Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Σήμερα Τρίτη 1η Δεκεμβρίου στο ΟΠΟΥ ΓΗΣ

Μέσα στη φούρια δεν ευχηθήκαμε καλό μήνα! Πλησιάζουμε προς τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων... Ευχαριστούμε για τα mail και τα πολλά κείμενα που μας στείλατε και σήμερα. Τα μελετούμε, τα αξιολογούμε και θα αναρτήσουμε κάποια από αυτά.

Σήμερα στο ΟΠΟΥ ΓΗΣ (τα μεσάνυχτα) θα συνεχίσουμε το αφιέρωμά μας στην Αγία Γη, αφού θα ακούσουμε αποσπάσματα από προηγούμενες προσκυνηματικές μας εκδρομές: δέηση στην Κανά, στον τόπο όπου έγινε το πρώτο μεγάλο θαύμα του Κυρίου και στη συνέχεια δέηση στο Όρος Θαβώρ, εκεί όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου μας.

Ήδη η ομάδα ετοιμάζεται για όσους θέλουν να βρεθούν μαζί μας στην Αγία Γη (13-20 Ιανουαρίου 2011) όπου θα επισκεφθούμε το Σινά και όλα τα υπόλοιπα προσκυνήματα της Αγίας Γης. Αναλυτικά το πρόγραμμα, καθώς και λεπτομέρειες με φωτογραφίες και βίντεο από προηγούμενες εκδρομές μας στο http://proskinima.blogspot.com/
Καλή ακρόαση!

1 σχόλιο:

Μαiρη είπε...

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα και καλό μήνα!!! Κώστα, σου εύχομαι περαστικά και εσένα Λυκούργο,καλή υπομονή! Καλό υπόλοιπο εκπομπής και στους δύο!!!