δίκαιο χαλιφάτο», σύμβολο της μουσουλμανικής ευσέβειας και της αρετής, είχε δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που σφαγιάστηκαν, ρίχτηκαν στην πυρά, αποκεφαλίστηκαν ή σταυρώθηκαν, απλώς και μόνο επειδή προσπάθησαν να ξεφύγουν από το Ισλάμ. Σύμφωνα με την Εγκυκλοπαίδεια του Ισλάμ, το πιο έγκυρο σημείο αναφοράς για το Ισλάμ στην αγγλική γλώσσα, λέει «υπάρχει ομοφωνία ότι ο άρρεν αποστάτης πρέπει να θανατωθεί».


Το κείμενο έγραψε ο Raymond Ibrahim, αναπληρωτής ερευνητής στο Φόρουμ της Μέσης Ανατολής και έγραψε αυτό το κείμενο στα αγγλικά και το ανήρτησε εδώ: http://www.meforum.org/3256/tunisia-muslims-slaughter-christian-convert


Δείτε το φρικτό μαρτύριο του νεαρού Χριστιανού στο παρακάτω link, μόνο αν αισθάνεστε ψυχολογικά άνετοι για ένα τέτοιο φρικιαστικό έγκλημα: http://www.youtube.com/watch?v=I9984oQ8bKM

(Δείτε το όσοι αντέχετε γιατί σύντομα θα το αποσύρουν από το youtube)

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει χρησιμοποιηθεί και με άλλους τίτλους. Ολοι οι μουσουλμανοι καταδικαζουμε αυτο το βιαιο γεγονος και δεν εχει καμια σχεση με την πιστη μας. Διαβαστε http://islamforgreeks.org/2012/06/07/slaughter-tunisia/

Ανώνυμος είπε...

συνάνθρωπε soso soso... η θρησκεία σας είναι ακριβώς έτσι... μίσος και βία. Η πίστη μας στον Τριαδικό Θεό και το βάπτισμα μαρτυρίου που δέχτηκε ο νεαρός μάρτυς δείχνει τη δική μου πίστη που αντέχει 2012 χρόνια τώρα τους διωγμούς, πίστη που βασίζεται στην Ανάσταση του Ιησού Χριστού, Θεού και Σωτήρα μας, ένας Θεός Τριαδικός... Πατήρ Υιός και 'Αγιο Πνεύμα... Τριάς Αγία Δόξα σοι!

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είπε...

Ζητώ συγγνώμη, που παρεμβαίνω με τον παρακάτω σύνδεσμο, προς συμπλήρωση των ανωτέρω:

Ορθόδοξος ο μάρτυρας του βίντεο με τον αποκεφαλισμό;

Επέτρεψε ο Θεός να λάβουμε, από φίλους, την πληροφορία ότι ο νεομάρτυρας που αποκεφαλίζεται στο αποτρόπαιο βίντεο που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες, επειδή μεταστράφηκε από το Ισλάμ στο χριστιανισμό, είναι ορθόδοξος χριστιανός.
Πρόκειται για ένα νέο από την Τυνησία (αντίθετα με την ανακοίνωση του μητροπολίτη Καρθαγένης και Β. Αφρικής Αλέξιου, ότι ο αποκεφαλισμός μάλλον έγινε σε άλλη χώρα), που βαφτίστηκε πριν 5 ή 6 χρόνια στο Ρέθυμνο της Κρήτης, από παλαιοημερολογίτες όμως, παίρνοντας το όνομα Μάρκος. Τον βάπτισε ο παλαιοημερολογίτης μητροπολίτης Κρήτης Αρέθας, που έχει έδρα το Ρέθυμνο. [...]
Περισσότερα για το θέμα στο:
http://o-nekros.blogspot.gr/2012/06/blog-post_23.html
Σας ευχαριστώ. Ο Θεός μαζί σας/μας.