Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Μία ιστορική ομιλία - ένα αποκαλυπτικό βίντεο!!!

Τον βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή ΔΕΝ τον γνωρίζω προσωπικά, απλά σαν όνομα τον ήξερα χρόνια, λόγω της ιδιαιτερότητάς του (δεν βλέπει). Με τον πύρινο λόγο του την ημέρα που ψηφιζόταν από τους «συναδέλφους» του το Μεσοπρόθεσμο που ξεπούλησε την Πατρίδα μας, παρέδωσε μάθημα ήθους και πατριωτισμού. Ο ίδιος είδε όλα αυτά που οι άλλοι 155 δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να δουν.
Δείτε στο link που σας δίνουμε την εξαιρετική ομιλία του κ. Κουρουμπλή στη Βουλή, Τετάρτη 29 Ιουνίου περίπου στις 13:30. Θα «καμαρώσετε» τους προασπιστές της δημοκρατίας να γελάνε πίσω από τον όρθιο ομιλητή και να ακούγεται έντονα η φασαρία τους, όταν θα έπρεπε με σεβασμό διπλό στο συγκεκριμένο πρόσωπο (λόγω της έλλειψης όρασης) να σιωπούν και να ακούν. Αλλά αυτοί είναι οι προστατευόμενοι με την ασυλία τους. Όμως απλά αποδεικνύουν το πόσο λίγοι είναι, πόσο λειψοί, πόσο τελικά περιττοί για τον τόπο μας.
Το βίντεο που θα δείτε είναι από την απ’ ευθείας μετάδοση της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Την ομιλία αυτή στη συνέχεια τα ΜΜΕ την έθαψαν στην κυριολεξία. Δεν την ξαναμετέδωσαν. Δεν τους συνέφερε!
Την ίδια στιγμή που το κανάλι μετέδιδε απ’ ευθείας την ομιλία, στο διπλανό παράθυρο μετέδιδε εικόνες από την πλατεία Συντάγματος μπροστά στη Βουλή. Δείτε η αστυνομία μας (που προφανώς ακολουθώντας οδηγίες άνωθεν) πως αντιδρά στις 13:26. Είναι ακριβώς η στιγμή που περιγράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυγερόπουλος (δείτε το κείμενο στην προηγούμενη ανάρτηση). Αυτό το βίντεο δείχνει αυτά που εκείνοι που κόπτονται για την «προστασία του πολίτη» δεν είδαν, γιατί προφανώς κάτι άλλο πιο χρήσιμο έκαναν…
Σε λίγο θα εξαφανιστούν όλα τα blog που μιλάνε με στοιχεία εναντίον της κυβερνητικής φασιστικής νοοτροπίας. Δεν θέλουν τη Δημοκρατία στον τόπο μας… Αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο!
Ακούστε προσεκτικά την ομιλία του ΚΥΡΙΟΥ (ναι με κεφαλαία) Κουρουμπλή. Και δείτε και με προσοχή το βίντεο στη συνέχεια. Θα ήθελα πολύ να σφίξω το χέρι του και να του πω ένα «ευχαριστώ» για όσες αλήθειες είπε μέσα σε λίγα λεπτά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η σημειολογία της περίπτωσης Κουρουμπλή είναι πραγματικά σχεδόν "Ευαγγελική" (ένας τυφλός αδελφός βλέπει και μιλάει γι αυτά που οι αλλοι οι πολλοί που "βλέπουν" δεν βλέπουν ή που εκουσίως κάνουν πως δεν βλέπουν). Μας έβαλε τα γυαλιά ο άξιος Βουλευτής. Ας αγωνιστούμε ο καθένας καιόλοι μαζί στην καθημερινότητά μας για να σώσουμε τη χώρα. Τώρα που όλες οι μάσκες έχουν πέσει και οι "ασφάλειες" και οι "ανέσεις" μας δεν είναι πλέον δεδομένες αρχίζει να φαίνεται πιο καθαρά το πρόσωπο της Αλήθειας..Αντώνης Φάληρο

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΡΙΘΜΟΙ,Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ!!!!!Σ'ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΞΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΕΓΩ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΜΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.. ΜΠΟΡΟΥΜΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!Σ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.