Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Με 160.000 ευρώ …αναγκάζεται να ζήσει πλέον ο κ. Κάρολος Παπούλιας!

Μείωση κατά 50% της μηνιαίας αμοιβής και κατάργηση των εξόδων παραστάσεως του Προέδρου της Δημοκρατίας περιλαμβάνει τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την περιστολή των δημοσίων δαπανών, το οποίο υπογράφει ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ και τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατί είναι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ)

Συγκεκριμένα, η μηνιαία αμοιβή του Προέδρου μειώνεται από 23.133 ευρώ στα 11.561 ευρώ, ενώ καταργούνται τα μηνιαία έξοδα παραστάσεως, που ήταν ίσα με το 1/3 της μηνιαίας αμοιβής!
Έτσι, πλέον ο κ. Κάρολος Παπούλιας θα πρέπει να ζήσει με 161.854 ευρώ το χρόνο, αντί των 411.068 ευρώ που προγραμμάτιζε ότι θα είχε ως έσοδα από τη θέση του, πέραν των άλλων εισοδημάτων του…
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπούλιας ήταν ο τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος ηγέτης του κόσμου, μετά τους Πρωθυπουργούς της Σιγκαπούρης, του Χονγκ Κονγκ και της Αυστραλίας, ενώ άφηνε στην πέμπτη θέση τον Πρόεδρο των ΗΠΑ…
 
(και μετά μας λένε πως αγωνίζονταν για την Πατρίδα... Ναι αν το αναγραμματίσει κάποιος, το σωστό είναι "Παρτίδα"... Τι σπουδαίοι Παρτι-ώτες!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: