Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Σχέδιο άλωσης της χώρας με εισβολή λαθρομεταναστών...

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΠΑΡΟΝ άρθρο (12 Δεκεμβρίου 2010) που θα διαβάσετε στο τέλος της ανάρτησής μας. Αφορά την παράνομη μετανάστευση στη χώρα μας. Περιέχει στοιχεία και καταγράφει τις διάφορες μεθόδους που χρησιμοποιούν όσοι μεθοδευμένα εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα και προσπαθούν στη συνέχεια νόμιμα να την αλώσουν! Δυστυχώς, οι δικοί μας ηγέτες (πολιτικοί και πνευματικοί) δεν αγγίζουν το τεράστιο αυτό πρόβλημα. Οι πρώτοι (πολιτικοί) μάλλον από σκοπιμότητα, οι δεύτεροι (πνευματικοί) ίσως από ανικανότητα να το διαχειριστούν.
Δεν κατηγορεί κανείς τον συνάνθρωπό του, όποιο χρώμα, φυλή, γλώσσα, θρησκεία και αν διαθέτει... Δεν μπορούμε όμως να κλείνουμε τα μάτια και τα αυτιά μας μπροστά στο διογκούμενο πρόβλημα. Όμως βλέπουμε τον κόσμο της πατρίδας μας να είναι μοιρασμένος. Από τη μία υπάρχουν οι προοδευτικοί και οι ψύχραιμοι που τα επιχειρήματά τους αναλώνονται στην ανεκτικότητα και την εξέλιξη της κοινωνίας. Από την άλλη υπάρχουν οι παραδοσιακοί που χαρακτηρίζονται από τους άλλους ως οπισθοδρομικοί. Οι παραδοσιακοί πάλι είναι χωρισμένοι σε αυτούς που ανησυχούν και διαμαρτύρονται, σε αυτούς που ανησυχούν και περιμένουν λύση και σε εκείνους που απλά βλέπουν το πρόβλημα αλλά αισθάνονται πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι.
Δεν είναι λυπηρό αλήθεια να βλέπεις στον εκκλησιαστικό χώρο να αναπτύσσονται θέσεις που μακράν απέχουν από την εθνική μας ταυτότητα. Δεν προκαλεί θλίψη να ακούς περίεργα κηρύγματα πολυπολιτισμικότητας και ανοχής από διάφορους σπουδαγμένους θεολόγους... Τα κείμενα και οι απόψεις του Φώτη Κόντογλου γίνονται στις μέρες μας περισσότερο επίκαιρα από ποτέ (Οι κρυφοί αιρετικοί, στο Ευλογημένο Καταφύγιο). Δυστυχώς στις μέρες μας η "κουλτούρα" μοιάζει να εισέρχεται και στο χώρο της Εκκλησίας με όσους μάλιστα προσπαθούν να θεολογήσουν τις δικές τους προσωπικές φιλελεύθερες απόψεις και θεωρίες. Περίτεχνα επιχειρήματα και αναφορές στεγνές στην Αγία Γραφή γίνονται το οπλοστάσιό τους στην πνευματική διαμάχη. Η αναφορά στους Πατέρες και την Παράδοση μοιάζει να χάνεται... ίσως γιατί δεν συμφέρει! Προσπαθούν να παρουσιάσουν ένα μείζον πρόβλημα ως ανάξιο λόγου και απλώνουν την ανεκτικότητα που διακρίνει τους Χριστιανούς σε μία κακώς νοούμενη έννοια της αγάπης. Μόνο που η αγάπη δεν είναι το πανωσέντονο της κοινωνίας για να σκεπάσει τα πάντα και τους πάντες από κάτω. Η αγάπη είναι αυτή που ματώνει και πονάει για τον διπλανό, που γίνεται θυσία, αλλά δεν κάνει ποτέ βήμα πίσω στην αλήθεια που πρεσβεύει. Ο Άγιος Νικόλαος δεν ήταν Τούρκος, όπως δεν ήταν Τούρκος και ο Όμηρος και δεν ήταν τουρκικός ο πολιτισμός που αναπτύχθηκε στα παράλια της Μικρασίας, στον Πόντο και την Καππαδοκία. Λυπηρό τουλάχιστον  κάποιοι σημερινοί κληρικοί να αναφέρονται έτσι για τον Άγιο. Ίσως να τους ξέφυγε πάνω στο λόγο τους... Αν το έκαναν σκόπιμα, τότε βλέπουμε πόσο οι ιδέες αυτής της μετανεωτερικής νεοεποχήτικης ηθικής και καθημερινής πρακτικής έχουν πια εισβάλει στον παραδοσιακό ιστό της ύπαρξης του γένους μας. 
Άραγε μήπως με τη δική τους λογική θα έπρεπε το Μάρτιο που μας έρχεται να κάνουμε τους εορτασμούς της Εθνικής μας Εορτής με βιολιά και μπουζούκια και τραγουδιστάδες κάθε είδους μέσα στις εκκλησίες μας; Μήπως θα ήταν πιο ξεκάθαρο το μήνυμα της ημέρας αν οι πανηγυρικοί λόγοι αναφέρονταν στις αρραγείς και αγαθές σχέσεις που είχαν οι Έλληνες με τους Οθωμανούς κατά τα χρόνια της σκλαβιάς; Και μήπως θα ήταν ευκαιρία οι κουλτουριάρηδες προοδευτικοί διανοητές να ξαναέγραφαν τα ιστορικά βιβλία αποδομώντας πλήρως την παρουσία μας στον τόπο των προγόνων μας; 
Δυστυχώς για το τελευταίο ήδη έχει φροντίσει το Κέντρο της Θεσσαλονίκης... Για τα άλλα ας ευχηθούμε να μείνουν μόνο ως ρητορικά ερωτήματα χωρίς απάντηση. Το κείμενο που ακολουθεί, όμως, είναι τρανή απάντηση από μόνο του. Και είναι η μόνη παραφωνία στον ισοπεδωτικό λόγω των ΜΜΕ που δεν ασχολούνται με τέτοιο φλέγον ζήτημα, αλλά αφιερώνουν τη δυναμική τους στην ανώδυνη προβολή των μαγειρικών δεξιοτήτων και στην επώδυνη τουρκοποίηση των συνειδήσεων με την πληθώρα τουρκικής αισθητικής σήριαλ που προβάλουν...   

Διαβάστε στη συνέχεια το άρθρο από το ΠΑΡΟΝ με τίτλο:
Σχέδιο άλωσης της χώρας με την εισβολή λαθρομεταναστών 

Σχέδιο άλωσης της χώρας βρίσκεται πίσω από τη ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ εισβολή λαθρομεταναστών απ' όλες τις άκρες της Αφρικής και της Ασίας, με κοινό παρονομαστή ΟΛΩΝ το θρήσκευμα, τη μουσουλμανική ταυτότητα.
Αυτά δεν είναι φαντασιώσεις και φοβικές εικασίες. Οι αρχές του Έβρου, που ζουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ την «εικόνα» αυτής της εισβολής, έχουν στα χέρια τους και τις αποδείξεις ότι όλοι οι... εισαγόμενοι είναι κατευθυνόμενοι και δασκαλεμένοι.
Οι λαθρομετανάστες που μπαίνουν από τα σύνορα στον Έβρο φτάνουν στο σημείο οι ίδιοι να πηγαίνουν και να παραδίδονται στους αστυνομικούς και στους φρουρούς της FRONTEX (δεν είναι παραπάνω από 30 με 40), επιδεικνύοντας τα... δικαιώματά τους!
Συγκεκριμένα κρατούν στο χέρι τους, μέσα σε ζελατίνα, φωτοτυπία άρθρου νομοθεσίας -
οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι το κράτος μέλος της στο οποίο εισέρχονται ξένοι πολίτες πρέπει να τους περιθάλψει, να τους δώσει άσυλο και να τους πάρει δαχτυλικά αποτυπώματα. Κι αυτό όχι χωρίς λόγο. Ξέρουν ότι από τη στιγμή που έχουν καταγραφεί αποκτούν... δικαιώματα. Αν πάνε σε άλλη χώρα της ΕΕ και τους συλλάβουν, τους στέλνουν πίσω στη χώρα ως... επανεισδοχή, από τη στιγμή που αυτή τους έχει καταγράψει! Σατανική η σύλληψη.
Όμως οι λαθρομετανάστες ξέρουν διευθύνσεις και ονόματα για εκεί όπου θα πάνε από τη στιγμή που η Αστυνομία τούς καταγράψει και τους χορηγήσει το χαρτί για παραμονή με την υποχρέωση μέσα σ' έναν μήνα να φύγουν και στη συνέχεια τους αφήσει ελεύθερους.
Στα λεωφορεία που τους μεταφέρουν, κυρίως στην Αθήνα, επιδεικνύουν σημείωμα με τα στοιχεία και τηλέφωνα ατόμων του κυκλώματος, να τους τηλεφωνήσουν και αυτοί θα τους πληρώσουν τα... κόμιστρα.
Οι περισσότεροι από τους εισερχόμενους από την πύλη του Έβρου προέρχονται από όλη τη Βόρεια Αφρική, Μαρόκο, Τυνησία και Λιβύη, που περνάνε στην Ασία με προορισμό την Ελλάδα, στο πέρασμα του Έβρου, από τη στιγμή που έκλεισαν οι πόρτες προς Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία.
Πολλοί επίσης προέρχονται από Πακιστάν, Αφγανιστάν, Τουρκμενιστάν, διάφορες παραπλήσιες μικρές χώρες και από τα Εμιράτα.
Στο διάστημα από Μάιο έως και Σεπτέμβριο υπολογίζεται ότι κάθε μήνα περνούσαν από τα σύνορά μας στον Έβρο 10.000 άτομα! Και το νούμερο αυτό είναι το ελάχιστο. Γιατί υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι πολύ μεγαλύτερο. Προς επίρρωση αυτής της εκτίμησης η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» της περασμένης Κυριακής σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της σημείωνε ότι τους τελευταίους μήνες εισήλθαν στην Ελλάδα 20.000 Αφγανοί!
Όλο αυτό το μακρινό «ταξίδι», σύμφωνα με πληροφορίες από μετανάστες που βρίσκονται χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, κοστίζει 10.000 ευρώ! Και το ερώτημα είναι ποιος τα πληρώνει. Όχι φυσικά οι «κολασμένοι» που έρχονται. Γιατί αν είχαν αυτά τα λεφτά, τους αρκούσαν να ζήσουν χρόνια στη χώρα τους. Επομένως γιατί να έρθουν;
Κάποιος πρέπει να τους τα πληρώσει. Στην Αλεξανδρούπολη, και όχι μόνο, οι εκτιμήσεις, ύστερα απ' όσα ζουν και γνωρίζουν, είναι ότι πίσω απ' όλες αυτές τις ορδές βρίσκεται η Σαουδική Αραβία... Και βέβαια όχι μόνο.
Στόχος δεν είναι μόνο η Ελλάδα. Κάνουν πράξη αυτό που απείλησε δημόσια την Ευρωπαϊκή Ένωση ο Καντάφι. Θα μου δίνετε κάθε χρόνο 5,5 δισ. ευρώ, αλλιώς θα κάνω Αφρική την Ευρώπη... Και ήδη γίνεται. Και το ζει η Ελλάδα όλη. Προς μεγάλη χαρά της Τουρκίας που κι αυτή έχει στόχο να κάνει μουσουλμανική την Ευρώπη... Και στο τέλος θα επηρεάζει τις αποφάσεις, χωρίς μάλιστα να έχει τις υποχρεώσεις του κράτους μέλους της ΕΕ. Γι' αυτό και δεν... σκίζεται να ενταχθεί.

Έχουν σηκώσει τα χέρια στον Έβρο

Η κατάσταση που βιώνουν στον Έβρο οι Αρχές αλλά και οι κάτοικοι είναι τραγική. Το Γενικό Νοσοκομείο έχει γεμίσει, δεν προλαβαίνουν να κάνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχουν μεταδοτικές ασθένειες (ηπατίτιδα κ.λπ.) οι λαθρομετανάστες. Οι αστυνομικοί φοβούνται μην «κολλήσουν» καμιά αρρώστια από τον συγχρωτισμό με τους συλλαμβανόμενους, οι φρουροί δεν προλαβαίνουν, τα μέσα ελάχιστα, πού να βάλεις τόσες χιλιάδες, πώς να τους ταΐσεις, να τους περιθάλψεις, να τους ντύσεις;
Υπάρχει πλήρης αλλοίωση της εικόνας της Αλεξανδρούπολης και των άλλων πόλεων, αλλά και των χωριών.
Δεν υπάρχει, λένε οι εκεί Αρχές, άλλη λύση από το να τους βάζει η Ελλάδα σ' αεροπλάνα και να τους στέλνει πίσω. Και βέβαια να ενισχυθούν τα σύνορα για να περιοριστεί η εισβολή των λαθρομεταναστών.
Και φυσικά η ΕΕ να ζητήσει από την Τουρκία να πάρει μέτρα αυστηρότερων ελέγχων στα σύνορά της.

Παντού τα ίδια

Δεν είναι καλύτερη η κατάσταση και σ' άλλες περιοχές της χώρας. Παντού μετανάστες, νόμιμοι και «λαθραίοι» είχαν κατακλύσει τις πόλεις. Μετά την Πάτρα και η Ηγουμενίτσα έχει γεμίσει από μετανάστες που όνειρό τους είναι να περάσουν στην Ιταλία και από κει για άλλους τόπους, Ολλανδία, με τελικό προορισμό για πολλούς από αυτούς τον Καναδά.
Η πόλη της Άρτας έχει αλλάξει φυσιογνωμία. Πάνω από 5.000 μετανάστες έχουν εγκατασταθεί μόνιμα! Κοιμούνται στους δρόμους, στα χωράφια, η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Εικονικοί γάμοι

Ένας... πρωτότυπος τρόπος, προκειμένου να νομιμοποιούνται λαθρομετανάστες και να μπορούν να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στήνονται εικονικοί γάμοι, με Ρουμάνες, Βουλγάρες και Πολωνέζες, που οι χώρες τους έχουν ενταχθεί στην ΕΕ. Έναντι αμοιβής (όχι και τόσο ευκαταφρόνητης) παντρεύονται με Πακιστανούς, Αφγανούς κ.ά. και έπειτα από 2-3 μήνες ο γάμος παραμένει στα χαρτιά. Όμως μ' αυτό το χαρτί είναι ελεύθερη η είσοδός τους σ' όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.
Το διεθνές κύκλωμα που διακινεί τους λαθρομετανάστες, όπως βλέπετε, είναι πολύ εφευρετικό... για να ξεπερνάει τις απαγορεύσεις...
Για την Ελλάδα και όλους μας το ποτήρι ξεχείλισε... Η κυβέρνηση και όλος ο πολιτικός κόσμος να προβληματιστούν και να δουν πού πάμε... Και να συμφωνήσουν στα μέτρα πριν ο Ελληνισμός και η χώρα μας χάσουν την ταυτότητά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: