Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Παραποίησαν το έλλειμα της χώρας για να μπορέσουν να πάρουν σκληρά μέτρα!!!

Με αφορμή την είδηση που ακολουθεί ένας ακροατής, μας έστειλε το σύντομο μήνυμά του μαζί με την είδηση. Όταν τη διαβάσετε θα αναρωτηθείτε «γιατί;» Πόσο πολύ θέλησαν οι ντόπιοι πολιτικοί να προδώσουν την Πατρίδα μας. Ναι, πάλι «εφιάλτες» έζωσαν τη χώρα. Απίστευτη είδηση:
Πρώτα το σύντομο κείμενο σχόλιο του ακροατή μας:
Είναι δυνατόν να γίνονται όλα αυτά; Θα τρελαθούμε, θα παλαβώσουμε! Όλοι οι πολιτικοί μας μιλούν και συμφωνούν για κουρέματα, μειώσεις και πωλήσεις κομματιών της πατρίδας μας, τη στιγμή που καλεί ο εισαγγελέας τον πρωτεργάτη του μαγειρέματος του χρέους μας και αποδεικνύεται και επισήμως πλέον οτι δεν υπήρχε τόσο μεγάλο Ελληνικό χρέος; Είναι δυνατόν να ξέρουν όλοι οι πολιτικοί μας, οτι όλα τα έφτιαξαν ΠΡΟΔΟΤΕΣ ελληνες με γερμανούς και άλλους, και να συνεχίζουν να λιώνουν τον Ελληνικό λαό; Πως είναι δυνατόν να βγαίνουν πλέον δημόσια τα στοιχεία οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ και να συνεχίζουν οι πολιτικοί μας να μας φέρονται κατ' αυτό τον τρόπο; Και το εύλογο ερώτημα; Αφού δεν υπάρχει χρεωκοπία, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ; Πού πάει ο τίμιος κόπος των Ελλήνων εργαζομένων; Πού πήγαν τα λεφτά που πήραν από τους συνταξιούχους γονείς μου με το έτσι θέλω; Που πηγαίνει ο πλούτος της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ;
Όλα αυτά, κάνουν τα λόγια του αείμνηστου G.Horton να τριβελίζουν το μυαλό μου:
"Είναι απίστευτο το τί μπορούν να κάνουν οι έλληνες πολιτικοί, προκειμένου να κάτσουν στην καρέκλα τους έστω και για μία παραπάνω εβδομάδα". G.Horton στο βιβλίο του "Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΑ ΑΣΙΑΣ".
Και η είδηση:
Στον εισαγγελέα για το πλαστό έλλειμμα ο Α.Γεωργίου Ο πρώτος του ΔΝΤ!

Το πρώην (;) στέλεχος του ΔΝΤ, ο διευθυντής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες των πρώην υφισταμένων του διόγκωσε επίτηδες του έλλειμμα του δημοσίου με αποτέλεσμα να επιβληθούν τα οικονομικά μέτρα εξαθλίωσης, απολογείται στις 12 Δεκεμβρίου με την κατηγορία της παραποίησης στοιχείων! 
Ο Ανδρέας Γεωργίου, οποίος καταγγέλθηκε από την πρώην υπάλληλο της ΕΛΣΤΑΤ Ζωή Γεωργαντά για σκοπούμενη διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από 13,4% σε 15,8% του ΑΕΠ, με στόχο να γίνει επιτακτική η υιοθέτηση επώδυνων μέτρων λιτότητας θα έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.
Τις πρώτες καταγγελίες σε βάρος του τις έκανε η καθηγήτρια Οικονομετρίας Ζωή Γεωργαντά, ένα από τα 5 μέλη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής που εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση από το Βενιζέλο. «Δεν υπήρχε θέμα χρεοκοπίας. Το μεθόδευσαν για να μπούμε στο Μνημόνιο και να πάρουν όλα τα μέτρα που φορτώθηκε άδικα ο ελληνικός λαός» είπε στις πρώτες της καταγγελίες.
Η οποία μάλιστα προχώρησε σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις:
- Δεν υπάρχει καμία Ελληνική Στατιστική Αρχή.
- Δεν συνεδρίασε ποτέ για την έκδοση στοιχείων, τα οποία έρχονταν έτοιμα-μαγειρεμένα.
- Αποκορύφωμα όλων ήταν το έλλειμμα του 2009 που σε μία νύχτα γιγαντώθηκε από τους Γερμανούς της Eurostat, με την ανοχή του τότε υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
- Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν τα σενάρια περί ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας και έτσι μπήκαμε στο Μνημόνιο, και έτσι »πέρασαν» και »περνάνε» τα άδικα μέτρα λιτότητας κατά του ελληνικού λαού.
- Καμία ανεξαρτησία, μία σφραγίδα και μόνο η Στατιστική Αρχή. Εδώ και ένα χρόνο δεν έχουμε συνεδριάσει!
- Για τα μάτια η περίφημη διαδικασία opengov. Μας επέλεξαν όλους επειδή είμαστε ΠΑΣΟΚ.
Κατά την κ. Γεωργαντά, φούσκωσαν σε μία νύχτα το έλλειμμα του 2009
«Το έλλειμμα για το 2009 έβγαινε γύρω στο 12%, έτσι ασκήθηκαν πιέσεις από την ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία και τον πρόεδρό της κ. Βάλντερ Ραντερμάχερ, ο οποίος ήθελε να μπουν μέσα στο έλλειμμα και οι δαπάνες των δημοσίων επιχειρήσεων και των ΔΕΚΟ».
«Για την αύξηση του ελλείμματος του 2009 στο 15,4% ελήφθησαν υπ’ όψιν μόνο οι δαπάνες των ΔΕΚΟ».
«Εν μία νυκτί η Eurostat αποφάσισε ότι ορισμένες ΔΕΚΟ πρέπει να ενταχθούν στο έλλειμμα».
Τους ισχυρισμούς της επιβεβαίωσε και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Νίκος Λογοθέτης κατέθεσε χθες το πρωί ενώπιον εισαγγελέα και επιβεβαίωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, τους ισχυρισμούς του πρώην μέλους του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ, Ζωής Γεωργαντά για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009.
Πρόκειται για ένα φοβερό σκάδαλο που αν επιβεβαιωθεί θα ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία που βέβαια δεν θα έχει συντελεστεί χωρίς να κάλυψη της προηγούμενης κυβέρνησης...
Ο μάρτυρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προσπάθησε να ενισχύσει με επιπλέον στοιχεία όσα είχε πει στην 6ωρη κατάθεσή της η καθηγήτρια οικονομετρίας σύμφωνα με τα οποία «σκοπίμως και εν μέσω πιέσεων, της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Αρχής, η ΕΛΣΤΑΤ με μη επιστημονικές μεθόδους διόγκωσε το αναθεωρημένο έλλειμμα του 2009 από περίπου 12-13% σε 15,4%, με στόχο να επιβληθούν στην χώρα περισσότερα και σκληρότερα δημοσιονομικά μέτρα».
Άλλωστε, ο ίδιος φέρεται να είχε προβεί σε καταγγελία ενώπιον των εισαγγελικών αρχών πως τα στοιχεία της Υπηρεσίας έδειχναν το έλλειμμα στο επίπεδο του 15,5% και ουσιαστικά έβαζαν τη χώρα στη δίνη σειράς σκληρών οικονομικών μέτρων.
Ο Διευθυντής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ανδρέας Γεωργίου είναι πρώην στέλεχος του ΔΝΤ και “άνθρωπος των αγορών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: