Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ένας επικίνδυνος νόμος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού...

Λάβαμε από εσάς σήμερα το πρωί κάποια στοιχεία για μία είδηση που μας ήταν γνωστή εδώ και καιρό. Πρόκειται για ένα νέο αμερικάνικο νόμο ("S.510 - FDA Food Safety Modernization Act To amend the Federal Food, Drug, and Cosmetic Act to improve the safety of food in the global market, and for other purposes.") που εισήχθη τον Ιούνιο του 2009 και έφτασε πλέον στο Κογκρέσο για ψήφιση.

Αφορά την απαγόρευση καλλιέργειας οργανικών τροφών και σύμφωνα με το νόμο θα χαρακτηρίζεται επικίνδυνος και θα δέχεται πρόστιμα όποιος καλλιεργεί μόνος του προϊόντα στον κήπο του. Στο link που σας δίνουμε μπορείτε (http://www.youtube.com/watch?v=bC5yPmD0vds&feature=player_embedded) να δείτε ένα σύντομο βίντεο από το αγγλόφωνο κανάλι Russia Today με αναφορές και στοιχεία στο νέο αυτό νόμο και τη επικινδυνότητά του. Είναι ένα θέμα εξόχως ανησυχητικό και επειδή συνήθως η Ευρώπη (και συνεπώς και η χώρα μας) λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία, ας είμαστε επιφυλακτικοί. Τι ακριβώς άραγε θέλουν να πετύχουν; Μήπως εφαρμόζονται στην πράξη όλα τα υποχθόνια σχέδια για την απόλυτη και πλήρη υποδούλωση των ατόμων;
Ρίξτε μια ματιά και στα παρακάτω link όπου θα βρείτε εκτενείς αναφορές στο θέμα:
Επίσης, δείτε και την επίσημη ιστοσελίδα όπου αναγράφονται (στα αγγλικά) τα στοιχεία που αφορούν το συγκεκριμένο επικίνδυνο νόμο:
Μπορείτε ακόμα να βρείτε πληροφορίες στο ακόλουθο αμερικανικό ενημερωτικό site:  
http://www.infowars.com/senate-bill-s510-makes-it-illegal-to-grow-share-trade-or-sell-homegrown-food/

Δεν υπάρχουν σχόλια: