Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Αυτή την ώρα στο ΟΠΟΥ ΓΗΣ

Η μέρα μας πέρασε με αρκετές υποχρεώσεις και δεν προλάβαμε να αναρτήσουμε κάποιο από τα κείμενα που μας στέλνετε. Αυτή την ώρα ακούμε έναν μοναχό από την περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου. Στέκεται μπροστά στην είσοδο της μονής και μιλάει στις γυναίκες που περιμένουν εκεί, αφού το μοναστήρι είναι άβατο (επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους άνδρες). Μέχρι να προσκυνήσουν οι άνδρες κάποιος από τους πατέρες μιλάει στις γυναίκες με λόγο ωφέλιμο.
Αν θέλετε και εσείς να βρεθείτε εκεί σας περιμένουμε να έρθετε μαζί μας. Στην εκδρομή μας θα αφιερώσουμε αρκετό χρόνο στο μοναστήρι αυτό για να κερδίσουμε όλοι το μεγαλύτερο δυνατό όφελος (πληροφορίες στο http://proskinima.blogspot.com/ ). Σας περιμένουμε!
Καλή ακρόαση!
Υ.Γ.: Αν έχετε και εσείς να μας πείτε κάποια εμπειρία από επίσκεψή σας στην Αγία Γη στείλτε μας mail στο opougis@hotmail.com

2 σχόλια:

Unknown είπε...

poso kostizei h ekdromh stous agious topous????

Ανώνυμος είπε...

Το πρόγραμμα της εκδρομής υπάρχει αναρτημένο στο http://proskinima.blogspot.com Το κόστος είναι 980 ευρώ το άτομο. Στειλτε mail στο holylandtours@hotmail.com για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστούμε.