Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Γερμανοί θα ελέγχουν τις καταθέσεις των Ελλήνων

Τι απαιτεί ο Ράιχενμπαχ από τις ελληνικές τράπεζες
Πλήρη στοιχεία για τις καταθέσεις εκατομμυρίων Ελλήνων καταθετών και σπάσιμο κάθε απορρήτου αναφορικά με τα δεδομένα των ελληνικών τραπεζών απαιτούν οι Γερμανοί τεχνοκράτες, καθώς, όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», απαίτησαν από το ΣΔΟΕ το ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των στοιχείων για καταθέσεις φυσικών προσώπων και νομικών σχημάτων.

Ένα αίτημα, που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τη δημιουργία ελεγχόμενου πλήρως από το Βερολίνο μητρώου τραπεζικών λογαριασμών.

Πρόκειται για θέμα μείζονος εθνικούς ενδιαφέροντος, καθώς σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση υποχωρήσει στις πιέσεις της Task Force και του κ. Ράιχενμπαχ, μια ξένη χώρα θα έχει άμεση πρόσβαση στις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών, με άγνωστες συνέπειες.

Ειδικότερα προβλέπεται η δημιουργία σχετικού μητρώου όπου θα αναγράφονται ο αριθμός λογαριασμού, η ημερομηνία ανοίγματος και κλεισίματος αυτού και οι ημερομηνίες γέννησης των κατόχων των λογαριασμών και των λοιπών συμβεβλημένων προσώπων.

Επίσης, θα απαιτούνται τα ονόματα των νομικών προσώπων που είναι κάτοχοι του λογαριασμού, τα ονόματα και οι διευθύνσεις όσων καταθέτουν χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς ενώ το μητρώο θα ανατροφοδοτείται με στοιχεία καθημερινά.

Τέλος, θα υπάρξει εμπλοκή της Κεντρικής Γερμανικής Υπηρεσίας Τεχνολογικής Πληροφορικής που έχει την έδρα της στη Βόνη. 
Έτσι εξηγείται η ύπαρξη του ΠΟΛ1077 (δείτε σχετικά άρθρα:  http://eleftheroiellines.blogspot.gr/p/blog-page.html ), όπου ψηφίσθηκε σε προεκλογική περίοδο η άρση του προσωπικού απορρήτου κάθε φορολογούμενου. Οι κυβερνήσεις υποταγμένες στην Τρόικα και στους δανειστές μας ακολουθούν κάθε επιβολή τους, ας σκεφτούν ότι αυτοί τους έδωσαν το δικαίωμα να εισέρχονται στην χώρα μας και να τους εξουσιάζουν. Ο λαός γνωρίζει και αποδέχεται μόνο τα πρόσωπα που βρίσκονται στο κοινοβούλιο και έχουν εκλεγεί από τον ίδιο τον λαό, κανείς άλλος δεν είναι αποδεκτός από τον Ελληνικό λαό.
Ας μην περιμένουμε να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος και η αποστολή των προσωπικών μας δεδομένων στην Γερμανία, ήρθε η ώρα να αποσύρουμε τις τραπεζικές μας καταθέσεις από όλες τις τράπεζες. Ας ελέγχουν πλέον άδειους λογαριασμούς.
Οι τράπεζες έγιναν πλέον αναξιόπιστες και δεν προσφέρουν καμία ασφάλεια και κανέναν απόρρητο στις συναλλαγές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: