Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Φωτογραφίες και μήνυμα από την Κάρπαθο


Αγαπητοί μου Λυκούργο, Κώστα, Σοφία, Φοίβη και συνεργάτες.
Στην ανούσια πολυλογία της που χαρακτηρίζει την εποχή μας, το Ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας,αποτελεί την μοναδική αντιπρόταση, για ουσιαστική και ψυχωφελή ακρόαση.
Αμέτρητες ψυχές καθημερινά,ωφελούνται και στηρίζονται από την αληθινή, ακέραιη και σταθερά Ορθόδοξη φωνή του. Για εμάς που βιώσαμε την χαρά, της γέννησης του πρώτου εκκλησιαστικού Ραδιοφωνικού Σταθμού, της Πειραϊκής Εκκλησίας, σήμερα μετά απο 25 ολόκληρα χρόνια μπορούμε να πούμε ότι μας είναι απαραίτητη όσο και το οξυγόνο. Ωφελούμαστε και στηριζόμαστε στον προσωπικό μας αγώνα. Αντλούμε παρηγοριά και ελπίδα, απο την αγαπημένη ραδιοσυχνότητα της Πειραϊκής εκκλησίας.
   Συγχαρητήρια αξίζουν και στον υπεράξιο και αγωνιστή Ιεράρχη, τον Μητροπολίτη Πειραιώς κύριο Σεραφείμ, υπο την φωτισμένη και εμπνευσμένη καθοδήγηση του οποίου, λειτουργεί το Ραδιόφωνό της Π.Ε.
Θεωρώ καθήκον και ηθική υποχρέωση να συνεισφέρουμε οικονομικά, και θα το πράξουμε με προθυμία και χαρά, ώστε η Ορθόδοξη φωνή της Πειραικής Εκκλησίας, να συνεχίσει να δίνει ελπίδα, στον σύγχρονο άνθρωπο, που το έχει ανάγκη όσο τιποτε άλλο.
  Καλή δύναμη παιδιά. Ο Θεός θα επιτρέψει, να γίνει το Θαύμα, και ο ραδιοφωνικός μας σταθμός, θα συνεχίσει για πολλά-πολλά ακόμη χρόνια, να εκπέμπει στην συχνότητα της καρδιάς μας.
     Με αγάπη Χριστού, και άπειρες ευχές. + Αρχιμ. π. Μιλτιάδης Μίτσελλ, απο την ακριτική ενορία Όθους Καρπάθου, που "ακούει", αγαπά  και στηρίζει την ευλογημένη φωνή της Π.Ε.  




Δεν υπάρχουν σχόλια: