Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Για μία άμεση εθνική απελευθέρωση


Ευχαριστούμε τον ακροατή μας Α.Π. που μας έστειλε το παρακάτω κείμενο που αναρτήθηκε στις 22-9-2012. Εμείς το αναρτούμε εδώ (από την πρωτότυπη πηγή) χωρίς κανένα άλλο σχόλιο για να μας προβληματίσει με αυτά που αναφέρει. 
Η κατοχή της πατρίδος μας επιβεβαιώνεται διθυραμβικά από τους κατακτητές της. Μας λένε πως ήρθαν να πάρουν τα πάντα. Σε γη και ψυχή. Και οι ελληνόφωνοι προσκυνημένοι τους τα δίδουν όλα. Υπερβάλλουν μάλιστα εαυτό για να φανούν πως είναι καλά και υπάκουα παιδιά, γνήσιοι απόγονοι του Εφιάλτη.
Ζορίζονται βέβαια λίγο για επικοινωνιακούς λόγους μπροστά στις κάμερες και γκρινιάζουν για να δείξουν πως το πολιτικό σύστημα έχει κάποιους που κάνουν τάχα αντίσταση. Παραμύθια της χαλιμάς, αφού οι υπηρεσίες όλες είναι στα πόδια του ξένου παράγοντα. Και οι λόγχες των «γειτόνων» μη νομίσετε πως έχουν πάρει άδεια αορίστου χρόνου. Όχι καθόλου, ετοιμάζονται να εκμεταλλευτούν την αναμπουμπούλα και ζητούν το μερτικό τους κανονικά.
Τα χαμπέρια μάς έρχονται με ισλαμικό τρόπο και εκ του μακρόθεν. Οι ξεσηκωμοί των μουσουλμάνων ενάντια στις αμερικανικές και ευρωπαϊκές πρεσβείες ανά την υφήλιο με αφορμή το στημένο φιλμάκι για τον Μωάμεθ και ο φόνος του Αμερικανού πρέσβη στη Βεγγάζη φτιάχνουν κλίμα για θρησκευτικό πόλεμο. Τα προεόρτια άλλωστε εμείς τα έχουμε δει. Η «κοσμαγάπητη» Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ σε μια αποστροφή του λόγου της είπε πως οι θρησκείες πρέπει να κάνουν διάλογο. Η πανθρησκεία είναι το θέμα τους αλλά οι ισλαμιστές συνηθίζουν να κάνουν το «διάλογο» με το μαχαίρι.
Στην γνωστή αντισυνταγματική συγκέντρωση που έκαναν οι λαθρομουσουλμάνοι στο Σύνταγμα με τις εκτοξεύσεις του «συνδικαλιστή» τους περί«ιερού πολέμου» ενάντια στους Έλληνες είχαμε μια νέα διάσταση. Στο youtube κάποιος «κακόμοιρος μετανάστης»μας απειλεί πως όταν γίνουν πλειοψηφία στην Ελλάδα θα αφανίσουν τους Έλληνες,θα κάψουν εκκλησίες και θα εκτελούν χριστιανούς όπως κάνουν στις γνωστές περιπτώσεις αλλού! Αυτά τα «φιλήσυχα» όντα λοιπόν προστατεύουν οι ακροαριστεροί που επιτέθηκαν στα γραφεία των Ελλήνων μικροπωλητών με συνθήματα και αφίσες που μέμφουν την στήριξη στη Χρυσή Αυγή αποδίδοντας κατηγορίες που τους ανήκουν ολοκληρωτικά. Η αφετηρία μέσα από το Σύστημα και η εξυπηρέτηση αυτού ανήκει στην Αριστερά που στηρίζει την αύξηση του λαθροεποικισμού.
Σε μια αυταπόδεικτη διαδικασία κάποιοι Άραβες λαθρομετανάστες προ ημερών στην Αθήνα επιτέθηκαν σε ένα 17χρονο ελληνόπουλο που ήταν κοντοκουρεμένο και προσπάθησαν να του βγάλουν την μπλούζα pitbull που φορούσε γιατί τους ενοχλεί ο ελληνισμός και ο εθνικισμός! Αντιγράφουν πιστά τους προστάτες τους. Σε κάποια άλλη περιοχή των Αθηνών την ώρα που παρήλαυναν «διαμαρτυρόμενοι» λαθρομετανάστες, όταν τους αντιλήφθηκε Έλληνας από το μπαλκόνι του δέχτηκε την απειλή πως «θα πετάνετε όλοι» ενοχλημένοι από την ελληνική σημαία που είχε δίπλα του!
Στα εθνικά μας ζητήματα, στο τουρκικό κοινοβούλιο το αντιπολιτευόμενο ρεπουμπλικανικό κόμμα, σε συνέχεια άλλων τουρκικών φωνών, έφερε ζήτημα περί κατοχής τουρκικών νησιών από την Ελλάδα στο Βορειανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και το Κρητικό Πέλαγος. Η δε επίσημη θέση της Τουρκίας είναι ότι τα ζητήματα αυτά έχουν τοποθετηθεί στο διάλογο με την Ελλάδα για να επιλυθούν! Μας προκαλούν επειδή έχουμε υψώσει στο Αγαθονήσι ελληνική σημαία και οι γραικύλοι διαλέγονται!
Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου μάς λέει με αφορμή το κουρδικό ζήτημα ότι οι Έλληνες αποσχίστηκαν από την οθωμανική αυτοκρατορία και δεν πρέπει να ξανασυμβεί αυτό και το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών τον καλεί στην επιτροπή ελληνοτουρκικού διαλόγου. Οι δε Πομάκοι της ορεινής Ξάνθης ζητούν εναγωνίως δημόσιο ελληνικό σχολείο όταν οι Τούρκοι στήνουν παράνομα σχολεία εκτουρκισμού ενώ διαπιστώνεται η ύπαρξη αποσχιστικών παρακρατικών θυλάκων.
Κι όμως, ελληνικές πρεσβείες κλείνουν και μεταφέρονται σε πρεσβείες άλλων χωρών, στρατόπεδα σε Χίο, Λέσβο, Σάμο και Ρόδο μετατρέπονται σε χώρους κράτησης λαθρομεταναστών, στο Αργυρόκαστρο τα ελληνόπουλα δεν μπορούν να γραφτούν σε ελληνικά σχολεία γιατί δεν αναγνωρίζονται από την Αλβανία ως ελληνικές οι περιοχές τους και στην Κύπρο φυλλάδια πλοιοκτησίας αναφέρανε εκ«λάθους» την Λεμεσό τουρκική.
Οι ελληνόφωνες αρχές ωστόσο που θέλουν να συλλαμβάνονται οι εθνικιστές υπερασπιστές των Ελλήνων προσθέτουν νέους κεφαλικούς φόρους στα ακίνητα ανεξαρτήτως αν ιδιοχρησιμοποιούνται ή αν αποφέρουν εισόδημα ή μη, αν βρίσκονται εντός ή εκτός σχεδίου πόλης και αν πασχίζουν να τα συντηρήσουν οι χειμαζόμενοι ιδιοκτήτες τους. Οδηγούν τις περιουσίες μας στα χέρια των παγκόσμιων τοκογλύφων όταν οι μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές περιστέλλονται ακόμη και από νεφροπαθείς!
Την ίδια στιγμή στο Ηράκλειο Κρήτης ένας 49χρονος Έλληνας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ξεψύχησε όταν του αναγγέλθηκε η απόλυσή του αφού οι υποχρεώσεις μέχρι τότε βγαίνανε οριακά. Όμως η Τρόικα την ίδια στιγμή ζητάει και τα «ισοδύναμα» και τα μη ισοδύναμα που τάχα διαπραγματεύεται το ψευτορωμέϊκο. Αύξηση ηλικιακού ορίου συνταξιοδότησης, περικοπές και απολύσεις. Όμως στα Χανιά συμπατριώτης μας κατήγγειλε ότι τραπεζικοί υπάλληλοι έκαναν έφοδο στο σπίτι του ζητώντας άμεση αποπληρωμή χρέους ή προσημείωση του σπιτιού.
 
Αυτά συμβαίνουν την ώρα που τα καύσιμα θέρμανσης θα δοθούν με δελτίο και Έλληνες τρέφονται σε συσσίτια! Ενώ βολευτές και υπουργοί του καθεστώτος ξεψαχνίζονται για παράνομο πλουτισμό και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η κλεπτοκρατία έχει μακριά συστημικά ποδάρια. Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι με τα«χρέη» γνωρίζουν.
Ζητούμενο μέγα είναι ένα. ΑΜΕΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης, θωράκιση της πατρίδος, ξερίζωμα καθεστώτος και ξενοκρατίας. Είναι υπόθεση του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού, του Ελληνικού Στρατού και του Ελληνικού λαού. Είναι η αληθινή Ελλάδα που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ,
πηγή:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.gr/2012/09/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: