Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας...

Τι να πεις και τι να σχολιάσεις για την παρακάτω είδης που ήδη έχει ξεσηκώσει τους Έλληνες όπου γης… Αυτό που χρόνια λέγαμε και ακούγαμε, αλλά δεν ομολογούσαμε γιατί υπήρχε η εκσυγχρονιστική παρέα που ήθελε να βλέπει φιλικά τους γείτονες. Καθόλου τυχαίες δεν ήταν οι φωτιές που κατέκαψαν την Πατρίδα μας…. Ναι μέρες γιορτινές και χαρούμενες η Ελλάδα μας φυλακίζει Ηγουμένους για να καλύψουν οι πολιτικοί την ντροπή τους (αφού η Βουλή, αυτό το κλειστό club, αρνήθηκε αν ασκήσει δίωξη σε βα΄ρος πολιτικών προσώπων). Και την ίδια στιγμή η αποκάλυψη από την άλλη πλευρά του Αιγαίου. Μας έκαιγαν τα δάση για αντίποινα…. Τι καλοί και δημοκράτες γείτονες! Αλλά σιγά! Μην μας ξυπνάτε από το λήθαργο των τουρκικών σήριαλ που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα μας σε τουρκικό μαχαλά. Διαβάστε την είδηση και ανατριχιάστε!   

Σε μία τρομακτική αποκάλυψη που επιβεβαιώνει την εγκληματική δράση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ στην Ελλάδα, προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ: Παραδέχθηκε ότι, τουλάχιστον την εποχή της πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ το 1995-1997, Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν τα ελληνικά δάση!
Ήταν η εποχή με τις μεγάλες πυρκαγιές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Μακεδονίας, όπου είχαν υπάρξει μεν πληροφορίες στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες για εμπρησμούς από την Τούρκους πράκτορες, αλλά οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σημίτη δεν είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν περισσότερο συγκεκριμένες πληροφορίες.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της  εφημερίδας «Μπιργκιούν» ο Μεσούτ Γιλμάζ μιλώντας για τα μυστικά κονδύλια της εποχής αναφέρει τα εξής ανατριχιαστικά:
“Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν  τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο.
Οι Ερμπακάν,  Ετσεβίτ και  Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για της διάθεση μυστικών κονδυλίων της περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.
Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό”, είπε!
Δηλαδή εφάρμοζαν «αντίποινα» στα δάση της Ελλάδας με μυστικές επιχειρήσεις, εννοώντας ότι τα έκαιγαν! Ποιος ξέρει αν αυτές οι επιχειρήσεις δεν συνεχίζονταν και το 2007 από τους ίδιους τους πράκτορες στην καταστροφή της Πελοποννήσου ή αν η τότε καταστροφή οφειλόταν σε άλλες "δυνάμεις" που είχαν σκοπό την νατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή. 
Η ομολογία του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού και η ωμότητα με την οποία γίνεται είναι πραγματικά ανατριχιαστική. Και βέβαια η υπόθεση δεν πρέπει να τελειώσει εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: